Hangi formülü yapmıştınız acabaArakne gliflerle yapmıştım gayet başarılı olmuştu.
Hangi formülü yapmıştınız acabaArakne gliflerle yapmıştım gayet başarılı olmuştu.
Ben yaşadığımız tartışmaların ve sonuçlarının bizde bıraktığı etkinin silinmesi, kırgınlıkların unutulması için yapmıştım. Yaptığım dönemde aramız gayet iyiydi aslında ama geçmiş kırgınlıklara daha az takılmak istedim, gelecekte de benzer şeyler yaşanmaması için. Ve yaptım. İlk 2-3 gün daha iyi hissettim, ikimiz de eskiyi çok önemsemiyor gibiydik.Arınma dan beklentiniz nelerdi ve ne oldu? Çok özel değilse tabi.
Ben sıkıntılı konularda rituelin çalıştığını hissettikten sonra bir daha yeniliyorum. Bazı kişilerin enerjisi çok kuvvetli. Bu enerji ya tam kırılmıyor ya da hızla geri onariliyor. Sizin yönlendirdiğiniz enerji daha kuvvetli olmalı. O kuvvete ulaşmak için yenileme bir yöntem. Belki önce savunmasını kirmak etkili olabilir hiç yapmadım. Sevgili @Absoluta Virtute (glif kraliçesi) yorum yapacaktır.Ben yaşadığımız tartışmaların ve sonuçlarının bizde bıraktığı etkinin silinmesi, kırgınlıkların unutulması için yapmıştım. Yaptığım dönemde aramız gayet iyiydi aslında ama geçmiş kırgınlıklara daha az takılmak istedim, gelecekte de benzer şeyler yaşanmaması için. Ve yaptım. İlk 2-3 gün daha iyi hissettim, ikimiz de eskiyi çok önemsemiyor gibiydik.
Ama sonra daha büyük, daha şiddetli ve daha önce hiç deneyimlemediğimiz sebeplere dayalı kırgınlıklar yaşandı aramızda. Öyle ki; bunlardan arınılamaz .)
Fakat söylediğim gibi; ben ritüeli yanlış yaptım. Muhtemelen arınma hiç başlamadı.
teşekkür ederim.,.Sevgili @Absoluta Virtute (glif kraliçesi) yorum yapacaktır.
Alışık olmadığınız enerjilerle çalıştıysanız, böyle bir yan etki olabiliyor. Çok çabuk geçer genelde. Korunma ile alakası yok.Az önce iki ritüel yaptım ikisinin de enerjisini hissettim. Her ritüel sonrası bir süre meditasyon yaparım. Dudağımda rahatsızlık hissettim aynaya baktım ve uçuk, yıllardır hiç uçuk çıkarmadım. Ritüel öncesi hiç birşey yoktu.
Korunma mi eksik acaba????
İki ayrı çalışma yaptım ilki sizin paylastiginiz scriptlerden biri bence bunda sıkıntı yok. İkincisi beni gerçekten rahatsız eden bir kişinin saldirgan aurasini etkisiz hale getirmek üzerine Göktürk runeleri ile çalıştım. Bu kişinin aurasi çok güçlü. Çok dominant bir karakter her alanda tuttuğunu koparan. Aynı zamanda bu güne kadar tanıdığım en huzursuz insan. Uçuğun bu çalışmayla alakalı oldugunu düşünüyorum.Alışık olmadığınız enerjilerle çalıştıysanız, böyle bir yan etki olabiliyor. Çok çabuk geçer genelde. Korunma ile alakası yok.
Belki de tam başarılı oldu. O yüzdendir.İki ayrı çalışma yaptım ilki sizin paylastiginiz scriptlerden biri bence bunda sıkıntı yok. İkincisi beni gerçekten rahatsız eden bir kişinin saldirgan aurasini etkisiz hale getirmek üzerine Göktürk runeleri ile çalıştım. Bu kişinin aurasi çok güçlü. Çok dominant bir karakter her alanda tuttuğunu koparan. Aynı zamanda bu güne kadar tanıdığım en huzursuz insan. Uçuğun bu çalışmayla alakalı oldugunu düşünüyorum.
Dediğiniz gibi çabuk geçecek gibi küçük birşey.
Belki değil. Kesin.Belki de tam başarılı oldu. O yüzdendir.
Ben saklamiyorum. Niyet okuması ardından yakiyorum. Bedenine cizdigimi su ile yakiyorum Çizer cizmez veya bir süre sonra icinizden nasil geliyorsa. Su ile aktive deceksem çizerken ve niyet okumasi yaparken bir bardak su oluyor o suyu içiyorum. Net bir kuralı yok kendi rituelinizi yaratabilirsiniz. Saklamak beklenti yaratıyor bende. Yap ve unut benim felsefem bu.Göktürk rune çalışmasında çözemediğim nokta, sembolün ne kadar süre saklanması gerektiği. Mesela formülün net bir sonucu yoksa, örneğin bir koruma...ne kadar süre çalışır durumda olur ve yenilenmesi gerekir?
Bumerang runesini savunma olarak kullanmak hiç aklıma gelmedi nedense. Süper fikir.> (bumerang yani o harfi) deneyin derim. Ben benimle ilgili ne düşünüyor ne hissediyorlarsa bumerang gibi aynı şekilde kendilerine dönsün diyorum. Ateş elementi ile aktive ediyorum.
Çalışma yapan olursa ve deneyim paylasirsa memnun olurum.
Yaptıktan sonra olanı biteni oturup izlemelik. Öyle de keyifli.Bumerang runesini savunma olarak kullanmak hiç aklıma gelmedi nedense. Süper fikir.
Bu çok dolaylı bir uygulama 3. Bir şahısa rüyada mesaj iletmek. Ben çok basit yaparım ritüelleri. Rune çok net niyet çok net olur. NG deneyin ortaya çıkarma bir kişiyi hedef alma anlamı var. Diğer runeleri mesaj ne ise ona göre seçersiniz.Uzakta olan birine rüya yolu ile önemli bir mesajı iletebilmek için hangisi uygun olur sizce