kenan01260
Kayıtlı Üye
Dark yellow diye geçiyor keçeli kalem olucak belli olması gerekNe kadar sevindim bunu duyduğuma.imkansız gibi görünen bir ayrılık mıydı.Kırtasiyedeyim altın rengi kalemler siyah kağıtta belli olmuyor ama
Dark yellow diye geçiyor keçeli kalem olucak belli olması gerekNe kadar sevindim bunu duyduğuma.imkansız gibi görünen bir ayrılık mıydı.Kırtasiyedeyim altın rengi kalemler siyah kağıtta belli olmuyor ama
Ne kadar sevindim bunu duyduğuma. Kırtasiyedeyim altın rengi kalemler siyah kağıtta belli olmuyor ama
Siyah karton bulamadım siyah kağıt olur mu.Defter kağıdıKeçeli kalem al altin rengi keçeli kalem
Dalga geçmenizi anlıyorum ama adam zor durumda üstüne gitmeyin hepimiz bu yollardan bir kere geçmişizdir ilerde hatirlayip gülecek bu günlereOooo, o zaman dönmez. En ufak bir yanlış malzemede gider başkasına döner. Çok dikkatli keçeli kalemi. Acele et zamana karşı yarışıyorsun, başkaları DM den büyülüyor hergün. 2 rune yapana kadar atı alan üsküdarı geçecek.
OlurSiyah karton bulamadım siyah kağıt olur mu.Defter kağıdı
Siyah herhangi bir kağıt olur sembolleri çok küçük çizme yeterSiyah karton bulamadım siyah kağıt olur mu.Defter kağıdı
Hocam öyle birşey dedin ki şimdi bu işlem işe yarıyor dedin.Umarım yarar geri döner.Neden güleyim ilerde.Dalga geçmenizi anlıyorum ama adam zor durumda üstüne gitmeyin hepimiz bu yollardan bir kere geçmişizdir ilerde hatirlayip gülecek bu günlere
Çünkü o kişi dönse bile tekrardan biticek unutuncada kaç sene sonra diyeceksin lan böyle biri vardı ne uğraşmıştım ne kafadaydim diyeHocam öyle birşey dedin ki şimdi bu işlem işe yarıyor dedin.Umarım yarar geri döner.Neden güleyim ilerde.
Şuan sana imkansız geliyor onsuz yaşıyamazsın gibi geliyor ama emin ol geçiyor o bir süre sonra bir kaç sene sonra o günleri hatirlayinca gülüyorsun onu demek istedimHocam öyle birşey dedin ki şimdi bu işlem işe yarıyor dedin.Umarım yarar geri döner.Neden güleyim ilerde.
Neden bitsin ki , ben evlenmek istiyorum zaten.Çünkü o kişi dönse bile tekrardan biticek unutuncada kaç sene sonra diyeceksin lan böyle biri vardı ne uğraşmıştım ne kafadaydim diye
Niyet kötü zaten.runeler kötü niyetle kullanmadığın sürece hiçbir şey olmaz.
O istiyormu sence bi baksana senin gözlerini kör etmiş evlenme yolunda olan biri senleyken başkasıyla da ilişki yaşar mıNeden bitsin ki , ben evlenmek istiyorum zaten.
Neden bitsin ki , ben evlenmek istiyorum zaten.
Zaten herşey olacağına varır muhtemelen o kişi geldiğinde soğuyacak veya bi şekilde tekrar biticek rune ların en sevdiğim yönü doğruyu göstermesi.Niyet kötü zaten.
Hpimiz bu yoldan gecmedik. Beni istemiyeni ben hiç istemedim. Erkek te çok kadın da çok.Dalga geçmenizi anlıyorum ama adam zor durumda üstüne gitmeyin hepimiz bu yollardan bir kere geçmişizdir ilerde hatirlayip gülecek bu günlere
Bende anlamadım karşı tarafın dış güzellik olarak çok iyi olmadığını söylüyor e karakterde yok ne buldu anlamıyorum gözünde neyi büyütmüş bu kadar.Hpimiz bu yoldan gecmedik. Beni istemiyeni ben hiç istemedim. Erkek te çok kadın da çok.
Benim mi soğuyacağımı kastettin .Ben soğumam.Şimdi açıklayamıyorum .Madde kullandırtmış belki tehdit etti ne yaptı bilmiyorum.O da mahal vermeseydi zaten başlı başına suçlu o ama belki sonra pişman oldu ama o elinde tuttu bilmiyorum.Benimle evlenme niyeti olduğunu biliyorum sonrası ne oldu bilmiyorum.Geri gelsin ben soğumam.Zaten herşey olacağına varır muhtemelen o kişi geldiğinde soğuyacak veya bi şekilde tekrar biticek rune ların en sevdiğim yönü doğruyu göstermesi.
Annesine benziyor bir şekilde. Çocukluk travması muhtemelen. Çocukken annesi babası beni bırakacaklar korkusunu yaşamış olabilir. Çocuklukta sevgi hangi duygulara bağlanmışsa, o duyguları yaşatan partnere bağlanıyorlar.Bende anlamadım karşı tarafın dış güzellik olarak çok iyi olmadığını söylüyor e karakterde yok ne buldu anlamıyorum gözünde neyi büyütmüş bu kadar.
Keşke tek derdimiz bir erkek veya kadın olsa bu hayattaAnnesine benziyor bir şekilde. Çocukluk travması muhtemelen. Çocukken annesi babası beni bırakacaklar korkusunu yaşamış olabilir. Çocuklukta sevgi hangi duygulara bağlanmışsa, o duyguları yaşatan partnere bağlanıyorlar.
Hımm her aldatan zorbalıkla mecbur kalıyor aldatmaya dimi İyi bahane..Madde kullandırtmış belki tehdit etti ne yaptı bilmiyorum.
Aşkın gözü kör derlerdi inanmazdım hem kör ediyormuş hem beyine vuruyormuş.Hımm her aldatan zorbalıkla mecbur kalıyor aldatmaya dimi İyi bahane..