Geri döndürme rune yöntemi

Oooo, o zaman dönmez. En ufak bir yanlış malzemede gider başkasına döner. Çok dikkatli keçeli kalemi. Acele et zamana karşı yarışıyorsun, başkaları DM den büyülüyor hergün. 2 rune yapana kadar atı alan üsküdarı geçecek.
Dalga geçmenizi anlıyorum ama adam zor durumda üstüne gitmeyin hepimiz bu yollardan bir kere geçmişizdir ilerde hatirlayip gülecek bu günlere :)

Zaten herşey olacağına varır muhtemelen o kişi geldiğinde soğuyacak veya bi şekilde tekrar biticek rune ların en sevdiğim yönü doğruyu göstermesi.
Benim mi soğuyacağımı kastettin .Ben soğumam.Şimdi açıklayamıyorum .Madde kullandırtmış belki tehdit etti ne yaptı bilmiyorum.O da mahal vermeseydi zaten başlı başına suçlu o ama belki sonra pişman oldu ama o elinde tuttu bilmiyorum.Benimle evlenme niyeti olduğunu biliyorum sonrası ne oldu bilmiyorum.Geri gelsin ben soğumam.

Bende anlamadım karşı tarafın dış güzellik olarak çok iyi olmadığını söylüyor e karakterde yok ne buldu anlamıyorum gözünde neyi büyütmüş bu kadar.
Annesine benziyor bir şekilde. Çocukluk travması muhtemelen. Çocukken annesi babası beni bırakacaklar korkusunu yaşamış olabilir. Çocuklukta sevgi hangi duygulara bağlanmışsa, o duyguları yaşatan partnere bağlanıyorlar.

Geri