Göktürk alfabesi

Ben negatif işlem yaptığımda yanıma sol taraftan okunmuş döllenmiş yumurta koyuyorum. Onun rituelini yazarım bir ara. Korunmaniz varsa yan etki yakınlarınıza sıçrayabilir. Bu yüzden yakınlarınıza da korunma yapmak gerekiyor. Ya da yumurta kullanmak. Bu yan etkiler aslında alfabeler den değil . Yaptınız negatif işlemin yan etkileri.
Retro'nun dediği gibi. Enerji yanlış yapmaz.
O yüzden korunuyoruz ve yaptığımız negatifi sıfırlamak için hayır - iyilik yapıyoruz. Denge önemli.
bunuda bekliyoruz hocam

Merhaba, göktürk alfabesini bir amaç için yaptıktan sonra sonuç tam netleşmeden ertesi gün arakne glif kombinasyonu aynı amaç için uygulanırsa herhangi bir ters etki, çakışma vs olur mu?

Ben negatif işlem yaptığımda yanıma sol taraftan okunmuş döllenmiş yumurta koyuyorum. Onun rituelini yazarım bir ara. Korunmaniz varsa yan etki yakınlarınıza sıçrayabilir. Bu yüzden yakınlarınıza da korunma yapmak gerekiyor. Ya da yumurta kullanmak. Bu yan etkiler aslında alfabeler den değil . Yaptınız negatif işlemin yan etkileri.
Retro'nun dediği gibi. Enerji yanlış yapmaz.
O yüzden korunuyoruz ve yaptığımız negatifi sıfırlamak için hayır - iyilik yapıyoruz. Denge önemli.
ollenmıs yumurta ıle korunmayı ne kadar arastırdıysam bulamadım absoluta rıca etsem acıklar mısın ?

ollenmıs yumurta ıle korunmayı ne kadar arastırdıysam bulamadım absoluta rıca etsem acıklar mısın ?
Ritüele başlamadan önce döllenmiş yumurtayı elimize alıp bana gelecek tüm negatifi üzerine alıyorsun öyle de oldu diyorsunuz yumurtayı sola koyuyorsunuz alimünyum folyo üstüne ritüel bittikten sonra birkaç günde yada 10-15 günde tamamlanan ritüeller var en son tamamlanınca çıplak elinize değdirmeden folyoyla alıp çöpe atıyorsunuz yumurtayı.Çıplak ele değmeycek negatifi geri üstünüze almış olursunuz.

@nilot yumurtaya veriyorsunuz negatifi üstünüzden atıyorsunuz kısaca.Ayrı yapılan bir yumurta ritüeli değil. Anlamışınızdır umarım olayın mantığını ;)
en son arachne glifleri ile yaptıgım ıslem harıka sekılde tuttu ancak benı de bıraz teptı :) o yuzden artık ıslem yaparken korunmaya daha cok onem verecegım anladım cok tesekkur ederım :) bu konuyla alakalı tek bır yerde yazı bulabıldım onlar normal yumurtayla yapıyorlar ve yumurtayı ayak basmayacak bir yere kırılmasın dıye gomuyorlar bu da burda not olsun.

Geri