Hoşlandığın kız tarafından görmezden gelinmek?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan khvalix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru söylüyorsun.Ama burda sorun nerde mesela onu çözemiyorum. Enerjiler eşleşiyor karşına çıkıyor enerji eşleşmesinde karşına çıkanla zaten kendine müdahale edemiyorsun ne yaşaman gerekiyorsa iyi ya da kötü yaşıyorsun.Kim neyi hak ediyorsa denk geliyor durumuna gelince evet iyilikler güzellikler de çıkıyor ve bunun aslında birçok insan için bulunmaz bir hint kumaşı iken hatta kendimize bile öyleyken için atmıyor önceki gibi değil diye kendi elinle itiyorsun oysa o kalp atsa herşeyi önceki yaşadığından da mükemmel yaşayacaksın ama attıramıyoruz onu ne yapacağız ? Niye imkasıza yöneliyor ya da değmeyene ?
Öz sevgi ve öz değer ile alakalı bir problem olabilir mi? Kişi kendini sevmediği ve değerli bulmadığı için ona yöneliyor.

Neden konu açan herkese hep benzer cevaplar veriyor. Hani burası parapsikoloji sitesi ya hani. Ve bu konuda çok şikayet alıyorum kimse foruma yazmak istemiyor bana özelden ulaşıyor. Yorumlardan hiç memnun değiller. Ve bence çok sıcıcı birde. Yabancı forumları inceliyorum ritüeller hava da uçuyor. Emekliler sitesinde bile daha güzel yorumlar bulur insan..

Neden konu açan herkese hep benzer cevaplar veriyor. Hani burası parapsikoloji sitesi ya hani. Ve bu konuda çok şikayet alıyorum kimse foruma yazmak istemiyor bana özelden ulaşıyor. Yorumlardan hiç memnun değiller. Ve bence çok sıcıcı birde. Yabacı forumları inceliyorum ritüeller hava da uçuyor. Emekliler sitesinde bile daha güzel yorumlar bulur insan..
Benzer konular ve benzer sorular benden benzer cevap alırlar. Urum, siz de kendi cevapları yazabilirsiniz. Bana ne cevap vereceğim tavsiye etmektense...
Sadece bana yazmadiniz farkındayım. Ama kendi adıma cevap verdim.

Ben kendi cevaplarımı yazmıyor muyum. Bana akıl mı veriyorsunuz. Sizce benim sizden alacak bir akla ihtiyacım var mı? Varsa verin bakalım bana bir akıl. Tabi bu defa bu kadar saçma olmasın.

Size tavsiye mi veriyorum.

Kime ne yazacağımı size sorayım isterseniz.

Siteye yapılan eleştiriyi yazdım kendi görüşümü yazdım sizi rahatsız eden ne.

Konuyu neden şahsi hale getirdiniz. Yoksa eleştirim de hakımıyım.

Benzer sorun değil herkesin sorunu biriciktir.

Tabi bunu anlamadıysanız zaten diyecek bir kelime yok.

Beğenmiyorum verilen bilgisiz ve tek düze cevapları Beğenmek zorunda mıyım.

Sn. @URUMHAMATAHAYİL
Üye burda açıkca bana büyü verin dememiş, sadece görüşlerimizi merak etmiş kızlardan cevap beklediğini de belirtmiş. Yani bana şöyle bir ritüel verin dediği halde bu tür yanıtlar aldığı gibi bir durum yok. Parapsikoloji sitesi olması bizlerin psikolojiyi es geçip sadece metafizik üzerinden her şeyi yorumlamamız gerektiği anlamına mı gelir?

Öyle klasik kendini geliştir falan demeyin geliştiriyorum da zaten başka yöntemler söylerseniz çok iyi olur. Bu arada şunu da söyleyeyim kıza açıldıktan sonra bir havalara girdi kızında özgüveni arttı.

