Kaşık büyüsü yaptırdım

Bir de kötü şeyler yaptığını düşündüğüm için bana kızgınmış. E yapma o zaman kes benimle alakayı, sanki buna yalvaran var bana bağlama yap diye. Karşısında sabır taşı olsa çatlar...
Askolsun hiçbir şeyine olmasa bile emeye saygı lütfen bu kadıncayız bir yıldır uğraşıyor bağlama için sen naptin karşı gelmek dışında.. halbuki sadece o istediği sürece gönüllü bedava kölesi olacaktın.. insanlık öldü mü 🤩🤣

Askolsun hiçbir şeyine olmasa bile emeye saygı lütfen bu kadıncayız bir yıldır uğraşıyor bağlama için sen naptin karşı gelmek dışında.. halbuki sadece o istediği sürece gönüllü bedava kölesi olacaktın.. insanlık öldü mü 🤩🤣
Geçen sene bağlama yapmadan önce onu gördüğüm zaman hoşuma giden tarzda bir kadın tipi yoktu ama aklı başında ve düzgün biri sanardım sürekli facede dini şeyler paylaşıp duruyordu o yüzden gerçek anlamda ilgim vardı ilk bağlamayı yaptıktan sonra Urum bakım sonucunu attıktan sonra başıma kaynar sular döküldü 🤢

Birine kaşık büyüsü yaptırdım geri döndürmek için dün gömüldü kaşıklar ve bikaç işlem daha var ne zaman sonuç alırım ve büyü tutar yaptırdığım kişi benden ayrıldıktsn sonra yeni biriyle konuşmaya başlamış ne etkisi plur bilen yardımcı olursa sevinirim
Çok eski fakat etkili bir çalışmadır umarım dolandırilmamışsiniz dır
Büyüyü yapan işinin ehli ise 3 5 güne karşıdaki kişiden bi arama yada mesaj mutlaka gelir fakat bu şekilde aşk meşk bağlamalar da ak değil kara büyüler tercih edilir

Çok eski fakat etkili bir çalışmadır umarım dolandırilmamışsiniz dır
Büyüyü yapan işinin ehli ise 3 5 güne karşıdaki kişiden bi arama yada mesaj mutlaka gelir fakat bu şekilde aşk meşk bağlamalar da ak değil kara büyüler tercih edilir
Sıkıntı yok inançlı bir insan değilim yaptırdığım kişi yanımda yaptı sadece gömme işlemini gece yaptı yapmadan önce video attı zaten yapıp tutmayan da varmış ama %95 tutar dedi geçen birine yapmış 2 günde tutmuş kişiden kişiye farklı etki gösterir dedi önemli olan inanman döneceğine dedi ama şuan biriyle konuşuyo onu öğrendim acaba onun kötü bi etkisi olur mu merak ediyorum

Eyer yeni birisiyle birlikteyse ve bu işlerden anlayan birisiyse büyü tutmadan duruma uyanıp bozar ilişkisi olduğu kadın.
Kişinin kendi iradesine de baglı büyüyle yönetilemeyecek kadar iradeli olabilir. Ben mesela çok haklı nedenlerle birisini kafamda bitirdiysem koşullar deyişmediği sürece ona dönmem, aşk filan hikaye ki bağlama büyüsüyle olan gerçek aşk değil takıntı.. bildiğinizi tahmin ediyorum :) Neyse işte öyle bir durumda boğazdan atarım kendimi yine de dönmem.. öyle birine büyü yapmak da boşa kürek çekmek demek olur ölümüne direnir ;)
Cidden işe yaramaması ihtimal mi

Yok herkese anlatmak gerekiyor. 😜

Büyü tutmayacak. Gizem kuralı ihlal ettiğiniz için değil ( ki o da bir etken). Baglamaciya ve büyüye guvenmediginiz için. Para istirafi.
Hayır güveniyorum tutucağına sadece yapan insanlarda nasıl etki ettiğini merak ediyorum ayrıca gizlilik nasıl oluyor mesela arkadaşlarıyla beraber gidip yaptıranlar var ve tutuyor sonıçta başkaları da öğrenmiş oluyor

Kaşık büyü yapan kaldı mı ya. Aşırı eski bir çalışma ve acaba ocağı kaldı mı o ritüelin. Anadolu havvas çalışanları el almadan yapılmaz.

