I-Doser / Beyin Dalgalarıyla Psikolojinize Yön Verin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan oscars
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hand of god'ı karanlık ve sessiz bir şekilde kulaklıktan dinledim, nefes darlığı dışında bir etkisi olmadı bana.. (:

Şu an ilk olarak Condition'ı denedim yani onunla başladım ve garip bir şekilde başımı oturduğum yerde her ne yöne ittiysem hacı yatmaz gibi tekrar dik konuma geldi,sanki hissetmediğim bir el yada nesne başımı sürekli sabitledi dik konuma, ta ki dinleme bitene kadar,çok garip :) Teşekkürler paylaşım için ...

o indirdiğim dosyada birsürü doz var ama burda bikacı ne olduğu belirtilmiş. diğerlerinide acıklarsanız iyi olur. bi zahmet size..

google çeviriden kopyala yapıştır ile çevirirseniz azda olsa ne olduğunu anlarsınız dosyaların ben öyle yapıyorum

arkadaşlar sadece epilepsi değil diğer sinirsel ve ruhsal rahatsızlıkları olanların da dinlemesi sakıncalı olabilir büyük ihtimalle, hatta bu kişiler peşin peşin uzak dursunlar derim çünkü bu dalgaların sonuçları bilimsel olarak kanıtlanmış sayılmaz.

rar dosyasını indirdim ama içinde herhangi bir . exe dosyası yok. Hepsi .drg dosyaları. Nasıl çalıştırdınız yaa sizler? Özel mesajla yardıma gelirseniz sevinirim.

Bunları mp3'e çevirsek vakit yetmez. hemde çok yer kaplar.acaba nokia cihazlar için bu programın bir sürümü var mı dır ?

Ilk seferinde cok etkili olmayabiliyor ancak beyniniz buna alisinca etkileri daha fazla goruyorsunuz.

Şahsen ben buna inanmıyorum,neden mi?

Bakın Türkiye sitesine girdim,resmi(uluslararası) sitesine girdim,karanlıkta kulaklığı takıp dinledim;gerekli şartların hepsi de var.

En az yılmadan 10-15 kez denedim basit dozlardan,aynı ordaki yönergelere göre;hiçbir sefer etki etmedi.Tavsiyem Natura Sound Theraphy 3,deneyin ve asıl etkiyi görün.

Eski bir paylaşımmış son yorum nedeniyle yeni gördüm . Çok iyi bir şeye benziyor . Aslında bu bağlantı yenilense iyi olur . Hiç deneyimleme şansımız olmayan şeyler var . Yapanların paylaşanın emeğine sağlık .;)

Konuyu araştırıyorum hala :D Tehlikelide bir şey aslında kalp krizi riski falan yüksek yani .. Bir şey takıldı kafama bu reset dozunu kullanırsak ne işe yarıyor sadece dinlediğimiz dozlarda mı etkili hafızadan olmayalım ?

Program gerçekten işe yarıyor ama uzun vadede beyne ve/veya hormon salgılayan sistemlere zarar verebileceğine dair kuşkularım var.

Gate of hades i iki kere dinledim ama ikisindede hiç birşey hissetmedim, kulaklığımda uygundu dinlemek için anlamıyorum neden? :( Bende korkmak istiyordum :(.

Gate of hades i iki kere dinledim ama ikisindede hiç birşey hissetmedim, kulaklığımda uygundu dinlemek için anlamıyorum neden? :( Bende korkmak istiyordum :(.
orjinal program ile denemenizi tavsiye ederim... piyasadaki bir çok mp3 dosyası frekans kayıpları yüzünden doğru etkiyi veremeyebiliyor...

Geri