ı-doser

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan makine22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben I doser dinlemeye çekiniyorum açıkçası. Ya başka istemediğimiz etkiler yapabilecek kötü amaçlı insanların hszırladığı sesler dinliyorsak ?

Pek önermiyorum aslında. Eğlencelik denemelik bir şey gibi görüyorum. İnsanların genelinde aynı etki yaratabilecek sabit frekanslar elbette var ancak bu programın vadettiği nokta atışı hedefler için kişiye özel hazırlanmalı. Yani benim kastettiğim genel anlamda pozitif/negatif/durağan/aktif ruh hali gibi temel şeylerde bu sabitlikler geçerli. Bu sebeple çok ciddiye almadığım bir program. Bunun yerine daha basit ve bu tarz uçuk iddiaları olmayan Natura Sound gibi programlar bence daha gerçekçi ve işlevsel.

Peki İ-doser icindeki Astral procejtion tavsiye ediyormusunuz 30 dk lık versiyonu ?

Peki İ-doser icindeki Astral procejtion tavsiye ediyormusunuz 30 dk lık versiyonu ?
Ben bir şey için tavsiye etmediğimi, eğlencelik öylesine denemelik bir şey olarak gördüğümü söylemiştim zaten. Bu arada bazen bazı insanlarda etki edebilir rastlantısal olarak o ayrı konu. Astral gibi deneyimler böyle olacaksa da olmasın zaten. Bu tür bir programla bu tür bir aktivite oluştu diyelim, bu besin ihtiyacını sürekli meşhur fast food zincirlerinden karşılamaya benzer. Araştırın mesela kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeğini 1 hafta boyunca fast food ile alınca neler oluyor diye.
İnsanın kendisinde doğal olanı şüpheli dış desteklere muhtaç bırakması kadar büyük bir işkence yoktur aslında.

Link kırık fakat paylaşan arkadaş da engelli başka paylaşabilecek birisi yok mu?

Ben astral seyahat için bir dozu dinlemiştim ama sonuç hüsrandı. Acaba niye başarılı olamıyorum ben? Bu dozların ağır ve tehlikeli olduğu da söyleniyor ama ben dinledim bir iki tanesini, farklı bir siteden indirmiştim. Hiç bir müspet sonuç alamadım?

İyi günler, konuyu yanlış yere açtıysam şimdiden özür dilerim, sitede yeniyim.

Zero Gravity, kratom, timelapse, wet dream, focus ve bunun gibi birçok dozu forumda aradım ama bulamadım. Nereden indireceğim konusunda bilgi verirseniz sevinirim. :)

Arkadaşlar selamın aleyküm forumda yeniyim Spice melange,Ephemerol ve İ-doser upload edebilecek biri varsa çok makbule geçer kolay gelsin:)

I Doser'ların çoğunu internetten bulabilirsin arşivlenmiş bir şekilde varlar ancak bazılarını yalnız para vererek I doser'ın kendi firmasından almak zorundasın. İkinci dediğimi yapmanı öneririm daha kaliteli ve kesinlikle daha güvenilir olur. Quick happy dinlerken bir anda Gate of Hades etkisini almak eminim ki istemezsin. Kaldı ki bu ciddi bir iş, beyin dalgalarınızla oynuyorsunuz, dikkatli olun derim.

Geri