"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

eşimden ayırıp kendisi evlendi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan carsamba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

carsamba

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadşlar.ben 2 yillik evli bir bayanim.eşimle ayni işyerinde severek evlendik. O muhasebe bölümünde ben kat görevlisiydim.çok mutluyduk ben onu gerçekten çok sevmiyordum. 8 ay önce işyerimize başka bir kiz girdi. Ilk önceleri sicak samimi bir kiz gibi davrandi bize. Ona gerçekten güvemiştik. Bi süre sonra bu kiz eşimle daha fazla vakit geçirmeye başladi.yalandan bahanelerle onu aramalar,yanina gitmeler vs...
Bu durumdan rahatsiz olmaya başlamiştim.bir süre sonra o kizdan eşime seninle vakit geçirmeye bayiliyorum diye mesaj geldi.deliye döndüm.eşimi uyardim tartiştik.oda benim kadar rahatsiz olduğunu söyledi.ertesi gün kizla konuştum.bana ablacim sen beni yanliş anlamissin ben sizi ailem gibi gördüm dedi ve özür diledi. Içim rahat olmasada ona inanmak zorundaydim. 2 hafta sonra işyeri müdürüm ve güvenlikçimiz yanima geldi ve bana arama olduğunu dolabimi açmami söyledi.korktum bişeymi oldu diye am akendimden emin oldugum için açtim.dolabimda benim olmayan 1000 ytl kadar para vardi. Müdürün parasi kaybolmuş ve benim dolabimdan çikiyor.şok oldum.ve uzaklaştirilip tazminatimi vererek işten attilar beni. Hiç suçum yokken işimden oldum. Oradan ayrilirken o kiz bana öyle bir güldüki içim sizladi,resmen bana oyun oynamiş o koymuş ve beni attirdi.eşimin orda çalişmasini istemedim ama bende işsiz olduğum için ev kira masraflar borçlar diyerek mecburen çalişmasina izin verdim. Eşim her akşam moralsiz geliyordu eve.birşeyler oldugunu seziyordum ama net birsey bilmiyordum.bi gce eşim eve gelmedi.aradim telefonu kapali. Ağlamaktan mahvolmuştum.sonra mesaj geldi eşimin telefonundan.kocan yanimda ve harika vakit geçiriyorum diye.o kiz atmişti bu mesaji. Ben kahroldum öldüm o an. Ertesi gün eşim geldi tartiştik bağriştik.işten çikmasini istedim ne yicez iççez dedi. Daha sonra sürekli geç kalmalar hatta hiç gelmemeler başladi. Ve birgün o kiz bana beraberken çekindikler bir resim yolladi. üzüntüden sinir krizi geçirdim hamileydim stresten çocugumu düşürdüm.o kiz benim hayatimi mahvetti. Ve 5 ay önce eşim benden boşandi. Ve hemen o kizla evlenmiş. Ben ne yaptimda bunlar oldu. şimdi size yalvariyorum onlari birbirlerinden ayiracak,birbirlerinden nefret ettirecek ve eşimi bana tekrar aşik edecek birşey söyleyin nolur. Benle beraber ailemde mahvoldu.eşim böyle biri degildi nasl bukadar değişebilir inanamiyorum.yalvaririm onlarin ayrilmalai ve o kizin mahvolmasi,birbirlerinden nefret etmeleri için bana yardim edi.tek isteğim ayrilmalari.

Diğer konular için yorum yapamam ama dolabınıza para konması ve sonucunda işten atılmanız için hukuka başvurmanız gerektiğine inanıyorum. Bu konularda başa gelen çekilir pasifliğini anlamıyorum, ne münasebet ? Oradaki herkes payına düşeni alsın, o kadar kolay mı iftirayı kabul etmek ? Benim çalıştığım ofiste de benzer olay oldu, çocuk kişiye değil ama belki şirkete pislik yapmak için pahalı telefonunu aramızdan birisi çaldı diye tutturdu. Ha belki kişi vardı hedefinde bilmiyorum. Herkesi arıyoruz dediler, bir dakika aramayı polis yapsın dedim ve ısrarlı oldum. Telefonum çalındı diye ortalığı birbirne katan arkadaş polis yolda deyince telefonu kendi kalsörlerinden birisinin içinde unuttuğunu hatırladı birden. Hemen teslim olmayın, haklı durumlarınızda ve gerekliyse polis çağırmaktan tereddüt etmeyin.