Bir akıl verin arkadaşlar gece uyuyamıyorum bu konu yüzünden, derslerime de odaklanamıyorum ne yapmalıyım sizce? Kızlardan da cevap bekliyorum lütfen

Yazdıklarımı ve konun açanın yazdıklarını yeniden okuyunuz. Sonra tekrar deneyiniz.
Evet okudum tekrar. Ben bunu taktik istediği için yazdığını düşünüyorum. Özellikle de kızlardan fikir istediğine göre. Kadınların bakış açısını, neye nasıl tepki verdiklerini öğrenmek için sormuş belliki. Başka türlü anlayan ve yardımcı olabilecek üyeler varsa tabiki isterlerse fikir verebilirler.

bir daha okuyunuz lütfen. Eklere de dikkat ediniz. De da eki Türkçe ne anlama gelir diye de düşünün bu defa okurken..

Üye bazı kavramları bilmediği için bir şeyler kelimesini kullanmış olabilir mi mesela bunu da düşünün yeniden okurken.

Sonra benim yazdığım yazıyı okuyun yeniden. Üyelerin diğer üyelerin yorumlarından rahatsız olasını ilettiğimi görün mesela.

konuyu açanın gerizekalı olmadığını sitenin ne sitesi olduğunu bilerek yazmış olabilir mi acaba onu da düşünün.

Ve benim de bir aptal olmadığı mı neyi niçin diyeceğimi de bir düşünün yazdığımı okurken.

Ben bazıları gibi yerli yersiz insanlara saldırmam ve bana da asla yapılmasını izin vermem.

bir daha okuyunuz lütfen. Eklere de dikkat ediniz. De da eki Türkçe ne anlama gelir diye de düşünün bu defa okurken..

Üye bazı kavramları bilmediği için bir şeyler kelimesini kullanmış olabilir mi mesela bunu da düşünün yeniden okurken.

Sonra benim yazdığım yazıyı okuyun yeniden. Üyelerin diğer üyelerin yorumlarından rahatsız olasını ilettiğimi görün mesela.

konuyu açanın gerizekalı olmadığını sitenin ne sitesi olduğunu bilerek yazmış olabilir mi acaba onu da düşünün.

Ve benim de bir aptal olmadığı mı neyi niçin diyeceğimi de bir düşünün yazdığımı okurken.

Ben bazıları gibi yerli yersiz insanlara saldırmam ve bana da asla yapılmasını izin vermem.
Siz bugün fazla mı gerginsiniz bana mı öyle geldi acaba.. Eğer bir sorun varsa yazan üyeleri sert bir dille eleştirmek yerine diğer üyelere çağrıda bulunabilirdiniz konuya yorum yapmaları için. Ama tabi sizin siteniz istediğinizi yaparsınız.

Ben gergin bir yorum mu yaptım. Mesela hangi yer gergin.

Sizin gibi ya da diğeri gibi direk size mi yorum yaptım. Siz bana ne yazdığınızı okudunuz mu?

sert bir dille neyi eleştirdim?

Ya sizi karşınızda aptal biri yok. Şahsi yorum yapan sizsiniz. Ben de sizin okudunuzu idea ettiğiniz ve anlamadığınız yorumunuza karşı bana yaptığınız yoruma karşılık kendimi anlatmaya çalışıyorum.

Başka bir yersiz eleştiriniz daha olacak mı bana karşı?

Ya da susmamı tercih edesiniz?

Size göre mi konuşacağım ben ? Sebep ?

Evet formun sahibi benim. Ve bir sürü aptalca yorumu silen, formu düzenleyen, şikayetleri okuyan benim. Site yöneticisi olarak da uyarı yapan bu durumda kim olmalı. Lütfen düşünmeden bana yazmayın. Çok gereksiz bir muhabbet bu.

Ben siteden yorulmuyorum. Her şeye de yetişiyorum. Bakıyorum sürekli fikriniz var ama. Bilginiz yok. Konuda 25 mesaj silinmiş şikayet gelmiş. Admin olarak uyarı yapıyorum ki olmak zorunda da değil. Benim fikir beyan etmem için. Kalkıp bana akıl vermeye çalışıyorsunuz. Zira orta da akıl verecek bir şey yok.
Sonra cevap veriyorum bu yaptığınıza hatta soru soruyorum hatta gerçekten verecek akıl istiyorum . Madem bu kadar istiyorsunuz diye. Verdiğiniz cevap bu. tebrik ederim sizi.

Yazdığınız mesajın terbiye sınırlarını aştığımı düşünüyorum. Bana kişisel olarak bir daha mesaj yazmasınız. zira bunu hak etmiyorsunuz.

