Rhea
Elit Üye
Öztürk'müsün?İyi ki Türk’üm.
Öztürk'müsün?İyi ki Türk’üm.
EvetÖztürk'müsün?
@DustendemorS:AO bu formül çok iyi olur. Çiftin birlikte çekilmiş fotosuna çizin. Mum yakın.
Sonra: Göktürk gliflerin gücüyle (isim) ve (isim) ilişkisi negatiften ariniyor. Tüm kavgaları anlaşmamazlıkları ( ne gerekiyorsa ekleyin) hiç yaşanmamış gibi olacak. Bu runik formül bana ve sevdiklerime zarar vermeden çalışacak.
Bunu fotoya bakarak söyleyip üfleyin.
Bir hafta sonra, Göktürk runelere yapmış oldukları iş icin, teşekkür edip fotoyu yakın.
Kolay gelsin
Teşekkür ederim aynen böyle yazicam değil mi inşallah enerjim yeter@Dustendemor
buna bakın..
Ay çok teşekkür ederim bide sağdan yazılıyor gibi bişey var konuda ters çevirip mi yazım direkt böyle mi@Dustendemor
buna bakın..
Evet öyleymiş sağdan yazılıyormuş.Teşekkür ederim aynen böyle yazicam değil mi inşallah enerjim yeter
Ay çok teşekkür ederim bide sağdan yazılıyor gibi bişey var konuda ters çevirip mi yazım direkt böyle mi
Terse cevirip yazıyorum o zaman bana şans dileEvet öyleymiş sağdan yazılıyormuş.
Evet sağdan başlayın..Terse cevirip yazıyorum o zaman bana şans dile
Kazıklar herkesin gerçeği,l sevgiyi kiymetlendirir teşekkür ederimEvet sağdan başlayın..
Tanımadığım kişilere şans gibi iyi dileklerde bulunmuyorum, yediğim kazıklar sonrası kazandığım bazı prensiplerden dolayı..
Benden bu kad
Peki o zaman bu iki noktayı hangi durumlarda kullanmalıyız duraklat ve enerjiyi yeniden yönlendir diyor ya )bu ifade bundan önceki niyeti durdur yeniye yükle olması lazım ters etki yapmasinin sebebi ne ki yazımdan kaynaklı olmayan şeyler için genel bir bilgi adına soruyorum mesela isimde yükselme sınavına gireceğim diyelim ama mudurumle sorun yaşadım (senaryo bu belki örnek üzerinden algılayabilirim diye ) ltngsın yi koydum diyelim bu bence doğru formül ama arada o iki noktaya hangi halde ihtiyac diyyoruz kiDeneyiminizi bizimle paylaştığımız için teşekkür ederim.
Ben de baştan sağdan sola yazmak gerektiğini bilmiyordum. Tutuyordu. Öğrenince, doğru şekilde yapmaya başladım yine tutuyordu.
: İle de sorun yaşamadım. Ama. : tehlikeli olabilir düşününce. Enerji geri çevirip başka yöne yönlendirme başarısı, operatörün enerji kanallarına bağlı olabilir. Yanlış sapma yasanablr. Dikkatli kullanmak gerekiyor.
@createtherules , Göktürk size uygun olmayabilir. Bana İskandinav yaramıyor mesela. Yeniden denerseniz sonuçları yine paylaşın bizimle. Tekrar teşekkürler.
Ltngs : ın ifade bırakmış boşluk olmayincaPeki o zaman bu iki noktayı hangi durumlarda kullanmalıyız duraklat ve enerjiyi yeniden yönlendir diyor ya )bu ifade bundan önceki niyeti durdur yeniye yükle olması lazım ters etki yapmasinin sebebi ne ki yazımdan kaynaklı olmayan şeyler için genel bir bilgi adına soruyorum mesela isimde yükselme sınavına gireceğim diyelim ama mudurumle sorun yaşadım (senaryo bu belki örnek üzerinden algılayabilirim diye ) ltngsın yi koydum diyelim bu bence doğru formül ama arada o iki noktaya hangi halde ihtiyac diyyoruz ki
Müdürün hakkınızda olan kötü düşünceler : iyi düşünceler + sınavda başarı.mesela isimde yükselme sınavına gireceğim diyelim ama mudurumle sorun yaşadım (
Konudan biraz sapma olcak cok baktım ya galiba karşıma çıkmaya başladı rune kolyesi satiyolarmis kilo vermek için güzel gözükmek için mucize diye paylaşımlar varMüdürün hakkınızda olan kötü düşünceler : iyi düşünceler + sınavda başarı.
