işte en güçlü aşk majisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan medy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

medy

Banlı Kullanıcı
sevdinizin ic camaşırından bi parca alın sonra bunu bi parca tele mum şeklinde sarın zeytıin yagına bandırın ve yakın bu yanarken şunu diyin örnek hatice kızı emine muhabbeten kalbi akli ve ruhi ve darabe meselen kale yuhyıl ızame ve 3000 sefer ya vedud diye okuyun eyer yakınsa o an gelir eyer biri bunu eşine yaparsa vay haline düşünemiyom ne olcanı saygılar

bu tür uygulamalarda ilk istenilen şey tabiki alt bölgeye ait iç giyim eşyasıdır. ama elinizde bu yoksa diğer giyim eşyalarıda değerlendirebilir. etkiyi yaratan büyüden önce büyü yapan kişidedir

kardeşim olur ama temiz olursa daha iyi olur tabiki buna birazda buhur lazım okurken mesala ak günlük yada kizbara

kardeşim olur ama temiz olursa daha iyi olur tabiki buna birazda buhur lazım okurken mesala ak günlük yada kizbara

temiz derken bide ''buna birazda buhur lazım okurken mesala ak günlük yada kizbara[/quote]'' açıkça yazarmısın ne demek istediğii, anlayamadım kusura bakma. tşkler

üstelik neden dualar ve okumalar bölümünde

Bunu ben de merak ediyorum, başlıkta büyü yazıyor, uygulama da bariz büyü. İçinde yasinden bir yer ve ya vedud okunduğu için okumalar kısmını düşünmüş konuyu açan üye sanırım.
Bir de bu uygulamayı müşterilerine tavsiye edenler, kişiye uygulamasını yaptırırlar ama bu işle ilgili de kendi varlıklarını görevlendirirler.

bu varlıklar hadimlerdir buda bu ismin hadimidir ve sen ukudun icin sana yardım eder ve netekim bu bir duadır

hatice kızı emine bölümüne kendi adımızımı yoksa sevdiğimizin adınımı söylicez ve sadece ya vedud mu diycez yoksa duanın tamamı varmı bilgilendirirseniz sevinirim

sevdinizin ic camaşırından bi parca alın sonra bunu bi parca tele mum şeklinde sarın zeytıin yagına bandırın ve yakın bu yanarken şunu diyin örnek hatice kızı emine muhabbeten kalbi akli ve ruhi ve darabe meselen kale yuhyıl ızame ve 3000 sefer ya vedud diye okuyun eyer yakınsa o an gelir eyer biri bunu eşine yaparsa vay haline düşünemiyom ne olcanı saygılar
arkadaşlar lütfen ama lütfen kaynak bildirelim rica ediyorum

Geri