I-Doser / Beyin Dalgalarıyla Psikolojinize Yön Verin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan oscars
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bazı dozlarda " ********* " çıkıyor. Buradaki kelimenin ne olduğunu nasıl bulacağız? Yanlış bir şey yapmak ya da sert bir doz almak istemiyorum daha başlangıçta...

Yeni i dozer premium programini verebilecek var mi? Bazi dozlar
mp3 e ceviremiyorum satin alin diyor çözüm yolu var mi? Mesela student dozu cevrilmiyor?

merhaba
alternatif1:http://yadi.sk/d/r_GFnytK3278d

ilk burdan yukledim ama 10 adet farklı isimlerde 6 dk lık müzikler var doğrumu yaptıgım acaba,soruyorum çünkü load MP3 Tıklladiğimda sizin yukarda yazdığınız isimli dosyalar çıkmadı bende olanlar isimleri
Autumn
deep space
electronic ballet
ın the desert
long breath
5 tane daha var doğrumu indirdiğim.KUSURA BAKMAYIN GERÇEKTEN HAFIZAMI VE BEYNİMİ TOPARLAYAMIYORUM BİLDİĞİNİZ OT GİBİ OLDUM ARTIK LÜTFEN KUSURUMA BAKMAYIN OLURMU

! C:\Users\pc\Downloads\gizlimabet.com_dos.rar: gizlimabet.com_dos\5HTP.drg şifreli dosyasında CRC hatası. Dosya bozuk veya yanlış parola girilmiş ola

hepsini yükledim bu yazıyor olmdıııı :((

Dün gece 5 dakikalık quick happy dozunu 2 kez üst üste dinledim. Mutluluk hissi falan oluşmadı ama sabaha kadar gördüğüm rüyalar çok gerçekçiydi, yüzler çok netti. Bilmiyorum belki bununla alakalıdır.

dosyaları nereden sürükleyeceğiz. onun hakkında da bir bilgi verseydiniz keşke çünkü yapamadım bir teknoloji özürlü olarak :/

maalesef rar dosyalarındaki belgeler hep hata verdi bende. doğru çalışmıyor hatası vs. ama denemeyi çok istiyorum. ücretsiz i doser uygulamalarını deniyorum pek bir etmedi

tekrar denedim açıldı :) hepsini tek tek eklemişsiniz çok teşekkürler. brain+ başlangıç için uygun mudur ? ve çakralar için olan

Beyin dalgaları ile istemediğimiz insanları uzaklaştırabilsek keşke illa uzaklaşmaları için ölmeleri gerekmiyor.

Geri