Kurşun veya ispirtolu.Kalem olarak hangisini kullanbimiriz? tükenmez yada kurşun
Kurşun veya ispirtolu.Kalem olarak hangisini kullanbimiriz? tükenmez yada kurşun
teşekkürlerKurşun veya ispirtolu.
Üzülerek yazıyorum. Maalesef nötr bir ritüel bulamadım.Absoluta hakkımı ver skripti dışında hakkımız olanı almamız için başka bir büyü ya da ritüel var mı? Bu oluyor ve bitiyor. Uzun soluklu. Zevk alabileceğimiz.
Halbuki çok umutluydum. Tam da dolunay.Üzülerek yazıyorum. Maalesef nötr bir ritüel bulamadım.
Merhaba ben bu işlemi yaptım fakat eşim haberi olmadığı için mumu söndürdü geçersiz mi oluyorEkli dosyayı görüntüle 2216
Madem bugün konuya değindik. Sizinle bir çalışmamı paylaşayım.
Sizi üzen zarar veren veya başka bir şekilde hakkınızı çalan biri için bu runeskripti uygulayabilirsiniz. Sadece hakkınızın olduğu şartıyla çalışacaktır.
Zararınizi telafi edecek bir nimet sahibi olursunuz.
Eşim söndürdükten sonra farkedip tekrar yaktım.Ekli dosyayı görüntüle 2216
Madem bugün konuya değindik. Sizinle bir çalışmamı paylaşayım.
Sizi üzen zarar veren veya başka bir şekilde hakkınızı çalan biri için bu runeskripti uygulayabilirsiniz. Sadece hakkınızın olduğu şartıyla çalışacaktır.
Zararınizi telafi edecek bir nimet sahibi olursunuz.
Mum işlemi enerji ile beslemek içindir. Tutup tutmadığını söyleyemem. Bekleyin görün.Merhaba ben bu işlemi yaptım fakat eşim haberi olmadığı için mumu söndürdü geçersiz mi oluyor
Mum söndükten 5 dakika sonra yaktım. Birde işlemden sonra aniden çok yoğun bi şekilde enerjim çekildi çok net bi şekilde hissettim bunu. İşe yaradığı içindir umarım.Mum işlemi enerji ile beslemek içindir. Tutup tutmadığını söyleyemem. Bekleyin görün.
Hak sahibiyseniz, yapılır. Majide hak konusunu okuyunAile üyelerine de yapılabilir mi?
Bakacağım sağ olunHak sahibiyseniz, yapılır. Majide hak konusunu okuyun
Korunma, sizi kötü buyulerden, nazarlardan, kaza bela dan koruyacak ritüeller, skriptler, ve tilsimlar.Merhabalar Korunmadan kastınız nedir ? Bir de o kişiyle bağ kesme için samuray yapılır mı?
Çok teşekkürler, hocam peki bu skripti ne kadar aralıklarla yapmak uygundur , yapacağım birçok insan var ve sanırım birden enerjiye yüklenmek doğru olmaz, son kişi ve olaylardan mı başlamalı sizce?Korunma, sizi kötü buyulerden, nazarlardan, kaza bela dan koruyacak ritüeller, skriptler, ve tilsimlar.
Kişi ile bağınız varsa samuray uygun.
Bir de her bir kişiye hakkımı ver uyguladıktan sonra tek tek mi samuray mı yapmalı , yoksa en son mu yapılmalı sizce bu durumda ne önerirsiniz , zira meditasyonla bağ kesmede o enerjiyi çok hissedemiyorumKorunma, sizi kötü buyulerden, nazarlardan, kaza bela dan koruyacak ritüeller, skriptler, ve tilsimlar.
Kişi ile bağınız varsa samuray uygun.
Denedim yavaş yavaş enerjimi kazanıyorum inş daha da artacak.ve sizin önerdiklerini yapmaya başlayalı şunu fark ettim.ben sömürülmüşüm.bitkisel hayat enerjisi resmen.hedefim tüm gücümü tekrar kazanmak, kaybettiklerimle, benden alınanlarla.Size çok teşekkür ederim.iyi ki rastladım konularınıza, siz de üşenmeden yanıt veriyorsunuz sorulara, var olun.sanırım sizden öğreneceğim çok şey var@Echerzy, kendinizi enerjik hissettiğinizde yapabilirsiniz. Şu veya bu aralıklarla yapın diyemem.cunku kişiden kişiye değişir.
Hermes jimnastiği denediniz mı? Enerji artışı sağlıyor.
Bağ kesmeyi çok fazla kişi var ise şöyle haftada bir yapın. Ya da üç beş kişi birikince. Kendi hislerinizi dinleyin ve onlara güvenin.