Ben siteden yorulmuyorum. Her şeye de yetişiyorum. Bakıyorum sürekli fikriniz var ama. Bilginiz yok. Konuda 25 mesaj silinmiş şikayet gelmiş. Admin olarak uyarı yapıyorum ki olmak zorunda da değil. Benim fikir beyan etmem için. Kalkıp bana akıl vermeye çalışıyorsunuz. Zira orta da akıl verecek bir şey yok.
Sonra cevap veriyorum bu yaptığınıza hatta soru soruyorum hatta gerçekten verecek akıl istiyorum . Madem bu kadar istiyorsunuz diye. Verdiğiniz cevap bu. tebrik ederim sizi.

Yazdığınız mesajın terbiye sınırlarını aştığımı düşünüyorum. Bana kişisel olarak bir daha mesaj yazmasınız. zira bunu hak etmiyorsunuz.
Siz bugün biraz gergin gibisiniz ve yapılan şikâyetler haklı sorunu detayli anlatiyorlarlar ama çözüme dair hiçbir şey yok sadece sorunun detayını açıklıyorlar bencede gereksiz yorum doluyor.Çözum odakli ilerlemek daha iyi.Yorumlara baktığımda kimsenin uygulama verdiğini göremiyorum sadece sorunun nerden geldiğini anlatıyorlar.

Ben gergin değilim ve bu tür durumlarda gerilip kendimi yoracak hallim yok. Uygunsuz bulduğum direk bana yapılan yorumlara açıklama getiriyiyom. Rica ederim benimle ilgili yorumda bulunmayınız. Gerek yok. Konuya yorum yapınız.

Doğru söylüyorsun.Ama burda sorun nerde mesela onu çözemiyorum.

İnsan biraz da böyle bir varlık işte.

Sonunun nerde olduğunu biliyoruz, hatta çözüm yollarını da rasyonel aklımızla kolayca kestirebiliyoruz. Ama gel gör ki sorunu çözmek istediğimiz kadar, sorunlarımızı sonsuza kadar sahiplenmeyi ve yaşatmayı de aynı oranda istiyoruz aslında. Bu ikilemi başkalarının hayatında çok daha kolay farkedebiliyorken, kendi hayatımızda da bu çarpıklığın hüküm sürebileceğinden şüphelenmiyoruz bile. Çünkü her türlü kırık dip duygumuzu öyle ya da böyle birileri veya birşeylerle özdeşleştirip onların gıyabında ya da onların yüzüne karşı tepkisel olarak yaşarayak bastırıyoruz. Halbuki dip duygu o 2024'teki kişiden kaynaklanmıyor. 1994'te seni rencide eden o akranının zorbalığından kaynaklanıyor hala. Hatta biraz daha derine indin mi, akran zulmüne neden öteki akranların değil de her seferinde sen denk geliyordun? Demek mi en uygun kişi konumundaydın. Demek ki en tepkisiz (kurban) ve tahrik edici dip duyguları sen yayıyordun ki gerilimi de her defasında üstüne çekiyordun . Ne tam caydırıcı bir tehdittin sana zulmeden kişiye karşı, ne de tam sevilip sayılan biriydin genel frekans olarak. Böylece aile dışında, ailenin frekans mirasını temsil etmeye başladın. Ben bunu hakketmedim dememeli o yüzden. Ben bunu hakedecek hangi frekansları etrafa yayıyorum demek lazım.

Bunu samimi olarak kendimize itiraf ederek idrak edebildiğimiz anda zaten aydınlanma da geliyor varoluşsal bazı sırlarımıza ve potansiyellerimize dair. Mesela birbirini destekleyen veya baltalayan bilinç katmanlarımızı ayırd etmeye başlıyoruz. Ama tabi ki bu sadece başlangıç, dönüşüm için asla yeterli değil . Çünkü ilmen ne kadar donanımlı olsan da, seni harekete geçirecek asıl kuvvet herzaman bilginin ve keşfin kendisi değildir. Hakikati çırılçıplak görüp bildiği halde, hakikate göre hareket etmekte çekimser kalabilirsin. İşte bu noktada yaşadığın hayatı akli melekelerinin değil de dürtüsel şartlanmışlıklarının yönettiğini sezdiğin anda, durtulerin yine aklını bastırır ve sana anlamsız bir his pompalar. Maalesef bazı insanlar için kendi farkındalıklarını onlara hissettirebilme fırsatı tam burada kapanır.

