Geri döndürme rune yöntemi

Aşkın gözü kör derlerdi inanmazdım hem kör ediyormuş hem beyine vuruyormuş.
Belki de aşk değildir kandırılmıştır. Oscarlık oyuncular var.. psikolojiden anlayan ve erkekler konusunda deneyimli birisi biraz da kurnaz ve manipulasyonda yetenekliyse böyle erkekleri parmaklarında oynatıyorlar işte.. belki de kadın bağlama yaptı ama birden fazla kişiye yaptı en kârlı olan yolu seçti ve diğerine gitti kimbilir 🤩
Hayatın içinde o kadar çokki o tarz kadınlar ve erkekler..

Belki de aşk değildir kandırılmıştır. Oscarlık oyuncular var.. psikolojiden anlayan ve erkekler konusunda deneyimli birisi biraz da kurnaz ve manipulasyonda yetenekliyse böyle erkekleri parmaklarında oynatıyorlar işte.. belki de kadın bağlama yaptı ama birden fazla kişiye yaptı en kârlı olan yolu seçti ve diğerine gitti kimbilir 🤩
Hayatın içinde o kadar çokki o tarz kadınlar ve erkekler..
Benim böyle bir kız arkadaşım var o yüzden iyi biliyorum anlattığını kız kim bilir kaç kişiyle aldattı :)

Uygulamayi yaparken sakin ol yapicaklarini ezberle veya bi yere yaz telefona bakma çok odaklanarak yap özen göster.
Kağıda yazarak söylenenleri söylerim.Ama runeleri ve yazacaklarımı çizerken telefona bakmamın sakıncası olur mu ? Odaklanmak derken onunla yaşadığım mutlu günleri mi düşüneyim onun yüzünü mü gözümün önüne getireyim. Bir de şını anlamadım “Sonraki 21 gün boyunca her gün sembollere 2-3 dakika odaklanarak niyetimizi sesli bir şekilde 3 kere söylüyoruz. ” Her gün sembollere odaklanarak sadece alta yazdığım niyeti mi söyleyeceğim yoksa ilk gün yapacağım gibi rune isimlerini de mi .Çünkü niyetimizi 3 kere söylemek 1 dk almaz

Kağıda yazarak söylenenleri söylerim.Ama runeleri ve yazacaklarımı çizerken telefona bakmamın sakıncası olur mu ? Odaklanmak derken onunla yaşadığım mutlu günleri mi düşüneyim onun yüzünü mü gözümün önüne getireyim. Bir de şını anlamadım “Sonraki 21 gün boyunca her gün sembollere 2-3 dakika odaklanarak niyetimizi sesli bir şekilde 3 kere söylüyoruz. ” Her gün sembollere odaklanarak sadece alta yazdığım niyeti mi söyleyeceğim yoksa ilk gün yapacağım gibi rune isimlerini de mi .Çünkü niyetimizi 3 kere söylemek 1 dk almaz
Sakınca yok.Rune isimleri değil sembollere odaklanarak sadece içten bi şekilde 3 kere niyetini söyleyeceksin.1 kere söyle 30 saniye bekle örneğin tekrar söyle sonra sana kalmış 2-3 dakika sürsün yeter yani.

Kızlar erkeklere göre çok daha tehlikeli cingöz lük konusunda
Öyle.. evet ama bu tür kadınlara fırsat veren de erkekler.. böyle kerizler olmasa aç kalıp otobana çıkarlar. En son face e derin yırtmaçlı kırmızı elbiseli bir fotosunu koymuştu yeni sazanlara gel gel yapıyordu 🤩🤑🤩 Bir de cuma mesajı paylaşmış 😂
İşte bunlara maymun olan erkekler ibretlik.. Allah düzgün karakterli erkekleri korusun bunların şerrinden 🙏

Öyle.. evet ama bu tür kadınlara fırsat veren de erkekler.. böyle kerizler olmasa aç kalıp otobana çıkarlar. En son face e derin yırtmaçlı kırmızı elbiseli bir fotosunu koymuştu yeni sazanlara gel gel yapıyordu 🤩🤑🤩 Bir de cuma mesajı paylaşmış 😂
İşte bunlara maymun olan erkekler ibretlik.. Allah düzgün karakterli erkekleri korusun bunların şerrinden 🙏
E bu bayağı ticarete dökmüş işi vergi levhası falan da var mıydı ? :ROFLMAO:

Amin. Zaten düzgün olmayan erkekler beyinleriyle değil başka yerleri ile düşünüyorlar burası onu söylemek için uygun değil :) :)

Yaptinmi uygulamayi bizi bilgilendirsene gelişme olursa

Tabi bir değişiklik olursa haber veririm.Sana da teşekkür ederim yardımların için .Zamanını verdin çok sağol.Söylediklerine ve daha önce işe yaradığını belirtmene güvendim inanarak yaptım.Umarım işe yarar.
Önemli değil. Her gün yapmayı unutma inançlı şekilde yapmak çok önemli zaten sen inan olmuş gibi yaşa olucaktır zaten :)

Önemli değil. Her gün yapmayı unutma inançlı şekilde yapmak çok önemli zaten sen inan olmuş gibi yaşa olucaktır zaten :)
Tekrar teşekkür ederim.Haftaya raporum bitiyor işe başlamak zorundayım hala kemiğim iyileşmedi kırık ama mecbur.saatlerini aynı saate denk getirmeye çalışırım ama yapamazsam sorun olur mu ?

Geri