Film ve Dizi Önerileri

Arkadaslar, Netflixi olan var mi ? Tavsiye eder mi ?

Son zamanlarda aradigim filmler Netflix engelne takilmaya basladi.
Bunlardan biri de Kelebekler diye 7.6 puan almis ve film festibvalinde sanat odulu de almis bir film.

Izleye var mi ? Tavsiye eder mi ?
Ben ederim biz 2 aile kullanuyoruz. 4 aile uyeligine kadar yolu var. Hatta buradsn 3 kisi daha bulursan ekonomik olur.

Eveeeet Hero hastalari yok mu? Jet li'nin orjinal cince dublajiyla 10 kez izledim hala da gozlerimde nem yuregimde aiki yoluyla izliyorum. Bir ask bir sevginin yolu bu kadar mi guzel anlatilir.

Eveeeet Hero hastalari yok mu? Jet li'nin orjinal cince dublajiyla 10 kez izledim hala da gozlerimde nem yuregimde aiki yoluyla izliyorum. Bir ask bir sevginin yolu bu kadar mi guzel anlatilir.

Ooo ben izlemedim akşam hemen bakıyorum (y)

Arkadaslar, Netflixi olan var mi ? Tavsiye eder mi ?

Ücretsiz kullanımı 1 aydı sanırım. O süreyi iyi değerlendirip, iptal edeceğini düşünüyorum.
Hele ki bizim bir muhafızımız var aman evlerden ırak:sick:

Bir dizi düşünün .. Senaryo Hakan Günday .. Dev kadro Haluk Bilginer ŞAHSİYET :cool:

'' Biri de çıkıp demiyor ki, cinsiyetle alakası yok, şahsiyet meselesi ''

Tecavüz gibi konuları kaldıramıyorum aşırı sinirleniyorum, saldırganlaşıyorum. Dizinin sonunda ağlayarak duvarları yumrukladım...
Oyunculuklar da senaryo da mükemmel ben de tavsiye ederim herkese

Tecavüz gibi konuları kaldıramıyorum aşırı sinirleniyorum, saldırganlaşıyorum. Dizinin sonunda ağlayarak duvarları yumrukladım...
Oyunculuklar da senaryo da mükemmel ben de tavsiye ederim herkese

Daha'yı izlediniz mi ? Kitabı okudum fakat filmi izleyemedim. Dizi senaristinin kitabı ki bana kalırsa yeraltı edebiyatında güneş gibi parlıyor.

@Alienist merhaba,

Çok tutulduğu için midir bilemiyorum, bir türlü diziye elim gitmedi. Öte taraftan içimden bir ses izlemeden ölme diyor, ikilemde kaldım :rolleyes: bu konuda ne tavsiye edersiniz?

Diziye başlamam için tetikleyici bir spoiler alabilirim belki. (y)

@Alienist merhaba,

Çok tutulduğu için midir bilemiyorum, bir türlü diziye elim gitmedi. Öte taraftan içimden bir ses izlemeden ölme diyor, ikilemde kaldım :rolleyes: bu konuda ne tavsiye edersiniz?

Diziye başlamam için tetikleyici bir spoiler alabilirim belki. (y)

Michael Scofield çok zeki bir mühendistir. Kendisinin güzel bir kariyeri ve normal bir hayatı vardır. Bu normal hayatı uzun süredir görüşmediği ağabeyinin hapse girmesiyle ve idamla yargılanmasıyla değişir. Ağabeyinin masum olduğuna inanan Michael, elindeki tüm imkanları onu dışarı çıkartmak için seferber eder; fakat bunlar da sonuçsuz kalınca geriye tek bir seçenek kalır: Ağabeyini hapishaneden kaçırmak…

İçindeki sese güven ve izlemeden ölme diyeceğim o zaman :) Benim de başlarken elim gitmemişti uzun bir dönem ama şimdi bırakamaz oldum.Aksiyon ilgini çekiyorsa izlemelisin bence..

Çocukluğun sonu 2 ser saatlik di sanırım 3 bölümden oluşuyor.

hala çözmeye calısıyorum vermeye calıstıgı mesajı. özellikle son kısımda cocuklarla ilgili olanı.

50 li yıllarda yazılmıs kitabı var ondan çevirmişler galiba diziye. arthur clarke yazarı.

kesinlikle izleyin bunu anlayan da özel mesajla ne anladıgını bana da anlatsın :)

The Imam :D

motorsikletli bir imam hatip mezunu. sen gel şehrin içinde motorsiklet kullan hem de kask takmadan; sonra trafik polisi alkolmetreyi üflemeni istediğinde "ben imam hatipliyim" de :LOL: saçma sapan gurur yap. neden bir şeyleri dramatize etmeye bu kadar meraklıyız? çok komik filmdi, gülmekten ders çıkarmaya imkan bulabilenler olduysa dinlemek isterim.

bir köye arkadaşını vekaleten imamlık yapmaya gidiyor bu arkadaş. mezun olduktan sonra yıllarca imam hatipli oluşunu inkar etmiş, o günleri geride bırakmış, emrullah iken emre olmuş. gelgelelim imamlık için köye geldiğinde bilgileri taptaze, çocuklara Kur'an öğretiyor, vatandaşlara vaaz veriyor :D o da ayrı bir komediydi. neresinden tutsam elimde kalan bir film oldu malesef. (n) hani belki eşref ziya yerine başka başrol bulsalardı üç beş puan verirdim, sahi neden eşref ziya? üstelik adam ses sanatçısı, dublör kullanmışlar! :D:D:D

Trois Couleurs : Bleu
Üç Renk : Mavi // 1993 yapımı

Film baştan sona hüzün, uyarayım ; sıkıcı gelebilir. Fakat başrol için izlenmesi gereken nadir filmlerden olduğunu düşünüyorum.
Kadının yüzündeki duygu geçişleri, duruşu, bakışı .. Rolün hakkını sonuna kadar vermiş. Birde müzikleri var kii (y)

Saçımı kestirme kararı aldırması da cabası..

Geri