Slm lar Kiymetli Mabet uyeleri,
Yeni tarot ogrenmeye basladim, her acemi gibi Rider Waite destesi edindim, bir sureden beri enerji uyumlamasi yapmaya calisiyorum,
Bugun ilk defa bir baslangic yapmak istedim ve 3 kart sectim-
gecmis ben ( farkinda oldugum, olmadigim hallerimi ve enerjimi yansitan)
simdiki ben (genel ruh halimi ve enerjimi yansitan)
gelecekteki beni en iyi olmam icim (hayallerimi, hedeflerimi gerceklestirebilmek icin sergilemem gereken tutum ve davranis olarak):
Soldan sirayla cikan kartlar:
tilsimlarin usagi (ters)- gecmis
tilsimlarin sekizlisi (duz)- simdiki zaman
kiliclarin sovalyesi (duz)- gelecek
Yorumum:
Gecmis: cok tutarli! uzun sure kendine acima ve yetersizlik duygusunun hukum surdugu hatali davranislarimla var olan hatalarin katlanarak buyumesi ve kaotik bir surec, ailede var olan huzursuzluga karsi yangina korukle gitmek!
Simdiki zaman: uzun zamandan sonra tekrar ogrenciyim ve meslek degistirme, yeni bir is bulmak temel hedefim zaten, cikan kartta bunu simgeliyormus; sanirim suan ki istek ve hedeflerimle birebir ortusuyor
)
Gelecek: Bu kisim tabii ki benim icin yorumlarken zor olan nokta. Genel olarak; esimin!! en basindan beri bana karsi olan asagilayici ve motivasyon dusurucu davranislarinin belki katlanarak devam edecegini, benim bunlara manevi olarak hazir olmam ve kayitsiz kalmam gerektigini ve belki de ayni sekilde karsilik vermem gerektigidir . Is konusunda da ilerleme kaydetme potansiyelimin oldugunu.
Ne dersniz?
Elestiri ve katkilarinizi merakla bekliyorum...
Sevgiler...