Ben ilk keşfettiğimde 2018 yazıydı, tatildi.
1 ay neredeyse sadece yazılanları okumuştum özellkle urum un yazıları dikkatimi çekiyordu. Zamanla digerlerni keşfettim.
Hiç aktif değildi. Sonra yavaş yavaş bende yazmaya başladım arkadaşlarla muhabbet geliştirdik uzaktan uzaga, saygı çerçevesinde konuşuluyordu. Şimdiki gibi onun bunun yazdıgına aşağılarcasına hakaretvari eleştiriler yoktu.
Son 3 aydır bir kaç insanın densiz yorumlarıyla insanlar galeyana geldiler küçümsemeye başladılar her yazılanı. O gün bugündür mabet seviyesiz insandan geçilmiyor.
Bilgi paylaşımından ziyade fikrini belirtenler konuşuluyor.
Az evvel güncellenmiş konular arasında sayın urum un paylaşımını gördüm onu bugün ben yapsam ben yahut bir başkası yapsa afaroz ederler.
Geçmişte bir sürü İslami paylaşımlar yapılmış, sayılı esmalar önerilmiş. onları bugün yapsak sorun olur, dalga geçilir, hemen eleştiri yağmuruna tutuluruz.
Dar kafalı ve ön yargılı insanlar istemediklerini ötekileştirerek kendilerini var ederler.
Böylelerinin yaşam biçimidir bu yöntem. Çünkü yok olmaktan korkarlar.