çoyaşadıklarınız gerçekten çok kötü şeyler ama onları ayırmak ya da yeniden eşinizle birleşmek çare mi? siz o adamla yeniden bi ilişkiye başlasananız ne kadar güvenebileceksiniz..intikam iki ucu keskin bi kılıç gibidir onların yanısıra sizden çok şey götürecektir. ve bu belki de daha da acıtacaktır sizi..affedin demiyorum yapın ne istiyorsanız, edin bütün beddualarınızı ama mutlu olmak için yeni ve onsuz bi hayat kurmak size daha iyi gelecektir..

- Para çalınıp sizin kilitli dolabınıza koyuluyor. Bu ilginç. Zamanında böyle olduysa Sevgili Gümüş'ün dediği gibi polis gelir parmak izi alır olay biterdi. Bir de o çalınan para kilitli değil miydi? Kamera yok muydu? Müdür 1000 TL gibi bir parayı oraya buraya mı koyuyor? Bu ayrı soru..
- Eşinizin kapalı telefonundan böyle mesaj, resim vs. vs. bir şeyler geliyor madem, mahkemede bunlar konuşulmadı mı? Siz resmi olarak evliyken bir başkasının yanında sizi aldatmasının resmi kanıtları olarak nasıl kullanılmadı? Hakimler mi uykuluydu sizin avukatınız mı? Bazı şeyler vardır ki olay resmiyete girdiğinde siz düşünmeseniz de başkaları düşünür. Mahkeme de böyle bir şeydir. Bu da ayrı bir soru..
- Çocuk düşmüş Allah rahmet eylesin ve size de geçmiş olsun. Yine mahkemelik bir olay. Kişinin buna sebep olduğu açık ve yukarıdaki gibi kanıtlarıyla ortada. Doğmamış çocuğa karşı da cinayete teşebbüs olarak yorumlanabilir. Zira sonucu düşükle sonlanmış. Düşüklerde anne de tehlikeye girer. İki kere cana kastetme var. Psikolojik saldırı bu. Mahkemeye verip bunu da resmi olarak soruşturmaya aldırtabilirdiniz.

Bakın hiçbir detayı bilmiyorum. En ufak majikal bir şey de yazmadım. Sizin etrafınızda hadi düşünen insanlar yok, avukatınız veya mahkeme yetkilileri de mi düşünemedi? Ha siz mahkemede sessiz sakin boşanmak istiyorum nedeni de anlaşamıyoruz dediyseniz o başka. Ama boşanmak istemiyorum, bakın böyle böyle dediyseniz ve mahkeme gereken şeyleri yapmadıysa siz yine yargı yoluna gidebilirsiniz.

Önce Ortada büyü varmı yokmu bunu öğrenmek lazım etrafınızda güvenilir bir hoca varsa veyahut bu işlerden anlayan biri sordurun bunu !

Dünyada ne acayip insanlar var.
Büyük geçmiş olsun.

Bence eşinizin bu kadınla baştan beri ilişkisi vardı.
Sizi iş yerinden uzaklaştırmak için, anahtarınızı gizlice alıp
parayı da dolabınıza koyduğu fikri aklıma geldi.

Ya da gerçekten parayı o kadın koydu.
Sonra da eşinizi işten kovdurmakla tehdit edip
üzerinde baskı yarattı. İlişkisi olunca da
ona şantaj yapmıştır.

Neyse maji konusunda yardım istemişsiniz.
Ayırma büyüleri var; ama sizin bu konuda bir yerlere
gelmeniz epeyce zaman alır.
Zaten kara büyü yapayım derken
kendinize de zarar verirsiniz.

O yüzden profesyonel bir medyumla bu işi
çözmeniz hem etkili hem tehlikesiz olucaktır.
Eğer maddi imkanınız varsa bu yola başvurun derim.

