insiliye istiyorummm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba, sitenizi yeni farkettim, böyle konulara yaklaşık 4 yıldır ilgiliyim ve oldukça fazla electrokinezi yeteneğim var, bunun yanında az da olsa telekinezi, aerokinezi, durugörü, telepati ve enerji absorbesi yeteneklerim var.Daha önce hiç insiliye olmadım bana hangi konuda insiliye almamı önerirsiniz?

Bir de haziran ayında bir çalışmanız var mı?En son 16 Mayıs'ta çalışmalarınız varmış ve bitmiş sanırım, yetişememişim yani :) Birdaha çalışmanız olacak mı?

Merhaba, sitenizi yeni farkettim, böyle konulara yaklaşık 4 yıldır ilgiliyim ve oldukça fazla electrokinezi yeteneğim var, bunun yanında az da olsa telekinezi, aerokinezi, durugörü, telepati ve enerji absorbesi yeteneklerim var.Daha önce hiç insiliye olmadım bana hangi konuda insiliye almamı önerirsiniz?

Bir de haziran ayında bir çalışmanız var mı?En son 16 Mayıs'ta çalışmalarınız varmış ve bitmiş sanırım, yetişememişim yani :) Birdaha çalışmanız olacak mı?

Yeteneğinizin olduğu konularda bir inisiye verilip verilmeyeceğini henüz kararlaştırmadık. Haziran ayı için veya yakın zaman için planladığımız bir çalışmamız yok. Bir sonraki çalışma için henüz bir tarih belirlenmedi. Olacağı zaman İnsiliye Takvimi bölümünde duyuru yapılıyor zaten, eğer ilgi alanınıza giren bir şeyse ilanda belirtildiği şekilde ve belirtilen yere başvuracaksınız. Bizi takip edin.

bugün okullarda kapandı insanlar artık tatile gidecekler aradaki boşlukta bi insiliye negüzel olurdu hem katılım çok olurdu birde medyumluk insiliyesi ile başlansa farkındalık açısından süper olur iyi forumlar

bugün okullarda kapandı insanlar artık tatile gidecekler aradaki boşlukta bi insiliye negüzel olurdu hem katılım çok olurdu birde medyumluk insiliyesi ile başlansa farkındalık açısından süper olur iyi forumlar

İnsiliye tarihleri insanların okul tatil durumuna göre ayarlanmamaktadır. Bu iş için uygun zamanlar vardır ve verecek kişi için de kendi boş zamanı ile bu uygun vakitlerin denk düşmesi gerekmektedir.

bu aralar insiliye çalisması yok ama benim bir sorum var çalışmadan önce riyazet orucu tutulmalımı?

Benim programim bu hafta sonu bitiyor artik tatil doneminde olucam 3 haftalik riyazete basliyacagim insallah fakat bununla beraber devam etmek istedigim seyler de var ...bir ekip kurarsak guzel olur...

Benim programim bu hafta sonu bitiyor artik tatil doneminde olucam 3 haftalik riyazete basliyacagim insallah fakat bununla beraber devam etmek istedigim seyler de var ...bir ekip kurarsak guzel olur...
kardeş özel durumlar harici bu ayda riyazet orucuna girilmez ay ın dolunaya döneceyi zamanda başlanır onuda ay takvimine göre yapmanız gerekir

sanırım urum yogunlugu yüzünden veremiyor ayrıca bütün inisiyeleri de o veriyor urum dısında bunu yapabilecek biri var mı böyle birsey olması urumun üzerindeki yükü de hafifletecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri