"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Eski sevgilimi nasıl pişman ederim?

Miumiu

Kayıtlı Üye
Merhabalar, benim 1 yıldan fazladır birlikte olduğum kişi haksızlık yapıp, benden ayrılıp hemen başkası ile sevgili oldu ertesi gün. Daha sonra 1 ay boyunca onuda benide kandırdı. Bana ondan ayrılacağını söyleyip yakınlaştı ve bende buna kandım onu sevdiğim için. Bana çok kötü birşey yapıp beni ortada bıraktı. Sevgilisinden de hiç ayrılmadı. Hem o kızı hemde beni aldatmış oldu. Simdi ise benim çok canım yanıyor. Haksızlık adeletsizlik yaptı bana. Ben şimdi hem unutamıyorum hemde Herşeyin ortasında kalarak terekedilen kişi ben oldum. Birde üzerine beni heryerden engelledi.

Onun pişman olması için yaşattıklarını bir nebzede olsa anlaması ve pişman olması için ne yapabilirim. Hangi dua , hangi işlem, hangi ritüeli deneyebilirim. Lütfen benimle bilgilerinizi paylaşın. Çok kötü hissediyorum. Kullanılıp atılmış gibi.. Bunun karşılığını alması için ne yapabilirim? Lütfen deneyimlenmiş uygulamalar varsa bildiğiniz benimle paylaşın.

İsteğiniz nedir? Sizin adınıza üzüldüm. Aldatılmak ayrı bi olay kandırılmak başka bi durum.Eğer haklıysanız zaten ne yapsanız müstehak.

Hiç birimiz 4x4 lük değiliz yada öyleyiz.. karşı taraf kıymet bilmeyince nafile. Kurtulduğunuza sevinmeniz lazım 😊
Unutmak en iyi intikamdır. Eğer haklıysaniz beddua edin, ritüellerden daha etkili.

Kendi ilişkinizi bir başkasıyla ayrılığa endeksleyip risk almışsınız, kimseye bu kadar değer vermeyin. Siz kandırılmadınız, duygusal boşluğunuz yüzünden oldu bunlar. Kendinize acımayı bırakın bu noktada kaybedersiniz, duruşunuzu muhafaza edin. Unutun, gitsin karşınıza çok daha fazla sevip-sevileceğiniz bir ilişki fırsatı çıkar. Eskiyi kapatın ki yeniye yer açılsın. Hele hele böyle birisi için zaman, enerji harcamaya değmez. Ne kısmetler karşınıza

Bilmiyorum ama pişman olması ve yaptığı hatayı anlamasını istiyorum. Bu yüzden size sormak istedim dua vefk veya herhangi birşey yapabilir miyim? En azından içimi rahatlatır. En çokta olan bana oldu aldattığı sevgilisi hala onunla ve affetti hatta hiçbirşey söylemeden. Ama bana son hafta tek kızdan ayrılacağını söyledi yalan söyledi. Benimle vakit geçirdikten sonra sevgilisine gidip tekrar beni istemedğini söyledi. Bunlar için onum ceza cekmesini istiyorum. Bana karşı hiç adil davranmadı.

Kendi ilişkinizi bir başkasıyla ayrılığa endeksleyip risk almışsınız, kimseye bu kadar değer vermeyin. Siz kandırılmadınız, duygusal boşluğunuz yüzünden oldu bunlar. Kendinize acımayı bırakın bu noktada kaybedersiniz, duruşunuzu muhafaza edin. Unutun, gitsin karşınıza çok daha fazla sevip-sevileceğiniz bir ilişki fırsatı çıkar. Eskiyi kapatın ki yeniye yer açılsın. Hele hele böyle birisi için zaman, enerji harcamaya değmez. Ne kısmetler karşınıza
Teşekkürler yorumunuz için. Çok doğru söylüyorsunuz, ben kendim yapıyorum kendime böyle..

Hiç birimiz 4x4 lük değiliz yada öyleyiz.. karşı taraf kıymet bilmeyince nafile. Kurtulduğunuza sevinmeniz lazım 😊
Unutmak en iyi intikamdır. Eğer haklıysaniz beddua edin, ritüellerden daha etkili.

Sevinme aşamasına geçemedim henüz tüm yaşananlar dün oldu. Çok canımı yakıyor. Başka ülkede yalnız ailem olmadan zorlanıyorım. Onu ailem gibi gördüm maşesed hata yaptım

Sizin hayrınıza olmuş zaten gitmesi ama ayrılması içinizi ferahlatacak anladığım kadarıyla onun için işlem yapabilirsiniz .Arekneler bile ayırır tam anlamıyla yapabilirseniz.

Onun pişman olması için yaşattıklarını bir nebzede olsa anlaması ve pişman olması için ne yapabilirim. Hangi dua , hangi işlem, hangi ritüeli deneyebilirim. Lütfen benimle bilgilerinizi paylaşın.

Sana yaşattığını zaten yaşayacak. Ahın ortada. Ama seni anlayıp anlamaması tamamen nasibi ile alakalı.
Cezasını verebilirsin ama asıl ihtiyacın olan empatiyi kurdurtamazsın. Sadece kısas hakkın var. Kalbinin muhakemesine dogrudan müdahale etme yetkin yine yok.

İntikam genellikle empati yaptırtmak için alınır. Ama elde kar kalan tek şey kuru kuruya uygulanmış bir kısas olur çoğu zaman. Yani seni bizzat anlaması, seni ne kadar kırmış olabileceğinin şuuru ile samimi pişmanlık duymasını beklemen biraz beyhuide olur. İnsanlar pişmanlıkları ile yüzleşmektense perişanlıklarını kaniksamayi tercih ederler çoğu zaman.

Alınan intilamların çoğu boşa gider yani. Kısasını uygularsın ama adamın kafasının içinde malzeme yoksa bağlantıları kuramaz ve seni Senin özelinde anlamayı yine de inkar edebilir.

Bu yüzden intikam soğuk yenen bir yemektir. Açlığı belki bastırır ama afiyet olmaz.

Onu gözünde bu kadar önemli bir yerde tutma. Affedebiliyorsan da affet, belki benzer (birilerini oyalamaya yönelik) hataların vardır kefaret olur, veya benzer bir hata ile sınanmak varsa kaderinde bir ihtimalle önünü temizlemiş olursun.

Acımasızca Alınan her intikam, o sınavı ben kolaylıkla verirdim, aynı duruma düşersem kalbim asla kaymayacak demektir. Yani sınanma talebidir.

Eskiden böyle biri için her gece aya bakarak ve her sabah güneşe bakarak bana yaptığının bedelini yaşamasını dilemiştim. Benim canımı çok yakmıştı, annemle hastane köşesinde yaşam savaşı verirken bir mesajla bitirmişti her şeyi . Ben günahsız değildim ama çok derin duygular içindeydim. Yıllarca bu karmadan kurtulamadı çok badireler atlattı.

Eskiden böyle biri için her gece aya bakarak ve her sabah güneşe bakarak bana yaptığının bedelini yaşamasını dilemiştim. Benim canımı çok yakmıştı, annemle hastane köşesinde yaşam savaşı verirken bir mesajla bitirmişti her şeyi . Ben günahsız değildim ama çok derin duygular içindeydim. Yıllarca bu karmadan kurtulamadı çok badireler atlattı.
Nasıl dayandın? Acı nasıl geçer?

Sadece kendime odaklandım. Bu hayata gelmemizin bir amacı var diye inanıyorum ve bu amaç doğrultusunda tekamül ediyoruz. Bunu yaşadın çünkü bu acının sana öğreteceği erdeme ihtiyacın vardı. Bu sayede dengelenecek belki sahip olman gereken olgunluğa eriyeceksin. Sana bir zikir bırakıyorum bu zikir sana güç verecek buna sarıl ve inancın silam ise Allah’ a dayan o seni layık olduğun plana yaklaştıracaktır. Bismillahirrahmanirrahim, Allahu la ilâhe illa hüvel hayyul kayyum. Bunu dilinden düşürme ve bunu tekrar ederken kendine ve rabbine odaklan. Bu zikrin bende çok faydası oldu yeniden doğuyor büyüyor ve serpiliyor gibi hissettiğim bir ayettir bu. Ayetel kürsinin ilk ayeti. Senin de ihtiyacın vardı, bu sade seni buldu bir de fariğ ü vasi 11 kez bunu sabah akşam okuyabilirsin. Son olarak ayakların yere sağlam bassın mutlaka bir psikiyatriye git melatonin serotonin eksikliğine bağlı takıntılar yaşıyor olabilirsin bu da seni sürekli rahatsız eden bir döngüye sokabilir. Bilimden faydalan, bir kadın olarak vücudundaki su dengesinin ruh dengeni sağlayan önemli bir element olduğunu bil. Ayrıca sadaka gibi ufak eylemlerde bulunup kendi iyiliğin için niyetlerde bulun.

Sadece kendime odaklandım. Bu hayata gelmemizin bir amacı var diye inanıyorum ve bu amaç doğrultusunda tekamül ediyoruz. Bunu yaşadın çünkü bu acının sana öğreteceği erdeme ihtiyacın vardı. Bu sayede dengelenecek belki sahip olman gereken olgunluğa eriyeceksin. Sana bir zikir bırakıyorum bu zikir sana güç verecek buna sarıl ve inancın silam ise Allah’ a dayan o seni layık olduğun plana yaklaştıracaktır. Bismillahirrahmanirrahim, Allahu la ilâhe illa hüvel hayyul kayyum. Bunu dilinden düşürme ve bunu tekrar ederken kendine ve rabbine odaklan. Bu zikrin bende çok faydası oldu yeniden doğuyor büyüyor ve serpiliyor gibi hissettiğim bir ayettir bu. Ayetel kürsinin ilk ayeti. Senin de ihtiyacın vardı, bu sade seni buldu bir de fariğ ü vasi 11 kez bunu sabah akşam okuyabilirsin. Son olarak ayakların yere sağlam bassın mutlaka bir psikiyatriye git melatonin serotonin eksikliğine bağlı takıntılar yaşıyor olabilirsin bu da seni sürekli rahatsız eden bir döngüye sokabilir. Bilimden faydalan, bir kadın olarak vücudundaki su dengesinin ruh dengeni sağlayan önemli bir element olduğunu bil. Ayrıca sadaka gibi ufak eylemlerde bulunup kendi iyiliğin için niyetlerde bulun.
Çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. Gerçekten beni rahatlattı. Ve birazda geleceğe umutla bakmaya çalışıyorum. Duaları deneyeceğim ve beni rahatlatacağına inanıyorum. Umarım herşey iyi olur.

Merhabalar, benim 1 yıldan fazladır birlikte olduğum kişi haksızlık yapıp, benden ayrılıp hemen başkası ile sevgili oldu ertesi gün. Daha sonra 1 ay boyunca onuda benide kandırdı. Bana ondan ayrılacağını söyleyip yakınlaştı ve bende buna kandım onu sevdiğim için. Bana çok kötü birşey yapıp beni ortada bıraktı. Sevgilisinden de hiç ayrılmadı. Hem o kızı hemde beni aldatmış oldu. Simdi ise benim çok canım yanıyor. Haksızlık adeletsizlik yaptı bana. Ben şimdi hem unutamıyorum hemde Herşeyin ortasında kalarak terekedilen kişi ben oldum. Birde üzerine beni heryerden engelledi.

Onun pişman olması için yaşattıklarını bir nebzede olsa anlaması ve pişman olması için ne yapabilirim. Hangi dua , hangi işlem, hangi ritüeli deneyebilirim. Lütfen benimle bilgilerinizi paylaşın. Çok kötü hissediyorum. Kullanılıp atılmış gibi.. Bunun karşılığını alması için ne yapabilirim? Lütfen deneyimlenmiş uygulamalar varsa bildiğiniz benimle paylaşın.
Bir kişiden alınacak en büyük intikam onu kendi zihninde öldürmektir ve unutmaktır. intikam gibi şeylerle uğraşırsan onun daha çok hoşuna gider kendini önemli biri zanneder

Geri