Dünyada ne acayip insanlar var.
Büyük geçmiş olsun.

Bence eşinizin bu kadınla baştan beri ilişkisi vardı.
Sizi iş yerinden uzaklaştırmak için, anahtarınızı gizlice alıp
parayı da dolabınıza koyduğu fikri aklıma geldi.

Ya da gerçekten parayı o kadın koydu.
Sonra da eşinizi işten kovdurmakla tehdit edip
üzerinde baskı yarattı. İlişkisi olunca da
ona şantaj yapmıştır.

Neyse maji konusunda yardım istemişsiniz.
Ayırma büyüleri var; ama sizin bu konuda bir yerlere
gelmeniz epeyce zaman alır.
Zaten kara büyü yapayım derken
kendinize de zarar verirsiniz.

O yüzden profesyonel bir medyumla bu işi
çözmeniz hem etkili hem tehlikesiz olucaktır.
Eğer maddi imkanınız varsa bu yola başvurun derim.

bende medyum diyecektim ama çok para isterler şimdi :(

Kusura bakmayın ortada majiden daha önce gelen somut şeyler var. Yukarıda da bu soruları sordum zaten. Bir sürü gariplik var anlatılan hikayede. Ha majikal tesir saptansa ne olacak? Önce somut şeyler hallolmadan istediğiniz kadar majiyle etki edin. Yukarıdaki meselenin somut etkenleri ortadan kalkmadan daha çok sorun yaşanır. Majiyi ne olarak görüyorsunuz bilmiyorum ama her şeyi her an olduran bir şey değildir. Yoksa herkes tanrı olurdu.

Şaka falanmı yapıyorsunuz?
Bunları yaşadığınızı varsayalım, siz sahipsizmisiniz, hukuk devletinde yaşıyoruz. Neden sindiniz bu kadar, neden maddi ve manevi tazminat davası açmadınız. Baro ya giderek durumunuzu anlatın size ücretsiz avukat görevlendirirler. Sevgili Gümüş ve Sevgili Chillout zaten gerekli yorumları yapmışlar, boş verin siz büyü işini. Hukuksal yönden önce hakkınızı alın gerisi zaten gelir.

Kusura bakmayın ortada majiden daha önce gelen somut şeyler var. Yukarıda da bu soruları sordum zaten. Bir sürü gariplik var anlatılan hikayede. Ha majikal tesir saptansa ne olacak? Önce somut şeyler hallolmadan istediğiniz kadar majiyle etki edin. Yukarıdaki meselenin somut etkenleri ortadan kalkmadan daha çok sorun yaşanır. Majiyi ne olarak görüyorsunuz bilmiyorum ama her şeyi her an olduran bir şey değildir. Yoksa herkes tanrı olurdu.

eğer o parayı kadın oraya koyduysa maji ihtimali ilk düşünülmesi gereken durumdur !

bende medyum diyecektim ama çok para isterler şimdi :(

Bir musallat durumu olsa veya kısmet açma gibi
olumlu birşey olsa para almadan da yapacak
kişiler çıkardı.

Ama bu konuda yardım edicek kişi kara büyü
uygulamaları yapacak ve kadere müdahale edicek.
Onları ayıracak falan filan.. evet ne kadar ister kimbilir.

Ben hastahane ortamında çalışıyordum, o kız benden daha üst kademede bir hemşireydi. personel anahtarları dolap üstlerinde yadapersonel şefinde herzaman bulunuyor.yada sorumlu jemşirelerde.parayı bu şekilde koyduguna inanıyorum. kaybolan para şirketin zarfı içinde çekmedeymiş müdür eşime o sekilde söylemiş sonra aynı zarf içinde dolabımdaydı. hukuk yoluna başvurmayı cok düşündüm ama personel soyunma odasında kamera olmadıgı için ispat edemzdim kimin koydugunu. eşim ona baglanacak biri degil o bu cocugu cok istemişti o kız oraya girdikten sonra oradana ayrılmayıda cok istemişti ama hayat sartları en azından başka bir iş bulana kadar birde hamile oldugum için cocugumuzu düşündüğümüz için o insanla aynı ortamda çalışmaya zorladı. .Ben cok sonraları bu kızın büyü işlem gibi seyler yaptıgını duymustum ama bizede bu şekilde yapmışmıdır diye inanın düşünecek halim kalmadı. boşanma işide bunca seyden sonra helede bebegimi kaybettikden sonra hatta ben hastane odasındayken gercekleşti. artık hersey kim nasıl istiyorsa yle olsun dedim ve kabul ettim. bütün bunları tabiki dile getirip hakkımı arayabilirdim ama inanın gücüm yoktu psikolojik olarak bitmiştim. daha yeni yeni kendime geliyorum. gercekleri daha yeni kabulleniyorum iananın.

