Göktürk alfabesi

S:AO bu formül çok iyi olur. Çiftin birlikte çekilmiş fotosuna çizin. Mum yakın.
Sonra: Göktürk gliflerin gücüyle (isim) ve (isim) ilişkisi negatiften ariniyor. Tüm kavgaları anlaşmamazlıkları ( ne gerekiyorsa ekleyin) hiç yaşanmamış gibi olacak. Bu runik formül bana ve sevdiklerime zarar vermeden çalışacak.
Bunu fotoya bakarak söyleyip üfleyin.
Bir hafta sonra, Göktürk runelere yapmış oldukları iş icin, teşekkür edip fotoyu yakın.

Kolay gelsin ;)
@Dustendemor
buna bakın..

Deneyiminizi bizimle paylaştığımız için teşekkür ederim.
Ben de baştan sağdan sola yazmak gerektiğini bilmiyordum. Tutuyordu. Öğrenince, doğru şekilde yapmaya başladım yine tutuyordu.

: İle de sorun yaşamadım. Ama. : tehlikeli olabilir düşününce. Enerji geri çevirip başka yöne yönlendirme başarısı, operatörün enerji kanallarına bağlı olabilir. Yanlış sapma yasanablr. Dikkatli kullanmak gerekiyor.

@createtherules , Göktürk size uygun olmayabilir. Bana İskandinav yaramıyor mesela. Yeniden denerseniz sonuçları yine paylaşın bizimle. Tekrar teşekkürler.
Peki o zaman bu iki noktayı hangi durumlarda kullanmalıyız duraklat ve enerjiyi yeniden yönlendir diyor ya (:)bu ifade bundan önceki niyeti durdur yeniye yükle olması lazım ters etki yapmasinin sebebi ne ki yazımdan kaynaklı olmayan şeyler için genel bir bilgi adına soruyorum mesela isimde yükselme sınavına gireceğim diyelim ama mudurumle sorun yaşadım (senaryo bu belki örnek üzerinden algılayabilirim diye 😂) ltngs:oın yi koydum diyelim bu bence doğru formül ama arada o iki noktaya hangi halde ihtiyac diyyoruz ki

Peki o zaman bu iki noktayı hangi durumlarda kullanmalıyız duraklat ve enerjiyi yeniden yönlendir diyor ya :))bu ifade bundan önceki niyeti durdur yeniye yükle olması lazım ters etki yapmasinin sebebi ne ki yazımdan kaynaklı olmayan şeyler için genel bir bilgi adına soruyorum mesela isimde yükselme sınavına gireceğim diyelim ama mudurumle sorun yaşadım (senaryo bu belki örnek üzerinden algılayabilirim diye 😂) ltngs:eek:ın yi koydum diyelim bu bence doğru formül ama arada o iki noktaya hangi halde ihtiyac diyyoruz ki
Ltngs : ın ifade bırakmış boşluk olmayinca

Ekli dosyayı görüntüle 2917
Yemeğin ya da içeceğin üstüne çizilir. Kendi nefesiyle aktif edilir.

Geçmiş olsun.
Selam ve Sevgiler.
Bacağı kırık bir güvercinle 1 haftadır ilgileniyorum. Kanadı iyi ama bacağı kırık olduğu için yerden ivme alıp uçamıyor sadece tek ayakla ivme aldığı için en fazla 1 metre uçuyor çocuk. Şu an tek ayağına atel takılıp sarıldı ve 10 gün sonra kontrole götüreceğim. Evde odada hapis gibi çok mutsuz. Sargıdaki ayağı ters dönmüş gibi yazık hiç kullanamıyor. Dün bu sembolü suyuna ve yemine çizdim. İnşallah işe yarar. Allah’tan iştahı çok iyi. Yiyip içip işiyor 😻 Hayvanlar için daha çok formülleriniz varsa çok rica ediyorum 🙏
Özellikle hasta yaralı kedi-köpeklerle ilgileniyorum onların suyuna yiyeceğine,besleme yaptığım yerlere falan hep bu sembolü elimle havadan veya bir çöple yiyecek kaplarının yanına toprağa çizip çizip bıraksam her gittiğimde veya kliniğe bıraktıklarıma ziyarete gittiğimde kafese doğru elimi uzatıp havada bu sembolü çizsem.. İyi fikir mi?

