Yapmayın herşey yoluna girer en kotu dedigimiz durumlarda bile bir çıkış olur. Borç bankaya ise en fazla hapis yatarsiniz. Yaşamdan vaz geçmek nedir. Değerlisiniz kıymetlisiniz eminim pek çok insan için çok onemlisiniz.Zaten yaşamıyorum bosverin
Yapmayın herşey yoluna girer en kotu dedigimiz durumlarda bile bir çıkış olur. Borç bankaya ise en fazla hapis yatarsiniz. Yaşamdan vaz geçmek nedir. Değerlisiniz kıymetlisiniz eminim pek çok insan için çok onemlisiniz.Zaten yaşamıyorum bosverin
Benden karşılığında ne alabilirler.Varlıklar bedavaya gelmezler. Sizden alınacak birşeyin olmadığı için gelmiyorlardir. Daha etkili yöntem sizde çalışır mı bilmiyorum. Verdiklerimi daha yapmıyorsunuz anladığım kadarıyla.
İntahar eden ölülerle çalıştım. Çektikleri acılardan kuduz itten beter oluyorlar.
Yani ben yillarca bu havas in cin islerinin icine girmedim ama gozlemledim hic bisey oldugu yok varliklar tarafindan ya korkutluyor insanlar yada oyuncagi oluyolar kimiside gercekten hadim sahibi oluyormus ama onlarda acik etmezmis kotu is yapmazmis. Havas hocalarinin bakimlarina vs inancim kalmadi. Bana kalirrsa siz Allahnin sevdigi kuluymussunuz uyarilmissiniz ve kurtulmussunuz her ne ise benim icime dogan buKulak daveti ve zikrini tavsiye ederim. Hayatımın en kötü zamanında 2 seçim arasındaydım. Ama nasıl ağlıyorum feryat figan. Yoksa öleyim halindeyim... Bir insanın dibi neyse o dibi yaşıyorum. Çaresizce iki şeyi okudum. 2-3 gün. Ne yapacağım diye sordum Ne yapacağım? Tabi acıdan yaptığınız şeyi de unutuyorsunuz. Bir iki gün sonra ağlayarak yine uyumuşum. Birden 4-5 gibi uyandırıldım. Resmen kafam zorla kaldırıldı. Yarı baygın gibi doğruldum. Yatağın üstünden tak tuk bir zıplama sesi ve bilirsiniz ki yatak yumuşak olur. Yatakta sanki tahta zeminmiş gibi ses çıkarıp zıplayan bir şey var. Ardından bir ses aman allahım. Buradaaaaaan giiiiiiit! Diye bir bağırdı. Korkudan nasıl bayılmışım. Sabah bir uyandım. Gözlerim fal taşı gibi. Şoktayım. Her şeyi hatırlıyorum. O sesin dediğini yapıp gittim ve şu an görüyorum ki o en zor şeyi başardım. Hayatım birçok açıdan güzelleşti o korkunç zamana göre. O anki sorunlarımın hepsi çözüldü. İstediğim oldu. İşin garibi o ses bana çare oldu. İster hadim deyin ister zihnin cevabı deyin ister evrenin cevabı deyin bu duruma. Bana cevap verdi ve işe yaradı. Gerçek çaresizliğe dönüt oluyormuş gerçekten. Dediğim gibi kulak davetlerini ve zikirlerini araştırın. Benim gibi İslamı düzgün yaşamayan ve hala sorgulayan birine cevap veriliyorsa size de bu çaresizliğinize cevap verilir.
Neden ondan alincak birsey yok ? Bildigim kadariyla yoldan saptirabilirler oyuncagi edebilirler tabi bu benim bildigimVarlıklar bedavaya gelmezler. Sizden alınacak birşeyin olmadığı için gelmiyorlardir. Daha etkili yöntem sizde çalışır mı bilmiyorum. Verdiklerimi daha yapmıyorsunuz anladığım kadarıyla.
İntahar eden ölülerle çalıştım. Çektikleri acılardan kuduz itten beter oluyorlar.