personel soyunma odalarında kamera olmadıgı için ispat edemedim. polisi cagırmayı onlar istemediler şirket adı için. ama ben istedim cagırdık ama bir ispat bulamadıgımız için sadece askıya alındı ne bir görüntü ne bir iz vardır cünkü. dolap anahtarları zaten normalde hep üstlerinde oluyor yadapersonel şefinde. çalınan parada zarf içinde gider parasıymış zarf oldugu gibi dolabımdaydı. bebegimi kaybettikden sonrakş psikolojimle artık herseyi kabullenip razı geldim. hiçbir çaba göstermeden boşanmayı kabul ettim. suan kendime gelmeye calısıyorum. ama en büyük istegim o kızdan intikam almak.

Dolabında çalıntı para bulan kişilere tazminat verilmiyor bildiğim kadarıyla. Kurgu biraz hatalı olmuş :D

Bence de senaryoda hata var :)

Artı bu kadar teslimiyetçi bir yapınız var, neden şimdi başkaldırıyorsunuz?

Belki doğru anlatamadığınız için ve kaçırılan çok detay olduğu için sizi yanlış anlıyoruz ama... Eğer öyle ise bu adamı unutun, bu saatten sonra sizin için hayırlı olmadığı çok açık. İntikam duygusu ise sadece sizi yıpratır... Önünüze bakın...

Benim çok sevdiğim bir söz vardır. Sanırım bu olay için oldukça uygun olacak bir söz. Öyle ya da böyle sizin hayatınızdan çıkmış biri var ortada. Evlendiği başka bir kadın ve kurduğu başka bir hayat. Hayatınızdan çıkmış gitmiş biri için bu kadar enerji tüketeceğinize kuracağınız yeni hayata bu enerjiyi verseniz daha doğru olur diye düşünüyorum. Kendimi sizin yerinize koyuyorum da herhalde beni bu şekilde terketmiş, bebeğimi kaybetmeme neden olmuş kişiyi arkamda bırakır yeni ufuklara yelken açardım. Belki çok zor geliyor yazdıklarım ama istedikten sonra başarılmayacak şey yok bu hayatta...

Ve işte sevdiğim o söz...

Güvendiğiniz dağlara kar yağdığında en güzel çare dağ ile karı başbaşa bırakmaktır.

Gün gelir karlar eriyip, dağ yolunuzu gözleyince vereceğiniz en güzel cevap başka bir dağdan selam yollamaktır.

Bence boşverin bu büyü olayını. Büyü ile dönen kocadan hayır çıkmaz ama üzerinde bir büyü varsa onu bilemeyiz bildiğiniz bir hoca varsa üzerinde bir büyü olup olmadığını araştırın büyü yoksa bence hiç uğraşmayın herkez yoluna ondan size yar olmaz demektir.

Bir musallat durumu olsa veya kısmet açma gibi
olumlu birşey olsa para almadan da yapacak
kişiler çıkardı.

Ama bu konuda yardım edicek kişi kara büyü
uygulamaları yapacak ve kadere müdahale edicek.
Onları ayıracak falan filan.. evet ne kadar ister kimbilir.

Kaderi kimse değiştiremez emin ol :)

carsamba şu an bu forumdan hiç kimse sana gözle görülür destek sağlayamaz en fazla teselli bulursun bir yerlerden para bul veya bir havas cı hoca bul büyü varsa bozdur birde müslümansan allaha dua et bozulması için yoksa bütün hocaları toplasanda allhın rızası olmadan bozduramazsın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri