Merhabalar, benim 1 yıldan fazladır birlikte olduğum kişi haksızlık yapıp, benden ayrılıp hemen başkası ile sevgili oldu ertesi gün. Daha sonra 1 ay boyunca onuda benide kandırdı. Bana ondan ayrılacağını söyleyip yakınlaştı ve bende buna kandım onu sevdiğim için. Bana çok kötü birşey yapıp beni ortada bıraktı. Sevgilisinden de hiç ayrılmadı. Hem o kızı hemde beni aldatmış oldu. Simdi ise benim çok canım yanıyor. Haksızlık adeletsizlik yaptı bana. Ben şimdi hem unutamıyorum hemde Herşeyin ortasında kalarak terekedilen kişi ben oldum. Birde üzerine beni heryerden engelledi.
Onun pişman olması için yaşattıklarını bir nebzede olsa anlaması ve pişman olması için ne yapabilirim. Hangi dua , hangi işlem, hangi ritüeli deneyebilirim. Lütfen benimle bilgilerinizi paylaşın. Çok kötü hissediyorum. Kullanılıp atılmış gibi.. Bunun karşılığını alması için ne yapabilirim? Lütfen deneyimlenmiş uygulamalar varsa bildiğiniz benimle paylaşın.
Onun pişman olması için yaşattıklarını bir nebzede olsa anlaması ve pişman olması için ne yapabilirim. Hangi dua , hangi işlem, hangi ritüeli deneyebilirim. Lütfen benimle bilgilerinizi paylaşın. Çok kötü hissediyorum. Kullanılıp atılmış gibi.. Bunun karşılığını alması için ne yapabilirim? Lütfen deneyimlenmiş uygulamalar varsa bildiğiniz benimle paylaşın.