Doğaüstü14
Kayıtlı Üye
Astral seyahat dozunu denicem , zeka arttırıcı dozu denedim , astral seyahat dozu zarar verir mi ? yada rüya kontrolü ?
Astral seyahat dozunu denicem , zeka arttırıcı dozu denedim , astral seyahat dozu zarar verir mi ? yada rüya kontrolü ?
Bu sesler cok riskli ben 2 yil once bunlari dinledim ve panik atak carpintilar ve asiri kaygi bas gosterdi 2 yil cektim anca kurtuldum. dikkatli olun dinlerken hastalik acmayin basiniza. cunki fiziksel degil zihinsel ve psikolojik sorunlar cikiyor. deneyimle sabittir.
Bu tür konuların yasaklanması taraftarıyım .. Hormonal dengeyi bozuyorarkadaşta denenmiştir sonuç alınmıştır bilginize...
Sağolun bilgilendirme için teşekkürler. Dediğiniz gibi yapacağım.Aynı anda kullanmanız zarar verebilir çünkü hepsi farklı titreşim ve şeyler içeriyor.
Ama belirli süre aralıkları ile kullanabilirsiniz mesela 2 hafta telkinli cd kullanırsınız 2 hafta ara verip I-Doser .
acaba hangi program ile açacağız
Galiba bu program ile kurulum yapıldıktan sonra drg dosyasına tıklanıp kütüphaneye eklensin mi yazısına evet diyerek dinleyebilirsiniz.I-doser programını indireceksin ;
http://www.programlar.com/indir.php?id=0JS4wEqQt0Y99Ge&fid=1NuFmLI&_downloadAuto=2
Tıkla indir. yakında ı-doserden mp3 yapmayı'da anlatıcam.
Sevgili lord_pikachu;
Sitemizde flood yapmak yasaktır. Bu sebeple söyleceklerinizi tek mesajla yazmanızı rica ediyorum.
İyi Forumlar.
Sense simulation dozlarında seviye belirtilmemiş bu dozlar her seviye için uygun mudur ?
Sağolun hangi seviyeden sonra başlamamı önerirsiniz ?Hayır uygun değildir.İleri seviye dozlardır.
Ayni dozu kac gun arka arkaya duzenli olarak kullanabiliriz
Sağolun hangi seviyeden sonra başlamamı önerirsiniz ?