İnsiliye çalışmaları çok yakında başlıyor...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PUNKY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herhangi bir sayı aranmıyor. Sadece insiliye verecek arkadaşlarımız bir süre beklemenin daha iyi olacağını ifade etmiştir. Ama bu çok uzun bir süre olmayacak. Yakında haberini alırsınız zaten.

Ya niye beni uyardınız origanum anlayamadım herkes yazmış bende yazdım okadar kişinin arasından beni buldunuz uyaracak anlamadım

Ya niye beni uyardınız origanum anlayamadım herkes yazmış bende yazdım okadar kişinin arasından beni buldunuz uyaracak anlamadım
Uyarmadım. Ama görebildiğim kadarıyla, yanlış yere yazılan yazılarda sonrakilerin de bu tarz hatalara düşmemesi açısından örnek olması için müdahale ediyorum. Sonuçta sitede her konu için bir yer var, ait olduğu yerde toplanması, karışıklığın olmaması okuyanlar açısından da daha güzel değil mi?

urum bizee insiye ver
uuuuuuuruuuuuum biiizeeeee insiye ver :D
Sayın onepiece,
İnisiye tabiki verilecektir. Hangi konuda istediğinizi bile belirtmemişsiniz ayrıca. İstediğiniz belli bir konu var mı yoksa ne olursa olsun fark etmez mi?
Değerli üyelerimiz,
Hangi konuda yoğunlaşmak, çalışmak istiyorsanız, duyuru yapıldığı zaman (ki birkaç ayda bir tekrarlanıyor zaten) oraya tarif edileceği şekilde başvurursunuz. Sadece bizi takip edin ve sabırla bekleyin, bu iş en uygun olan zamanda yapılacaktır.
Herkese iyi ve kaliteli forumlar dilerim.

tabiki de ne konuda istediğimi biliyorum origanum
amaç ilgiyi çekmek
ve bu ısrar da bu siteye duyduğum yakınlıktan
bu konuyla alakalı başka kimse yok ;)
konuyu takip ettiğin için de eşekkür ederim

tabiki de ne konuda istediğimi biliyorum origanum
amaç ilgiyi çekmek
ve bu ısrar da bu siteye duyduğum yakınlıktan
bu konuyla alakalı başka kimse yok ;)
konuyu takip ettiğin için de teşekkür ederim

Neden ilgi çekmek amacındasınız bilmiyorum ama konuyla alakalı başka kimse yok derken de kimsenin yazmaması konuya ilgi olmadığından değil, verilecek inisiyelerin burada duyurulacağını ve başvuruların ona göre yapılacığını bilmelerindendir. Konuyu takip etmek bölüm moderatörü olarak görevim zaten. Siteye göstermiş olduğunuz ilgi ve yakınlıktan dolayı teşekkür eder, yararlı paylaşımlarınızı bekleriz.

insiye almanın şartı var mı?
Herhangi bir şartı yok, isteyen istediğini alabilir. Ama aldıktan sonra konu ile ilgili bol bol pratik yapmazsanız bir anlamı kalmayacaktır. Bunlar var olan yeteneğinizi geliştirmenize yarayacak enerjilerdir. Örnek vermek gerekirse medyumluk yeteneğine sahip olmayan birisinin bu inisiyesi alması onu medyum yapmaz. Bu konuda az yeteneği olanı da birden muhteşem yetenekli yapmaz ama çok çalışması sonucunda ilerlemesine yardımcı olur.

Şimdiye kadar telepati insiliyesi verilmedi. Eğer böyle bir yeteneğiniz varsa geliştirmek için sakin ortamda çok fazla pratik yapmanız gerekmektedir. Vizyonunuzun artmasına bir miktar yardımcı olması açısından belki medyumluk inisiyesi alabilirsiniz. Eğer bu yeteneğiniz yoksa inisiyenin bir faydası olmayacaktır.

Şimdiye kadar telepati insiliyesi verilmedi. Eğer böyle bir yeteneğiniz varsa geliştirmek için sakin ortamda çok fazla pratik yapmanız gerekmektedir. Vizyonunuzun artmasına bir miktar yardımcı olması açısından belki medyumluk inisiyesi alabilirsiniz. Eğer bu yeteneğiniz yoksa inisiyenin bir faydası olmayacaktır.

hep olmuyor ama tam konsantre olduğumda daha doğrusu hislerimi dinlediğimde düşündüğüm şey %90 doğru çıkıyor,yetenek mi yoksa tesadüf mü bilmiyorum ama böyle bir yeteneğim varsa geliştirmeyi çok isterim;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri