işte en güçlü aşk majisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan medy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O kıyafet parçasını fitil haline getirebilecek bir materyal olur.Eskiden buhur kullanırdım ama bir hocam kullanmana gerek yok dediğinden beri de kullanmıyorum.Gece yarısından sonra yap.Temiz ve sessiz mümkünse kimsesiz bir yerde ve loş ışıkta yap.Ay ışığı,mum ışığı gibi..Bugün nedense ben de bu uygulamayı çok istiyorum denemeyi ama şuan ay küçülmekte bu iş için uygun zamansa ay büyürkendir.Özellikle dolunaya yaklaştığında muhabbete uygun bir saatte(mesela zuhal)saatinde yapılması uygundur..saygılar..

Ya kardeşim sevdigimin it camaşirini nerden bulayim zaten it camaşirini bulsam yani it camaşirini kesecek kadar bir yakinlik olsa büyüye ne gerek var bu scma bence

Ya kardeşim sevdigimin it camaşirini nerden bulayim zaten it camaşirini bulsam yani it camaşirini kesecek kadar bir yakinlik olsa büyüye ne gerek var bu scma bence
Arkadaşım imla kurallarına dikkat edelim
Sorunuza gelince sizde iç çamaşırı gerektirmeyen bir uygula seçin.Sitemizi bir kez daha iyice kontrol edersiniz eminimki farkedeceksiniz.Ve lütfen belirli kurullara uyularak yapılan uygulamalar hakkında yorum yapmayın.Herşeyin bir sebebi vardır.
İyi forumlar dilerim

bu uygulamayı 1 defamı yapacağız yoksa belli bir gün alarığındamı yapacağız cevap velirseniz sevinirim

kardeşim benim eşimin ana adı belli değil yurttan evlat edinilmiş şu an başka bir kadın var havva olarak okusak ne kadar etkili olur selamlar

kullanılmış ancak daha sonra yıkanmış temiz bir camaşır olabilirmi.ayrıca ne zaman yapılacagını öğrenmek istiyorum

slm Allah darda olan herkesin yardımcısı olsun. Arkadaslar kayın validem tarafından buyu yapıldı ve yuvam dagildi dagilcak bu ilmi gercekten bilen yardım edebilecek birisi varmı gercekten anlayan biri mail atarsanız sevinirim

benim anlamadığım yakınlardaysa gelir dediğiniz ne ya vedud Allah'ın isimlerinden biri değil mi

benim anlamadığım yakınlardaysa gelir dediğiniz ne ya vedud Allah'ın isimlerinden biri değil mi
Yakınlarda ise gelir cümlesinde kast edilen, beklenen yada gelmesi istenen sevilen aşık olan kişidir.. Sevdiginizi getirtmek celb etmek için uygulamadır.. Vedud Allah'ın sıfati isimlerindendir, sevgiye layık sevilmeye layık, sevgiyi yaratan ihsan eden manasındadır...

Kusura bakmayin, turkcem az. Bi parca tele mum ne demek? Parcayi alip mumun etrafinami sariyoruz yoksa parcayi mum sekline sariyoruz?
TR: Sevdiğinizin iç çamaşırından bir parça alın, sonra bunu bir parça tele, mum şeklinde sarın.
EN: Get a piece of material from your lovers underwear, than wrap this material to a wire, just like a candle.
If you want to learn meanings of unknown words, you can ask it with PM
To; Me, Angel777, Ailuros, Mermaid, GrizzlyBear, Amethyst and Kent.

Simdi cok iyi anladim, tessukkurler.

Offering translations on certain words is greatly appreciated. In future I will PM one of those members, thank you :)

Geri