nurumm
Kayıtlı Üye
Arakne deneyebilirsiniz etkili ve çabukMerhaba, savunma kırma için deneyimlediğiniz bir kombinasyon var mı Göktürk de?
Arakne deneyebilirsiniz etkili ve çabukMerhaba, savunma kırma için deneyimlediğiniz bir kombinasyon var mı Göktürk de?
Hocam negatif her etkiden kendimizi savunmak ve gerektiğinde saldırmak için hang, kombinasyon uygundur genel manada?Runeleri test ettim. Saldırı ve savunmada bir numara olduklarını söyleyebilirim. Saldırı hem kişiye yönelik hem herhangi hedefe yönelik mükemmel calisiyorlar.
Siz kendiniz oluşturmaya çalışın. Buraya yazarsınız. Ben veya başka arkadaşlar, hatanız eksiğiniz olursa, söyleriz.Hocam negatif her etkiden kendimizi savunmak ve gerektiğinde saldırmak için hang, kombinasyon uygundur genel manada?
bunuda bekliyoruz hocamBen negatif işlem yaptığımda yanıma sol taraftan okunmuş döllenmiş yumurta koyuyorum. Onun rituelini yazarım bir ara. Korunmaniz varsa yan etki yakınlarınıza sıçrayabilir. Bu yüzden yakınlarınıza da korunma yapmak gerekiyor. Ya da yumurta kullanmak. Bu yan etkiler aslında alfabeler den değil . Yaptınız negatif işlemin yan etkileri.
Retro'nun dediği gibi. Enerji yanlış yapmaz.
O yüzden korunuyoruz ve yaptığımız negatifi sıfırlamak için hayır - iyilik yapıyoruz. Denge önemli.
Olmaz.Merhaba, göktürk alfabesini bir amaç için yaptıktan sonra sonuç tam netleşmeden ertesi gün arakne glif kombinasyonu aynı amaç için uygulanırsa herhangi bir ters etki, çakışma vs olur mu?
Bir seyi başka şeye dönüştürmek için o kullanılır. Düz niyetse kullanılmazBu arada konuyu okudum fakat yine de sormak istiyorum bu formülü uygularken olduğu gibi mi yazacağım yoksa : bu işareti kullanıcak mıyım? Çok soru sordum kusura bakmayın anlamaya çalışıyorum
Tamamdır o zaman Y Ny S yan yana yazıp niyet edip üfleyeceğim değil mi? Daha sonra da yakacağım.Bir seyi başka şeye dönüştürmek için o kullanılır. Düz niyetse kullanılmaz
Evet doğrudur ama Arapça gibi yazın sağdan solaTamamdır o zaman Y Ny S yan yana yazıp niyet edip üfleyeceğim değil mi? Daha sonra da yakacağım.
TamamdırrEvet doğrudur ama Arapça gibi yazın sağdan sola
ollenmıs yumurta ıle korunmayı ne kadar arastırdıysam bulamadım absoluta rıca etsem acıklar mısın ?Ben negatif işlem yaptığımda yanıma sol taraftan okunmuş döllenmiş yumurta koyuyorum. Onun rituelini yazarım bir ara. Korunmaniz varsa yan etki yakınlarınıza sıçrayabilir. Bu yüzden yakınlarınıza da korunma yapmak gerekiyor. Ya da yumurta kullanmak. Bu yan etkiler aslında alfabeler den değil . Yaptınız negatif işlemin yan etkileri.
Retro'nun dediği gibi. Enerji yanlış yapmaz.
O yüzden korunuyoruz ve yaptığımız negatifi sıfırlamak için hayır - iyilik yapıyoruz. Denge önemli.
Ritüele başlamadan önce döllenmiş yumurtayı elimize alıp bana gelecek tüm negatifi üzerine alıyorsun öyle de oldu diyorsunuz yumurtayı sola koyuyorsunuz alimünyum folyo üstüne ritüel bittikten sonra birkaç günde yada 10-15 günde tamamlanan ritüeller var en son tamamlanınca çıplak elinize değdirmeden folyoyla alıp çöpe atıyorsunuz yumurtayı.Çıplak ele değmeycek negatifi geri üstünüze almış olursunuz.ollenmıs yumurta ıle korunmayı ne kadar arastırdıysam bulamadım absoluta rıca etsem acıklar mısın ?
en son arachne glifleri ile yaptıgım ıslem harıka sekılde tuttu ancak benı de bıraz teptı o yuzden artık ıslem yaparken korunmaya daha cok onem verecegım anladım cok tesekkur ederım bu konuyla alakalı tek bır yerde yazı bulabıldım onlar normal yumurtayla yapıyorlar ve yumurtayı ayak basmayacak bir yere kırılmasın dıye gomuyorlar bu da burda not olsun.@nilot yumurtaya veriyorsunuz negatifi üstünüzden atıyorsunuz kısaca.Ayrı yapılan bir yumurta ritüeli değil. Anlamışınızdır umarım olayın mantığını
Marketteki yumurtalar döllenmemış . Canlı yumurta gerekiyor.onlar normal yumurtayla yapıyorlar
İyi ki Türk’üm.Evet.
Hızlı ve sert. Bunlar engel tanımıyor. Arakne, bir kırıcı balyoz gibi hedefe doğru ilerler. Göktürk ise, en uygun yolu bulan su gibi.