Film ve Dizi Önerileri

2 güzel dizi önereyim netflix'ten.

vis-a-vis... 10 üzerinden 10, dizi kadın hapishanesinde geçiyor. uyuşturucu, şiddet, cinsellik temaları baskın... hapise giren ürkek bir kadının zaman içindeki değişimini konu alıyor...

diğer ELITE.. gençlik dizisi gibi görünsede psikolojik ve izleyiciye mesaj veren güzel yazılmış bir senaryosu var...

Netflix dizilerinden Dark harici pek bir şey önermesem de, bu aralar The I Land'e bakındım biraz. İlk 3 bölüm sıkıcıydı, oyunculuklar sıradan. Simülasyon temalı dizi. Simülasyon olması yeterli diyorsanız izleyin derim. Tahammül edebilirsem, diğer bölümleri izler ve görüş bildiririm.

Netflix dizilerinden Dark harici pek bir şey önermesem de, bu aralar The I Land'e bakındım biraz. İlk 3 bölüm sıkıcıydı, oyunculuklar sıradan. Simülasyon temalı dizi. Simülasyon olması yeterli diyorsanız izleyin derim. Tahammül edebilirsem, diğer bölümleri izler ve görüş bildiririm.

The I land bende izledim dediğin gibi oyunculuk da kurgu da sıradan the lost dizisine özentilik içeriyor gibi ama yanından geçmez şuan yeni çıkan dizilerin çoğu eski dizilerden pay çalarak yapılıyor yine de ne varsa eski dizilerde var :)

The I land bende izledim dediğin gibi oyunculuk da kurgu da sıradan the lost dizisine özentilik içeriyor gibi ama yanından geçmez şuan yeni çıkan dizilerin çoğu eski dizilerden pay çalarak yapılıyor yine de ne varsa eski dizilerde var :)

Maalesef. Zaman çalmak ve insanı kilitlemek amacı güdüyor. Tabii Dark için bol bol vakit ayırın derim. Beynime atom bombası düşüyor her bölümde :)

yapay zeka 101

bu dizi beni epeyce korkuttu diyebilirim, wesworld'e başlamam zaman alacak önce sindirmeliyim kafamdaki çıkarımları... "ölümü kandırmak" diye bir ifadeye rastlamak korkmama yetti aslında ve insanın evrendeki en korkunç varlık olduğuna bir kere daha şahitlik ettim; insan, kendini yok etme pahasına korkunçluğunu sergileme arzusuyla dolu bir nefse sahip. diziye başlama sebebim merak olsa da izlemeyi sürdürmem Katherine Parkinson'ın varlığı oldu, The IT Crowd dizisinden bilenler bilir. çok keyifli bir dizi onu da önermiş olayım bir taşla iki kuş vurayım, iyi seyirler;

Ekli dosyayı görüntüle 713
Benim gibi keanu reeves hayranı olup da aksiyon da severseniz john wick i izlemeyi ertelemeyin.1 bitmişti, 2 yi de bi çırpıda izledim.Bende bıraktığı etki muhteşemdi.Şiddetle tavsiye edilir!

3. film olan Parabellum'u izlediniz mi?. İzlediyseniz düşünceleriniz nelerdir?. Ben 1'i fazla beğenmedim, 2 onun da düşüğündeydi, 3'ü izlemeye üşeniyorum. Sanki gittikçe kötüye gidiyor.

3. film olan Parabellum'u izlediniz mi?. İzlediyseniz düşünceleriniz nelerdir?. Ben 1'i fazla beğenmedim, 2 onun da düşüğündeydi, 3'ü izlemeye üşeniyorum. Sanki gittikçe kötüye gidiyor.

3 ü henüz izlemedim ama aksine 2. cisi 1 den daha çok hoşuma gitti. Sahneler daha masraflı ve etkileyiciydi bu da daha iyiye gittiğini düşündürüyor bana.. İzlerseniz fikirlerinizi paylaşmanızı bekliyorum

Mezarına Tüküreceğim 2 izleyin
Kadının adamın şeyini kesip ağzına verdiği sahne efsaneydi.
Bol bol mide bulantısı ve kan var.

Orphan i seyreden var mi?
Yanilmiyorsam, Barbora Skrlova'nin hayatindan esinlenilmis? Tavsiye eden var mi, ya da ne dusunuyorsunuz film hakkinda?

Geri