"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gözlerimi kapadığım an bazı insan silüetleri ve göz sembolizmi görüyorum. Neden ?

Mallorymallory

Kayıtlı Üye
İyi geceler diliyorum. Bir hafta önce meditasyon çalışması yapmaya başladım. Ve bilgi sahibi olan birilerine ihtiyacım var. Gözlerimi her kapadigimda eski insan silüetleri görüyorum. Bazen bir ayna karşısında bir kadın saçını tarıyor ve şekil akarak yaşlı bir amcaya dönüşüyor. Yalnızca gözlerim kapalı izliyorum. Bir çok sitede bu durumu yaşayan insanlar olduğunu gördüm fakat sebebini algilayamiyorum. Bu insanları ve göz sembolizmini neden görüyorum ?

İyi geceler diliyorum. Bir hafta önce meditasyon çalışması yapmaya başladım. Ve bilgi sahibi olan birilerine ihtiyacım var. Gözlerimi her kapadigimda eski insan silüetleri görüyorum. Bazen bir ayna karşısında bir kadın saçını tarıyor ve şekil akarak yaşlı bir amcaya dönüşüyor. Yalnızca gözlerim kapalı izliyorum. Bir çok sitede bu durumu yaşayan insanlar olduğunu gördüm fakat sebebini algilayamiyorum. Bu insanları ve göz sembolizmini neden görüyorum ?
O durum bende de oluyor zaman zaman; özellikle gece yatarken, ve gözler açık iken. Ama özellikle doğa, ağaçlar. Son gördüğüm büyük bir bina ve iki yanında bir kaç yüksek ağaçlar. Fakat görülerimde hiç insan görmüyorum ve ortam maket gibi cansız ve ruhsuz. Bu yüzden dünyanın bir halüsinasyon olduğuna emin olmaya başladım. Bu bana sıkça oluyor.

O durum bende de oluyor zaman zaman; özellikle gece yatarken, ve gözler açık iken. Ama özellikle doğa, ağaçlar. Son gördüğüm büyük bir bina ve iki yanında bir kaç yüksek ağaçlar. Fakat görülerimde hiç insan görmüyorum ve ortam maket gibi cansız ve ruhsuz. Bu yüzden dünyanın bir halüsinasyon olduğuna emin olmaya başladım. Bu

üçüncü gözün açılıyor. normaldir. zamanla sırrını öğrenirsin.
Korkutucu varlıklar görmek endişe verici

O durum bende de oluyor zaman zaman; özellikle gece yatarken, ve gözler açık iken. Ama özellikle doğa, ağaçlar. Son gördüğüm büyük bir bina ve iki yanında bir kaç yüksek ağaçlar. Fakat görülerimde hiç insan görmüyorum ve ortam maket gibi cansız ve ruhsuz. Bu yüzden dünyanın bir halüsinasyon olduğuna emin olmaya başladım. Bu bana sıkça oluyor.
Gözlerimi kapadığım anda ve gün içinde geliyor görseller, genelde karanlık varlıklar ve göz şekli görüyorum, oldukça garip

Size göre şekil değiştirenler gerçekmi yoksa aynı kişinin enkarnelerini mi görüyor dersiniz yada başka boyut varlıkları olabilir mi gördükleri?
Daha çok karanlık varlıklar ve göz şekilleri görmeye başladım. Ne olabileceğini merak ediyorum

Eğer uyumaya yakın veya uyanırken görüyorsanız aşağıdaki konuya göz atabilirsiniz.

Daha çok karanlık varlıklar ve göz şekilleri görmeye başladım. Ne olabileceğini merak ediyorum
iki hafta önce, sanırım gündüz vaktiydi çünkü farketmiyor görüler; her an olabiliyor ama ilk kez karanlık bir görü yaşadım. Bu hiç olmazdı. Şimdi siz yazınca aklıma geldi.