Selam ve Sevgiler.
Bacağı kırık bir güvercinle 1 haftadır ilgileniyorum. Kanadı iyi ama bacağı kırık olduğu için yerden ivme alıp uçamıyor sadece tek ayakla ivme aldığı için en fazla 1 metre uçuyor çocuk. Şu an tek ayağına atel takılıp sarıldı ve 10 gün sonra kontrole götüreceğim. Evde odada hapis gibi çok mutsuz. Sargıdaki ayağı ters dönmüş gibi yazık hiç kullanamıyor. Dün bu sembolü suyuna ve yemine çizdim. İnşallah işe yarar. Allah’tan iştahı çok iyi. Yiyip içip işiyor 😻 Hayvanlar için daha çok formülleriniz varsa çok rica ediyorum 🙏
Özellikle hasta yaralı kedi-köpeklerle ilgileniyorum onların suyuna yiyeceğine,besleme yaptığım yerlere falan hep bu sembolü elimle havadan veya bir çöple yiyecek kaplarının yanına toprağa çizip çizip bıraksam her gittiğimde veya kliniğe bıraktıklarıma ziyarete gittiğimde kafese doğru elimi uzatıp havada bu sembolü çizsem.. İyi fikir mi?
O sembol sindirim sistemi için.

O sembol sindirim sistemi için.
Hmm. Peki iskelet sistemi için ya da her tür sistem/organ için ayrı semboller olacaksa bunu nasıl belirleyeceğiz?
Veya ben sizden hayvanlar için
1- Kemik /kas/ eklem rahatsızlıkları
2-Ağız içi—geçmeyen diş eti yaraları
2-Enfeksiyonlar ve viral hastalıklar için semboller rica edebilir miyim sokak canları veya evimdeki canlar için?
Fırsat bulduğunuzda,vaktiniz olduğunda tabi. Zira en çok da bu üç sorunla karşılaşıyorum.
💚

Hmm. Peki iskelet sistemi için ya da her tür sistem/organ için ayrı semboller olacaksa bunu nasıl belirleyeceğiz?
Veya ben sizden hayvanlar için
1- Kemik /kas/ eklem rahatsızlıkları
2-Ağız içi—geçmeyen diş eti yaraları
2-Enfeksiyonlar ve viral hastalıklar için semboller rica edebilir miyim sokak canları veya evimdeki canlar için?
Fırsat bulduğunuzda,vaktiniz olduğunda tabi. Zira en çok da bu üç sorunla karşılaşıyorum.
💚

@Absoluta Virtute Merhaba , bir rune ile çalıştıktan 1 hafta sonra mesela ,göktürk ile çalışma yapılabilir mi ? Bir sakıncası olur mu ?
Çok fazla birbirine karıştırıyorsunuz farklı durumlarsa yapabilirsiniz aynı durumda farklı işlemlerle sonuç almak iyi olacak diye beklerken tersine durumlarla karşılaşırsınız hiç olmayabilir sakin olun zaman zaten akıyor yani yerinde saymıyor bu kadar sabırsızlıkla bi adım yol kat edemezsiniz cadıcılığın kuralından biridir bu

Çok fazla birbirine karıştırıyorsunuz farklı durumlarsa yapabilirsiniz aynı durumda farklı işlemlerle sonuç almak iyi olacak diye beklerken tersine durumlarla karşılaşırsınız hiç olmayabilir sakin olun zaman zaten akıyor yani yerinde saymıyor bu kadar sabırsızlıkla bi adım yol kat edemezsiniz cadıcılığın kuralından biridir bu
Teşekkür ederim merak ettim sadece.

Geri