Haddimi asarak yanlis konusursam kusra bakmayin inancinizi bilmiyorum. Insan cok zor durumlardan gecer herkes farkli dertlerden sinavlardan cok aci ceker bazen ölmek kurtulmak ister malesefki oyle dayanilmaz olur anliyorum. Hayat zor insanlar kötü. Ama basi dertte olan acilar icinde kivranan bi suru insan var herkes kafasina sıkıp gitse iyi mi olur. Batakliktan kurtulan feraha cikanda var.Benden karşılığında ne alabilirler.
Yol? Oyuncak? Adam intahar ediyor, daha ne yapsınlar.Neden ondan alincak birsey yok ? Bildigim kadariyla yoldan saptirabilirler oyuncagi edebilirler tabi bu benim bildigim
Dogru ya boyle dusunmedim hiçYol? Oyuncak? Adam intahar ediyor, daha ne yapsınlar.
Enerji alıyorlar ama orada alınacak enerji yok.
Mucizeler var mı gerçekten. Yoksa anlatılanlar hikaye mi. Paraya ihtiyacı vardi birden eline para gecti. Birden başarı kazandı gibiD
Dogru ya boyle dusunmedim hiç
Neden olmasın? Ama enerjiniz kadar para geçti. Baska yerden eksilebilir. Enerji meselesi.Mucizeler var mı gerçekten. Yoksa anlatılanlar hikaye mi. Paraya ihtiyacı vardi birden eline para gecti. Birden başarı kazandı gibi
Su aralar o kadar dağıldım ki ne yaptığımı bilmiyorum. Manevi olarak desteğim de yok. Herkes üstüme geliyor kimse neden bu duruma geldiğimi sorgulamıyor. Yıllardır bunlarla mücadele ettim ama insanlar sadece sonuca bakıyor. Neyse artık hakaret edecekleri biri kalmayacak.Neden olmasın? Ama enerjiniz kadar para geçti. Baska yerden eksilebilir. Enerji meselesi.
Hermes jimnastiği bir kere olsun yaptınız mı?
Ekonomik sıkıntıların yoğunlaşmasıyla ülkemizde darda olan bir çok vatandaşımız intihar etmeyi düşünüyor, bu günlerde geçecek ayakta kalmalı ve dayanmalıyız. Kendimiz için, ailemiz için, sevdiklerimiz için. Eğer fiziksel ve zihinsel acı çekiyorsak bile mücadele etmeye devam etmeliyiz ve tüm bu acıların üstesinden gelip, tüm bu sorunların içinden daha güçlü bir kişi olarak çıkmalıyız.Su aralar o kadar dağıldım ki ne yaptığımı bilmiyorum. Manevi olarak desteğim de yok. Herkes üstüme geliyor kimse neden bu duruma geldiğimi sorgulamıyor. Yıllardır bunlarla mücadele ettim ama insanlar sadece sonuca bakıyor. Neyse artık hakaret edecekleri biri kalmayacak.
@Absoluta Virtute Çok soru soruyorum sana ama bu konuyu biraz daha açar mısın?Kimler nasıl yardım ediyor?Para cini,aşk cini,ya da iş cini gibi ''Alaaddin'in Lambası''gibi bir durum mu?Bu yardım eden güçler nasıl bir enerji?İhtiyacı olanlar ve benim gibi merak edenler de öğrenmiş olur.Çok merak ettim çoook....Neden olmasın? Ama enerjiniz kadar para geçti. Baska yerden eksilebilir. Enerji meselesi.
Hermes jimnastiği bir kere olsun yaptınız mı?
Benim sorularıma cevap vermeyene ben hiç cevap vermem.@Absoluta Virtute Çok soru soruyorum sana ama bu konuyu biraz daha açar mısın?
@Absoluta Virtute İntihar eden birisinin arkasından inancı İslam dini olanlar bi takım yardımlar,hasanatlar,sadakalar veriyorlar intihar edenin acısı dinsin diye faydası oluyor mu peki? Bu olay benim yakın çevremde gerçekleşti 2 yıl kadar önce kuzenim intihar etti.Ve ailesi rahat etsin diye onun hayrına birçok şey yapmaya çalışıyorlar.Ben bir nekromantım. İntahar vakaların ne biçim ızdırap çektiklerini biliyorum. Çare diye gördüğünüz şey hiç de çare değil.
Kurtuluş yok, orada hiç yok. Birşeyler yapacaksanız burada yapın.
Evet oluyor.faydası oluyor mu peki?