Çalışmanın ne zaman tutacağı hedefe bağlı elementini ve yıldızını bilmiyoruz.

Şu 15 günde tutar 7 günde tutar yalanlarını unutun artık.

Biri ile birlikte olmaya başladı ise sizin hakkınız geçmiştir. Kaşık büyüsü işe yaramaz. Kaşık majisi ak majidir.
Henüz konuşuyorlarmış sadece flört aşamasında ama yapan kişi sıkıntı olmaz dedi

Sıkıntı yok inançlı bir insan değilim yaptırdığım kişi yanımda yaptı sadece gömme işlemini gece yaptı yapmadan önce video attı zaten yapıp tutmayan da varmış ama %95 tutar dedi geçen birine yapmış 2 günde tutmuş kişiden kişiye farklı etki gösterir dedi önemli olan inanman döneceğine dedi ama şuan biriyle konuşuyo onu öğrendim acaba onun kötü bi etkisi olur mu merak ediyorum
Yapılan işlem gerçekten yapıldıysa birak bir kişiyi bayan arkadaş bir tabur askerin içinde olsa sorun yok çıkar gelir varlıklar beynine sana olan sevgi aşk özlem damlasını koyduğu an filim başlar

Kaşık büyü yapan kaldı mı ya. Aşırı eski bir çalışma ve acaba ocağı kaldı mı o ritüelin. Anadolu havvas çalışanları el almadan yapılmaz.

Çalışmanın ne zaman tutacağı hedefe bağlı elementini ve yıldızını bilmiyoruz.

Şu 15 günde tutar 7 günde tutar yalanlarını unutun artık.

Biri ile birlikte olmaya başladı ise sizin hakkınız geçmiştir. Kaşık büyüsü işe yaramaz. Kaşık majisi ak majidir.
Yargı dağıtmak olur bu.
Bu dünya da herkes bir şey istiyor bu isteğini kendince gerçekleştirmeye çalışıyor. Kim neyi nasıl yapmak isterse öyle yapar. Yargıladığımız yerden yargılanırız.

Bu tür insanları anlamıyorum derseniz evren size anlamanız için şartlar dönebilir dikkat etmek lazım ☺️
Siz yapıyorsanız ulaşabilir miyim size bende saç teli var onunla yaptırmak istiyordum ama bulamadım yapan kimseyi sanırım forumda okuduğum kadarıyla sizde bu işlerle uğraşıyorsunuz nasıl ulaşabilirim

Cidden işe yaramaması ihtimal mi
Tabiki..
Majisyenin bilgisi yeteneği, büyü yapılan kişinin karakter özelikleri herkese bu tür irade kırma büyüleri tutmaz, gökyüzündeki gezegen durumları. alt kader üst kader, büyü yaptıranin ve yapılanın hak edişleri karması.. pek çok etken var. Yoksa herkes herkesi büyüyle parmaginda oynatırdi.

Tabiki..
Majisyenin bilgisi yeteneği, büyü yapılan kişinin karakter özelikleri herkese bu tür irade kırma büyüleri tutmaz, gökyüzündeki gezegen durumları. alt kader üst kader, büyü yaptıranin ve yapılanın hak edişleri karması.. pek çok etken var. Yoksa herkes herkesi büyüyle parmaginda oynatırdi.
Uruma nasıl ulaşırım

Uruma nasıl ulaşırım

Burdan.. bir ide nst yazabilirsin.

Siz yapıyorsanız ulaşabilir miyim size bende saç teli var onunla yaptırmak istiyordum ama bulamadım yapan kimseyi sanırım forumda okuduğum kadarıyla sizde bu işlerle uğraşıyorsunuz nasıl ulaşabilirim
Kendisi metafizik konularına ciddi anlamda hakim ve tam anlamıyla uzman bir medyumdur fakat negatif , yani kişinin iradesini etkileyecek işlemler yapacağını sanmıyorum.

Geri