karatay
Kayıtlı Üye
İyi yapmışsınız yaşamadan deneyimleyemezdiniz zaten. Buradaki asıl nokta dediğiniz gibi ortayı bulmakta. Birde tüm bunların en üst seviyesi var. Yanlız olmadan zihninde istediğin an yanlız kalabilme... Bir çok başarılı insanın hayat hikayesini kendi ağızlarından dinleme fırsatım oldu ortak noktaları ise her zaman son kararı kendilerinin veriyor olmasıydı. Çevrelerinde her daim onlara bir şeyler öğretecek ve tavsiye edecek bolca insan barındırmalarına rağmen zihinlerinde her daim yanlız kalmayı basarabiliyorlar.Size de katılıyorum...Ama ben başarılı insanlardan ziyade ruhumuza iyi gelecek insanlarla beraber olmayı tercih ederim...Uzun süre sosyal bir yaşamdan uzak kalmamın sebebi kendi ruh sağlığımı korumak içindi galiba...Çünkü bazı insanlar öyle bir enerji düşürüyordu ki;hiç olmamaları olmalarından iyidir deyip uzaklaştım ve yalnızlık bana çok iyi gelmişti ,alıştım da...Ama bir yere kadarmış...Şimdi de sosyalleşmeye çalışsam bile ara sıra yine yalnızlığa çekilme ihtiyacı hissederim....Sanırım her insan belli zamanlarda kendi tercihiyle yalnız kalmak ister...Ama insanların birbirine ihtiyacı var tabii ki ...''Bir elin nesi var,iki elin sesi var.''''Yalnız taştan duvar olmaz''Herşey dengede olmalı...Eğer kalabalık olacaksak birbirimize iyi gelmeliyiz...İnanın ki kimse yalnız kalmaya istekli değildir ama görülen zararlar insanı yalnızlığa iter...Umarım hepimiz bir yolun buluruz....