Skript çalışırken sizden biraz enerji alacak. Bitkin halsiz hissederseniz Hermes jimnastiği yapın. Hatta bitkin hissetmemek için direk yapın.Merhaba,
Bir konuda fikrinize danışmak istiyorum. Daha önce bu tarz bir uygulama hiç yapmadım. Forumu birkaç aydır okuyorum. Öncelikle emekleriniz için teşekkürler. Sorum ise şu olacak, daha önce böyle bir uygulama yapmadığım ve yaptırmadığım için, bana geri dönüşü enerji bakımından ne olur? Öncesinde koruyucu uygulamalar yapmam gerekir mi? ( gerekir ise konuyu forumdan bulabilirim diye düşünüyorum ) Bir de uygulama sonunda rahatsız hissetme durumunda hermes jimnastiği önerdiğinizi biliyorum bu tek başına yeterli olur mu? Sorumda eksiklik varsa affola..
Uygulama yapacağınız kişi ile zaten bir kanaliniz var, o yüzden korunma yapmak anlamsız. Skriptin çalışması bitince, bağ kesme çalışmasını hemen yapın. Onun üstüne korunma yapılabilir.
Rahatsız hissetme durumu eğer dediğim gibi bitkinlik ve halsizlik ise Hermes jimnastiği yeterli. Topraklama da iyi gelir.