Okullarda önce öğretirler sonra öğrendigin kadarını sınarlar.
Evrensel ölçekte ise önce bir güzel sınanırsın, sınavdan kaldıktan sonra ihtiyacın olan bilgilere ulaşırsın. Bunun başka ön koşullu bir yolu yok maalesef. Yaşamayana anlatamazsın. Bunun yaşla bir alakası yok. Yaşayan ölülere anlatamazsın yani.

Son düzenleme:
Herkes kendi dünyasına göre örneklendirme yaparak yardımcı olmaya çalışmış ve daha önce de arkadaşlarımız bu şekilde cevap veriyordu..Çünkü bu site tek bir alanla ilgili değil ve bu yüzden diğer parapsikoloji sitelerinden daha farklı ve daha önde benim nazarımda...Sorunlarımıza yanıt ararken başka alanlardan da yararlanabiliyoruz...Psikolojik,sosyolojik,felsefi,edebi yönden de bakıyoruz ;çünkü bütün alanlar birbiriyle bağlantılıdır..Ritüel istediğini belirten üyelere de herkes ritüel öneriyor..Ama herkes ritüel uygulayabilecek yapıda değil ki...Keşke her ritüel herkese uysa ve de uygulayabilse...Ritüel için irade,belli bir süre ve sabır gerekiyor..Ayrıca dışarıdaki hayatta ikili ilişkilerimizde her sorunu ritüelle çözemeyiz ki...Bir yerden sonra da gerçekçi çözümlere de ihtiyaç duyuyoruz...Umarım kimseyi sinirlendirip kırmamışımdır...Bu sitenin bütün üyeleri benim için çok değerli...Sürç-ü lisan ettiysem affola...

Ritüel algısında sorun var bence. Psişik bir kimse için her şey ritüeldir. Düz insan su ile yüzünü yıkar. Bir şaman su ile kutsanır. Bir cadı arınız. Bir şifacı şifa verir. Ya bir psişik bunların hepsini yapar.

Ritüel bir yaşam biçimidir. Yolda yürümek de bir ritüeldir. Ben hep düz insan yorumu görmekten sıkılıyorum. Bana vasat geliyor açıkçası.

Benim gerçeğim ezoterik bilgiler, eğer bu sizin için gerçek değilse bilemiyorum. Parapsikoloji sitesinde parapsikolojik gerçekleri beklemekte bence herkesin en doğal hakkı.

Siz çözemiyor olabilirsiniz bu sizin gerçeğiniz dünya da binlerce psişik dünya hayatını ve sorunlarını bu şekilde yaşıyor ve çözüyor. Bunlara ihtiyaç duyan ve benzer algıya sahip insanlar bir araya gelsin diye kuruldu bu site.. binlerce insana bu yolla faydalı olundu. Olunmaya devam edilecek.

Zaten yeteri kadar dış dünya da bizim gibi insanlara bu tarz yorumlar yapılıyor.

Bırakın psişikler burda özgür olsun.
Her fikre tabi ki saygım var bende aynı saygıyı yani ki bir fikri beyan edince bekliyorum lakin bu saygıyı alamadığım için konu uzadı. Lütfen bu son olsun. Artık konu dışı yorumları sileceğim.

Forum kurallarını yeniden okuyunuz sevgili üyeler.

(yapılan saçma sapan tüm yorumları silip bir admin olarak uyarı yaptığımda ve yabancı sitelerde ritüeller hava da uçuşuyor dediğimde bunu olduğu gibi düz mantık anlamak bence çok daha mantıklı. Artı her şey yerinde güzel ve anlamlıdır. Sitede aktüel bölümü var. İstediğiniz gibi sohbet edin. Site kuralları ne diyor. Konuya uygun olarak konuya yorum yapın.

Siz sildiğim mesajları görmüyorsunuz. Bir admin olarak bir uyarı yapıyorsam bir sebebi var. Ve konu çok uzadı konu başlığının yeri burası değil. Kişinin konusuna haksızlık yapılıyor. Ben uyarımı yaptım bitti. ) konu amacının dışında kullanıldığı için kapatılmıştır. Sohbet muhabbet bölümünden isteyenler devam edebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri