Rhea
Elit Üye
Yoo, öyle bir talebim olmadı. Yeteri kadar doyurucu bir sohbet akıyor zaten.
Ayrıca kızgın atmayı seviyorum sana
Farkındayım keyifle okuyorum.. Elonora arkadaşımız sadece ikimiz yazıyoruz deyince yazdım esprisine
Yoo, öyle bir talebim olmadı. Yeteri kadar doyurucu bir sohbet akıyor zaten.
Ayrıca kızgın atmayı seviyorum sana
Eh, haksız da sayılmaz. Benim açımdan sorun yok fakat basit bir konu üzerine herkes fikir belirtmek için yarışırken böyle bir konuya kimsenin katkıda bulunmaması da garip.Farkındayım keyifle okuyorum.. Elonora arkadaşımız sadece ikimiz yazıyoruz deyince yazdım esprisine
Ahh işte ahhhh buraya yazamam ama cevabını alacaksınHadi itiraf etsene geçen gün yarı yaratık halinin fotolarını çektiğini, bunu çalan kişilerin sana şantaj yaptığını, deney laboratuvarından kaçtığını..
Fal oklarına dalıp konuyu unutma daAhh işte ahhhh buraya yazamam ama cevabını alacaksın
Aslında metod ve rehber olarak ben şahsen önce Kur'an'ı baz alırım, ilk mesajda bahsettiğim sabit buna işaret ediyor nitekim, devamında ise konular seyreldikçe kendi cinsinden düşünce araçlarını yine sabitleri unutmadan kullanıyoruz.Bence Kuranla evreni karsilastirmak lazım.İkiside aynı şey çünkü.felsefeyle tikanirsiniz.Cunku herşey boyutlardan ibaret algilardan ibaret.Geçmisdeki düşünceniz bir süre sonra sizi tatmin etmez.
Açıkçası ben Kur'an'ın ebced, şifre gibi olaylarına pek inanmıyorum. Neticede sana sınırları ve sabitleri öğreten bir kurtuluş reçetesi.Kur'an da bütün kâinatdaki olaylari anlatıyor çünkü şifrelemisler.Harflerle şifremisler.Matematiksel değerlerle enerjinin bütünlüğü ile.Harfleri birbirleriyle olan temasları.Bir araya getirdikleri.Hepsi birer enerji.Ve yaratım gücü var.Kuran bir vahiy kitabı.Bu yüzden insana ilham verir anlatır.Harfleri ne kadar zikretmeniz bile oluşumu değişitirir.İhlasli kullar için büyük derinlikler var.
Asla asla demem. Fakat şu ayet beni bu konularda korkutuyor;Çünkü bu batıni tarafı Havassa giriyor.İlerde anlarsın.
Majikal düşünce tarzını baz toprak düşünce tarzından ayıran hususlar ne sence?
Aslında alt metinde onu yapıyoruzBence Kuranla evreni karsilastirmak lazım.İkiside aynı şey çünkü.felsefeyle tikanirsiniz.Cunku herşey boyutlardan ibaret algilardan ibaret.Geçmisdeki düşünceniz bir süre sonra sizi tatmin etmez.
Evet, neden?Sınırsız bir imkan varken.. Sınırsız, dağınık bir enerji kaynağı varken .. Neden sıkışmış, form almış bir kaynağa ihtiyaç duyasın ki ?
Zaten ihtiyacın olan dağınık enerji. Formu verecek olan sensin.
Somut her kuant parçası, soyut her öz, her varlığın levhi mahfuz'da bir karşılığı var. Benim düşünceme göre, majikal tarz (kullanım biçmine bakarak ) sonsuz sınırsızlığı zorlayabilirdi .. Levhi Mahfuz olmasaydı.
Evrende kozmik reenkarnasyon olduğunu kıyamet günü Sur'a üfleyecek melekten nasıl anlıyorsak ; maddesel ve düşüncesel sınırsızlığı, sınırlayacak olan iletişim kablolarını da bize yazan kalem veriyor.
3- kozmik reenkarnasyon kısmını anlayamadım.
Ha, tamam. Reenkarne deyince başka anladım.'' (O gün) sûra üflenecek, ardından -Allah'ın diledikleri dışında- göklerde ve yerde bulunanların hepsi düşüp ölecek; sonra sûra yeniden üflenecek ve onlar birden ayağa kalkmış, etrafa bakıyor olacaklar. '' Zümer 68
Öldük, yeniden dirildik. Ve hatta ölümsüz olarak dirildik.
Bence edemez.topraktan olan kendi cinsinden olmayanı manipüle edebilir mi?
Dağınık enerji kaynağı diye bahsettiğin kısma hitaben yazdım bunu.Bence edemez.
Her şeyi geçtim farklı zaman ve hız algılarına sahip yaratılmışlardan bahsediyoruz. Manipüle edebilmek için ya koşul bakımından üstün olacaksın ya da hüküm bakımından. Ruhsal kuvveti ayrı varlıklarız.
Maddesel olduklarını düşünmüyorum. Ateşten yaratıldıkları için daha enerjisel.Ben cinlerin maddesel somut olduğunu düşünüyorum.Yanliz arada boyut âlem farkı var.Atesden yaratılmış diyor.Ates bir madde element zaten.İsinlanma evren içinde mekan atlamak gibi bir şey belkide onu yaparken hareket bile etmiyor.Mekani kırıyor.Boyutu kırıyor. @Elnora_alila