Dev bir siyah yarasayı düşünün, başı sadece insan şekli, ağız burun yok kapkara, ama gözler beyaz. Iki devasa kanadı açık ve tehtitkar bir vaziyette gökyüzünde yere yakın mesafede duruyor; bana bakıyor ya da bana yakın alana. Bana karşı desem ne kadar doğru olur bilmiyorum, çünkü, sanki yer yüzünü kaplar bir tutumda vaziyet almış, toplumsal bir şeyi ifade ediyordu...böyle hissettim. ..tabi ki bir iki kendimce yorumum var, bende kalan.

iki hafta önce, sanırım gündüz vaktiydi çünkü farketmiyor görüler; her an olabiliyor ama ilk kez karanlık bir görü yaşadım. Bu hiç olmazdı. Şimdi siz yazınca aklıma geldi.

Dev bir siyah yarasayı düşünün, başı sadece insan şekli, ağız burun yok kapkara, ama gözler beyaz. Iki devasa kanadı açık ve tehtitkar bir vaziyette gökyüzünde yere yakın mesafede duruyor; bana bakıyor ya da bana yakın alana. Bana karşı desem ne kadar doğru olur bilmiyorum, çünkü, sanki yer yüzünü kaplar bir tutumda vaziyet almış, toplumsal bir şeyi ifade ediyordu...böyle hissettim. ..tabi ki bir iki kendimce yorumum var, bende kalan.
Yazmayı unuttuğum şey; o gözler, genelikle gecen sene hemen hemen hergün yaşardım. Gündüz vakti.
Aynı durum hermesci bilgilerde, yayın sahibi Keman Menemencioğlu'nun yazdığı bir anısında denk gelmişti; o da görüyordu. Ona yazdım ve sordum. Cevap vermedi, oysa kitaplar hakkında tavsiye alırdım...

Bazi şeylerin gizli kalması gerektiğini anlamış oldum.
Endişe etmeyin ama kendinizi yakın takibe alın. Bu arada tabi ki bilinçsel değil' de zihinsel bir oyun olabileceğini de incelemeliyiz; çünkü bilinç değil, ama zihin yalan söyler.

Bu arada herşeyi gören göz hakkında mitolojik benzetişler var , örnek; başkalarından kaçan ayrıntıların sizden kaçmaması gibi 🙂

Merhaba . 3.göz İçin 1 Hafta 10 Günde Bu Kadar Etkili Hangi Meditasyonu Uyguladınız Acaba Bilgilendirebilir Misiniz?

Ama ruhsuz...kendi yaptıklarımız daha huzur veriyor

Şaşkınlığınız beni yanlış anlamanızdan dolayı olmalı.
Yaptıklarım dediğim, yapmış olduğum resimler demek istemistim 😁
Bana biraz yaptığınız meditasyon çalışmalarını anlatır mısınız? 3.Göz İçin

Yapmış oldugum resimler demiştim, manzara, yağlı boya. Biraz konudan çıkıyoruz gibi...
Bu arada bir yıldır meditasyon yapmıyorum , yapıyor olsamda bunu açıklayamam. Sonuç da içe dönüm kişinin kendine özelidir.

Yapmış oldugum resimler demiştim, manzara, yağlı boya. Biraz konudan çıkıyoruz gibi...
Bu arada bir yıldır meditasyon yapmıyorum , yapıyor olsamda bunu açıklayamam. Sonuç da içe dönüm kişinin kendine özelidir.
...ve üçüncü göz çalışmam yok, herşey kendiliğinden oluyor.

Merhaba . 3.göz İçin 1 Hafta 10 Günde Bu Kadar Etkili Hangi Meditasyonu Uyguladınız Acaba Bilgilendirebilir Misiniz?

Aslında ben üzerlik tohumu diyeti yaptık,hayvansal gıdaları tuketmeyerek günde yalnızca iki tohum yuttum. Yani bir çay kaşığı bile ölümcül sonuçlar doğurabiliyor. İyice araştırmanızı öneririm o nedenle. Daha sonra geceleri yatmadan önce derin meditatif hale giriyordum ve sonuç bu şekilde oldu

Geri