"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

eşimden ayırıp kendisi evlendi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan carsamba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben polisi cagırdıgım için iş büyümesi diye tazminat verip uzaklaştırdılar beni. güya ben hırsızmısım bunu kimse bilmememiliymiş. cok bagırdım şikayetçi oldum. polislere anlattım ama delil yok kardes deyip caresiz kaldılar. tazminatı ben kabul etmedim zaten. eşimde kabul etmedi. başka biriyle sus payı gibi yolladılar. ama kabul etmedim asla davamın peşine düştüm. daha sonrada diğer olaylar başladı. o kız belkide müdürüde ayarttıki müdür benim konuşacagımdan işi uztacagımdan korkup tazminatı kabul etti. normalde böyle bir durumda zaten verilemez öye bir para. ama sucsuz oldugumu her2 tarafda bildigikleri için. tek amacları beni oradan uzaklaştırmakdı.

Sn Carsamba

Geçmiş olsun tekrardan , seçenekler burada belli aslında

Bu konuda kararlı iseniz ya Sn Urumhamatayıl ya da Sn Yule 'ye özel mesaj atacak ve yapmak istediğinizi anlatıp, ona göre devam edecek ya da etmeyeceksiniz.

Ya da forumda türlü paylaşım var, kendim bir şey yapmak istiyorum diyorsanız onlardan birisini deneyeceksiniz ama muhtemelen bu istediğiniz sonuç vermeyecek, sağlayacağı psikolojik rahatlık belki ya da değil.

Ve ya, bizimle dertleşecek ve bir süre sonra hayatınıza kaldığınız yerden devam edeceksiniz.

Bir arkadaşımız , dışarıdan yardım ara önerisi getirmiş, bu da bir seçenek ama bu öneri hiç bir şekilde mabedi bağlamayacağı gibi Mabet bu gibi tercihlerde üyelerini yardım istedikleri kişileri dikkatle seçmeleri ve sonunda mağdur/ mağdure olmamaları için uyarır, ben yinelemiş olayım arka sayfalarda kalan bu ikazı.

İçimizden hiç biri, çok yetkin de olsa kurallar gereği size sizin istediğiniz şekilde yardım edemez. Site yönetimi de evvelden defalarca söylediği gibi bu konuda üyelerin sorumluluğunu 3., 4. şahıslar üzerinden almaz ve zaten almasın da.

Geçmiş olsun çok üzüldüm size olanlara evet burası bir hkuk develtidir ama haksızlığa uğrayıp birini şikayet ettiğinizde bir bakıyorsunuz ki kimse sizi analmıyor inanmıyor kanıt yoksa. Bu forumda da bir çok şüpheli yoruma maruz kalmışsınız. Kız büyüyle uğraşıyorsa siz de uğraşın sayın Çarşamba. Eğer büyü varsa bunu bozdurun kız büyüyle uğraşan biriyse bir havasçıya kızı bağlatın ki bir daha yapamasın ve kendiniz ve eşiniz için koruma yaptırın. Eğer büyü olmaksızın eşinizi elinizden aldıysa ve size bu kötülükleri yaptıysa Allah' a sığının ve lütfen kendinize hoş bir sevgili bulup belki evlenip hayatınızın geri kalanının tadını çıkarın. Eski eşinizin çok canı yanacak siz evlendiğinizde :) Ve ergeç Allah herkese hakkını verir.

Yanlız sayın çarşamba anlamadığım şey iki hafta önce başka bir foruma '2 yıllık sevdiğim evlenmeyi düşündüğüm kişi başka bir kız için beni terketti o kızdan ayrılıp vs...' tarzında bir mesaj atmışsınız. Bugün de eşiniz olduğunu ve bu kzın yaptıkları yzünden bebeğinizi düşürdüğünüzü söylemişsiniz. İlişkilerinizde de böyle tutarsız ve güvensizilk uyandırıcı şekilde davranıyorsanız terkedilmeniz olasıdır.

Canım çok üzüldüm,geçmiş olsun öncelikle..Yaşadığınız olayların neler olduğunu elbette eniyi siz bilmektesiniz.İlişkileriniz her ortamda bozulmuş..Hepimizin hayatımız boyunca diplere düştüğümüz olmuştur.Ama iradeli,güçlü ve inançlı insanlar olarak,hep ayağa kalkabilmisizdir de..Hayatta herşey bizim için..Öncelikle size tavsiyem geçmişin "geçmişte kaldığını" hatırlayın.Olanları değiştiremezsiniz.Biraz kendi başınıza,sakin biryerde olayları detaylı analiz edip herhangi biryerde minicik te olsa hatalarınız olup olmadığını görmek..Ayaklarımız herzaman yere tam basmalı.Eğer eğitiminizi tamamlayamadınızsa eğitimi bitirip sabit iyi bir meslek sahibi olmalısınız..Böylece hem hayata karşı daha sağlam durmamızı hem de KENDİMİZE GÜVENMEMİZE sebep olur.Entrika yapmak,adam kandırıp aklını çelmek anlaşılıyor ki size göre değil,sizin meziyetiniz değil.Çok nadir bu meziyete sahip insanlar olur.Niçin bunlar bende yok diye üzülmeyin.Çünkü bu hem iyi bir meziyet değildir hem de milyonda bir insanın sahip olabileceği bişeydir.Üzülmeyin,Allah a sığının ve ailenizden destek alıp hayata sıfırdan başlayın,Hedefiniz ayaklarınız üzerinde durmak olsun..Daima dua edin,inşallah üstesinden geleceksiniz,sevgiler...

