Lütfen isteğinizi buraya değil de ilgili konu başlığı açıldığı zaman ve denilen yere belirtin.Ay bende istiyorum
Uyarmadım. Ama görebildiğim kadarıyla, yanlış yere yazılan yazılarda sonrakilerin de bu tarz hatalara düşmemesi açısından örnek olması için müdahale ediyorum. Sonuçta sitede her konu için bir yer var, ait olduğu yerde toplanması, karışıklığın olmaması okuyanlar açısından da daha güzel değil mi?Ya niye beni uyardınız origanum anlayamadım herkes yazmış bende yazdım okadar kişinin arasından beni buldunuz uyaracak anlamadım
Sayın onepiece,urum bizee insiye ver
uuuuuuuruuuuuum biiizeeeee insiye ver
tabiki de ne konuda istediğimi biliyorum origanum
amaç ilgiyi çekmek
ve bu ısrar da bu siteye duyduğum yakınlıktan
bu konuyla alakalı başka kimse yok
konuyu takip ettiğin için de teşekkür ederim
Herhangi bir şartı yok, isteyen istediğini alabilir. Ama aldıktan sonra konu ile ilgili bol bol pratik yapmazsanız bir anlamı kalmayacaktır. Bunlar var olan yeteneğinizi geliştirmenize yarayacak enerjilerdir. Örnek vermek gerekirse medyumluk yeteneğine sahip olmayan birisinin bu inisiyesi alması onu medyum yapmaz. Bu konuda az yeteneği olanı da birden muhteşem yetenekli yapmaz ama çok çalışması sonucunda ilerlemesine yardımcı olur.insiye almanın şartı var mı?
Belki ileride olabilir.Urumhamatahayil detaylandırıp programa sokacaktır.telepatiyle ilgili insiliye alabiliyor muyuz origanum??
Şimdiye kadar telepati insiliyesi verilmedi. Eğer böyle bir yeteneğiniz varsa geliştirmek için sakin ortamda çok fazla pratik yapmanız gerekmektedir. Vizyonunuzun artmasına bir miktar yardımcı olması açısından belki medyumluk inisiyesi alabilirsiniz. Eğer bu yeteneğiniz yoksa inisiyenin bir faydası olmayacaktır.