Kaşık büyüsü yaptırdım

1700 lira kaşık satılmıyor artık ☺️ şaka bir yana konuyu açan arkadaşım soruyorlar diye her soruya da cevap verilmez ki ama bazı şeyler sende saklı kalsın.

Benim işlem almak için bir değil onlarca kriterim var. Birde en önemlisi benim ne gördüğüm önemli olayda. Çok kritik meseleler bunlar

1700 lira kaşık satılmıyor artık ☺️ şaka bir yana konuyu açan arkadaşım soruyorlar diye her soruya da cevap verilmez ki ama bazı şeyler sende saklı kalsın.

Benim işlem almak için bir değil onlarca kriterim var. Birde en önemlisi benim ne gördüğüm önemli olayda. Çok kritik meseleler bunlar
Belki kriterlerim uyar size cidden sıkıntılı bir durum iletişime geçtim Instagram'dan cevap verşr misiniz

Ters düz ne mana da diyorsunuz bilmiyorum ama aşk negatif bir şey değildir. Evren çiftleri bir ara getirmeye çalışır. Bunun için de sisteme ait her şeyi kullanır.
Kişilerin bu sistem için de varlıklarının bir ara da olanları yok ise işlem tutmaz zaten.
Metafizik unsurlar ile aslında aşk dışında bir şeyler de yapmak mümkün ama insanlar çoğunlukla hep aşk için medyumlara başvuruyor,

Geri