aNAkSaRatE
Banlı Kullanıcı
Filmden sonra zihnimde çalan şarkıyı da not ediyorum : Irfan - Star of the Winds (Khaukab al Hawwa)
Tom abi neyin tarikatindaysa iyi yurttulerYarinin Kiyisinda :
Edge of Tomorrow !
Coktandir beyin cimlastigi yapmadiniz mi ? Kozmik bir ufuk turuna cikmaya mi ihtiyaciniz var ?
Ask filmlerinden sikildiniz mi ?
Tom Cruse`un kariyerini neye borclu oldugunu mu merak ediyorsunuz ? Dogru yerdesiniz !
Edge of Tomorrow ! Izleyin ve gorun : )))
Ben ederim biz 2 aile kullanuyoruz. 4 aile uyeligine kadar yolu var. Hatta buradsn 3 kisi daha bulursan ekonomik olur.Arkadaslar, Netflixi olan var mi ? Tavsiye eder mi ?
Son zamanlarda aradigim filmler Netflix engelne takilmaya basladi.
Bunlardan biri de Kelebekler diye 7.6 puan almis ve film festibvalinde sanat odulu de almis bir film.
Izleye var mi ? Tavsiye eder mi ?
Eveeeet Hero hastalari yok mu? Jet li'nin orjinal cince dublajiyla 10 kez izledim hala da gozlerimde nem yuregimde aiki yoluyla izliyorum. Bir ask bir sevginin yolu bu kadar mi guzel anlatilir.
Arkadaslar, Netflixi olan var mi ? Tavsiye eder mi ?
Sorma muhafiz i saymazsak guzel diziler filmler var.Ooo ben izlemedim akşam hemen bakıyorum
Ücretsiz kullanımı 1 aydı sanırım. O süreyi iyi değerlendirip, iptal edeceğini düşünüyorum.
Hele ki bizim bir muhafızımız var aman evlerden ırak
Bir dizi düşünün .. Senaryo Hakan Günday .. Dev kadro Haluk Bilginer ŞAHSİYET
'' Biri de çıkıp demiyor ki, cinsiyetle alakası yok, şahsiyet meselesi ''
Tecavüz gibi konuları kaldıramıyorum aşırı sinirleniyorum, saldırganlaşıyorum. Dizinin sonunda ağlayarak duvarları yumrukladım...
Oyunculuklar da senaryo da mükemmel ben de tavsiye ederim herkese
Maalesef izlemedim, hatta siz yazana kadar duymamıştım ama listeme aldım yarın izleyeceğim bakalım nasılmış. Teşekkürler.Daha'yı izlediniz mi ? Kitabı okudum fakat filmi izleyemedim. Dizi senaristinin kitabı ki bana kalırsa yeraltı edebiyatında güneş gibi parlıyor.
@Alienist merhaba,
Çok tutulduğu için midir bilemiyorum, bir türlü diziye elim gitmedi. Öte taraftan içimden bir ses izlemeden ölme diyor, ikilemde kaldım bu konuda ne tavsiye edersiniz?
Diziye başlamam için tetikleyici bir spoiler alabilirim belki.
Hala zikir sahnelerini ara ara acar izlerim.Takva.. çok güzel filmdi.