Formül bu şekilde düzenlenecek.
Selam ve Sevgiler.Ekli dosyayı görüntüle 2917
Yemeğin ya da içeceğin üstüne çizilir. Kendi nefesiyle aktif edilir.
Geçmiş olsun.
O sembol sindirim sistemi için.Selam ve Sevgiler.
Bacağı kırık bir güvercinle 1 haftadır ilgileniyorum. Kanadı iyi ama bacağı kırık olduğu için yerden ivme alıp uçamıyor sadece tek ayakla ivme aldığı için en fazla 1 metre uçuyor çocuk. Şu an tek ayağına atel takılıp sarıldı ve 10 gün sonra kontrole götüreceğim. Evde odada hapis gibi çok mutsuz. Sargıdaki ayağı ters dönmüş gibi yazık hiç kullanamıyor. Dün bu sembolü suyuna ve yemine çizdim. İnşallah işe yarar. Allah’tan iştahı çok iyi. Yiyip içip işiyor Hayvanlar için daha çok formülleriniz varsa çok rica ediyorum
Özellikle hasta yaralı kedi-köpeklerle ilgileniyorum onların suyuna yiyeceğine,besleme yaptığım yerlere falan hep bu sembolü elimle havadan veya bir çöple yiyecek kaplarının yanına toprağa çizip çizip bıraksam her gittiğimde veya kliniğe bıraktıklarıma ziyarete gittiğimde kafese doğru elimi uzatıp havada bu sembolü çizsem.. İyi fikir mi?
Hmm. Peki iskelet sistemi için ya da her tür sistem/organ için ayrı semboller olacaksa bunu nasıl belirleyeceğiz?O sembol sindirim sistemi için.
Hmm. Peki iskelet sistemi için ya da her tür sistem/organ için ayrı semboller olacaksa bunu nasıl belirleyeceğiz?
Veya ben sizden hayvanlar için
1- Kemik /kas/ eklem rahatsızlıkları
2-Ağız içi—geçmeyen diş eti yaraları
2-Enfeksiyonlar ve viral hastalıklar için semboller rica edebilir miyim sokak canları veya evimdeki canlar için?
Fırsat bulduğunuzda,vaktiniz olduğunda tabi. Zira en çok da bu üç sorunla karşılaşıyorum.
Çok fazla birbirine karıştırıyorsunuz farklı durumlarsa yapabilirsiniz aynı durumda farklı işlemlerle sonuç almak iyi olacak diye beklerken tersine durumlarla karşılaşırsınız hiç olmayabilir sakin olun zaman zaten akıyor yani yerinde saymıyor bu kadar sabırsızlıkla bi adım yol kat edemezsiniz cadıcılığın kuralından biridir bu@Absoluta Virtute Merhaba , bir rune ile çalıştıktan 1 hafta sonra mesela ,göktürk ile çalışma yapılabilir mi ? Bir sakıncası olur mu ?
Teşekkür ederim merak ettim sadece.Çok fazla birbirine karıştırıyorsunuz farklı durumlarsa yapabilirsiniz aynı durumda farklı işlemlerle sonuç almak iyi olacak diye beklerken tersine durumlarla karşılaşırsınız hiç olmayabilir sakin olun zaman zaten akıyor yani yerinde saymıyor bu kadar sabırsızlıkla bi adım yol kat edemezsiniz cadıcılığın kuralından biridir bu