Bunu öğrendiğim iyi oldu . Farklı birşey zannetmiştim ilk önce . Yorumlara bakınca inisiye olabilir diye düşündüm . Şimdi sende kesinleştirdin .Evet bazı kaynaklarda o şekilde de geçer.
Sevgili Üyelerimiz, nihayet zorunlu bekleyiş sona eriyor ve insiliye çalışmaları yeniden başlıyor.Adminimiz ve Site Sahibimiz Sevgili Urumhamatahayil kısa süre sonra başarılı çalışmalarla yine sizlerle birlikte olacak.İnsiliye takvimi ve yapılacak olan çalışmaları bu bölümden takip edebilirsiniz...
Alıntıladığınız mesaj çok eski bir mesaj. O mesajdan bu yana bir sürü çalışma yapıldı. Yapılacak çalışmalar zaten önceden haber verilerek yapılıyor. Siz takip edin yeterli.bende yeni ğye olarak bu çalışmaya katılmak istiyorum yapmam gerekenler nelerdir.
Peki sitede enerji çalışmaları duyurulacak derken sadece EO'ndamı yoksa tüm GMBO'ndamı
2 aydır inisiye yok Sayın Urum'a yazdım 2 gün önce yogun her halde cvp veremedi ama heycanla bekliyoruz inisiye çalışmalarını...
Benim aklima ciddi bir sekilde birsey takildi. Diyelim biz bu çalismaya basladik hersey gayet iyi gidiyor tam çalismanin sonlarina dogru benim odama annem girerde bendeki konsantreyi bozarsa ne olur ..?? Bunu yaptigimi ona söylemek istemiyorum çünkü anlamiyor, yapmayida çok istiyorum.
Ben bunu gizli yapicam odamin kilidi yok ve kardesimle ayni odada yatiyoruz. Rahatsiz edildikten sonra ciddi sorunlar yasanmiyorsa olabilir. Hani ne bilim çakra açildiktan sonra konsantre bozulduktan sonra açik çakrayla gezme ihtimalini falan düsündüm. Ortalama kaç dakika sürüyor ?Benim başıma 3 defa geldi. Canım annecim beni uyuyor sanıp "kalk yatağına git" yada "yorganın altına gir" diyor beni dürterek Anneniz ya da başkası enerji çalışması sırasında gelip sizi rahatsız ederse kibarca gitmesini söyleyin. Ben böyle yaptım ve zikre ve nefes tekniğine devam ettim. Aldığım enerjinin uyandırdığı hisler aynen devam etti. Hatta 2. sinde annem gelip gittikten sonra daha da şiddetli hissettim enerjiyi.
Tekrar yalnız kaldıktan ve odanızın kapısı kapandıktan sonra, nefes tekniğine ve varsa zikre devam edin. Enerjiyi almaya devam edersiniz. Enerji alımı sadece siz bittiğini hissettiğiniz anda biter.
Ama isterseniz siz yine de odanızın kapısını kilitleyin Sevgiyle...
Ben bunu gizli yapicam odamin kilidi yok ve kardesimle ayni odada yatiyoruz. Rahatsiz edildikten sonra ciddi sorunlar yasanmiyorsa olabilir. Hani ne bilim çakra açildiktan sonra konsantre bozulduktan sonra açik çakrayla gezme ihtimalini falan düsündüm. Ortalama kaç dakika sürüyor ?
Evet bu aralar çok yoğun ve siteye giriş yapamıyor. Programı oturtur oturtmaz zaten çalışmaların tarihleri verilecektir. Takip edin.2 ay oldu inisiye yok sayın urum çok yogun sanırsam. Ama bu 2 hafta içinde astral seyehat ve Özellikle telekinezi (2 yıldır inisiyesi yapımıyo)
çalışması takvime koyulursa ben ve gizlimabet inisiye bekleyen üyler adına çok seviniim...
Evet bu aralar çok yoğun ve siteye giriş yapamıyor. Programı oturtur oturtmaz zaten çalışmaların tarihleri verilecektir. Takip edin.