Sayın Mecra,bu arada siteye üye olmayanlar da katılabiliyor mu origanum??
Ben uzun süre önce üye olmuştum bu siteye bazen bir şeyi çok düşündüğüm ve istediğim zaman istediğim olabiliyor.. Ama bazı çalışmalarımı büyü kullanarak yapmak istiyorum bunun için cadılık insiliyesi istiyorum.. Yardımcı olursanız minnetar olurum.
Bende satanik insiliyeler var istiyenlere duyurulur özel mesaj atabilirler.
Hem bir ritüeli yaptığınızda pat diye olmuyor yani çok uğraşmak gerekmektedir. Bu paranormal işlerle yeni uğraşanların dikkatine! Hani bir kere denedim bişey fark etmedi tarzı seyler söylenip durulur hep yeni başlayanlar tarafından kendimden biliyorum çünkü Ama zamanla değişiklikleri fark etmeye başlıyorsunuz
Afedersiniz tam olarak anlamadım ?? Açıklarmısınız biraz daha rica etsem .
Bunu buradan vermiyoruz ama talebinizi değerlendireceğim. Verirsem baştan hepsini veririm ortasından vermem. 1. yi kimden aldıysanız gerisini de ondan tamamlamanızı tavsiye ederim.Kundalini Reiki 2 uyumlaması istiyorum lütfen çok önemli benim için
1. aldığım kişiye ulaşamıyorum o yüzden istemiştim peki tekrar 1. almamın bir sakıncası olurmu
nekrokinezi yada astral yada manyetizm için inisiye çalışmaları ne zaman başlar? Moderatörlerimden yardım istiyorum gerçekten gerekli. Rahatsız bir yakınım var 1 yıldır yatalak durumda. Eğer ilgilenebilecek bir moderatörüm varsa söyleyebilir mi? şimdiden teşekkürler...