İstediğiniz kadar@Absoluta Virtute burda danışmak istediğim bi yer var iki nokta üst üstededn sonra kaç formül yazabiliriz minimum yada maksimum bi ortalaması var mıdır ? Yukarıdaki örnekte 2 tane yazılmış bunu 4 yada 5 yapabilirmiyiz mesela ?
İstediğiniz kadar@Absoluta Virtute burda danışmak istediğim bi yer var iki nokta üst üstededn sonra kaç formül yazabiliriz minimum yada maksimum bi ortalaması var mıdır ? Yukarıdaki örnekte 2 tane yazılmış bunu 4 yada 5 yapabilirmiyiz mesela ?
Ben bunu tarot ile kontrol ettiğimde her nedense çok riskli verdi. Halbuki sadece yapacağım uygulama her neyse, ona direnç yapacak kısmını kırmasına niyetlenmek üzere yazmıştım ama enerjiyi buna harcama dedi. S'yi kalın runet olarak yazıp aralıklı olarak iki kez sorduğumda ise çok ilginçtir ikisinde de aynı kartı çektim. Çok abartı, çok aşırılık, istenmeyen sonuçları işaret ettiNch : S
A kişisinin sadece ona gönderdigim enerjilere karşi olan savunmasini sil, yok et.
Uygun mudur? Birine yapilacak uygulamadan önce veya ayni zamanda kişinin korunmasini kirmak icin
Sakıncası yokBir kitapta okumuştum mum kaşıkla söndürülebilirmiş, bir sakıncası var mıdır kaşıkla söndürmenin
Çok özür dilerim s:ao varmış atlamışım, gördüm.Göktürk ile hedefi negatiften arındırma formülü oluşturabilir miyiz? Benim yaptıklarım pek içime sinmedi.
i değil mi L degilSh: G +I olarak da bir korunma düşünülebilir sanırım
Evet büyük i güçlenme olaraki değil mi L degil
Negatiften arınmayı ne üzerine yapmak istiyorsunuz? İlişki durumlarına mı yada kendi enerjimizi toplamak adına mı? Neler yapabiliriz,siz ne yönde kullancaksınız ?Göktürk ile hedefi negatiften arındırma formülü oluşturabilir miyiz? Benim yaptıklarım pek içime sinmedi.
Ya ilişki ya da gerektiği zaman tek kişi olarak düşünmüştümNegatiften arınmayı ne üzerine yapmak istiyorsunuz? İlişki durumlarına mı yada kendi enerjimizi toplamak adına mı? Neler yapabiliriz,siz ne yönde kullancaksınız ?
Arakne gliflerle yapmıştım gayet başarılı olmuştu.Birinin hakkımda düşündüklerini hissettiklerini söyletmek için nasıl bi kombinasyon uygulamalıyız fikri olan varsa yazabilir mi?
Arınma dan beklentiniz nelerdi ve ne oldu? Çok özel değilse tabi.Ben negatiften arınma yapmıştım fakat benim ritüelim hatalı oldu. İlk 2-3 gün olumlu etkileri oldu aslında başarılı oluyor gibiydi ama sonrasında herşey tamamen tersine döndü, hatta daha da kötü oldu. Yani benim işlemim başarısız oldu.