Arkadaşım, anlattıkların bana hayal ürünü gibi geldi. Bu kız hep sana tuzak kurmuş sonunda eşini almış falan. Kız neden bunları yapsınki.

Yanlız sayın çarşamba anlamadığım şey iki hafta önce başka bir foruma '2 yıllık sevdiğim evlenmeyi düşündüğüm kişi başka bir kız için beni terketti o kızdan ayrılıp vs...' tarzında bir mesaj atmışsınız. Bugün de eşiniz olduğunu ve bu kzın yaptıkları yzünden bebeğinizi düşürdüğünüzü söylemişsiniz. İlişkilerinizde de böyle tutarsız ve güvensizilk uyandırıcı şekilde davranıyorsanız terkedilmeniz olasıdır.

Sevgili Edna' nın dediği gibi, başka bir form da, bşka başka ifadeler kullanıp mesaj atıyorsanız; derdiniz ne sizin ?
Sanırım moderatörler bunu bir ihbar olarak alacak ve gereğini en kısa sürede yapacaklardır.
Konu açıp ilgimi çekmeye çalışıyorsunuz veya başka bir probleminizmi var ?

Sevgili Edna' nın dediği gibi, başka bir form da, bşka başka ifadeler kullanıp mesaj atıyorsanız; derdiniz ne sizin ?
Sanırım moderatörler bunu bir ihbar olarak alacak ve gereğini en kısa sürede yapacaklardır.
Konu açıp ilgimi çekmeye çalışıyorsunuz veya başka bir probleminizmi var ?

Tabi ki de problem..Bu kadar insan bir şeyler paylaşmaya çalışıyor;yardımcı olmaya çalışıyor..

Bu senaryoyu kurmakla başlıyor zaten problem.

Sevgili çarşamba;kendinize bu şekilde yollar;büyüler;hocalar arayacağınıza dönüp kendinize bakmanızı rica edeceğim sizden.Sorununuz bu şekilde çözülecektir.

Sevgiyle kalın..

Ben hemsireyim ama hastahanede Muhasebe bölümü oldugunu ilk defa duyuyorum! Esiniz ne isle mesguldü o hastahanede, hem müdür yoktur hastahanede, Klinik den bahsediyorsaniz orda da faklidir.

Üst hemsirelerde yedek anahtar bulunur ama daha yeni gelmis bi kac senelik kisiye hemsire üstü rütbesi zor verilir ki, böyle hirsizlik olaylarinda kesinlikle cok titiz davranilir ve tüm personel sorguya alinir, is cok uzar..

Nerden baksan tutarsizlik... sizi yalancilikla suclamiyorum yanlis anlamayin, ben yanlis anladim varsayiyorum. Gecmis olsun!

Açıkçası konuyu açan kişinin bizi buna inandırmasına
bir gerek olduğunu sanmıyorum.

İnansak da elimizden birşey gelmez.
İnanmasak da elimizden birşey gelmez.

Çünkü üyelerin birbirleri için büyü yapmaları,
bu konuda fikir hariç yardım etmeleri site kurallarınca yasaktır.

ben bu formu en yakın arkadaısmla paylaşıyorum. o acdı hatta bana bu formu. beninim mesajım bu. digeri arkadasımın. birlikte kullnıyoruz. oda derdini bana anlattı ve onun için bir konu acdık.

Kusra bakma konuyu açan arkadaşım ama hiç inandırıcı değilsin nedense senaryon gitgide değişiyor önce bir kendine gel bence. Buradan ne umuyorsun anlamış değilim sorunu kendinde aramalısın hatta ruh sağlığında bence baya baya bozulma var psikiyatri bölümünün yolları açılıyor sana :)

Benim anlamadigim kisimlar var..Madem bir para calisnmi sizi aramaya direk nasil geliyorlar?Kiz sizden sonra baslamis anladigim kadariyla isyerine.Nasil bir guven vermis olabilirki Onun sozuyle sizin dolabinizi ariyorlar?(Boyle tahmin ediyorum?
Burasi nasl bir isyeriki hala bu devirde arama yapilabiliyor?Bizim isyerinde arama yapmak istesek calisanlar kiyameti koparir.Cunku yasla olmayan bir sey yapiliyor..

Esiniz zaten niyetliymis diyecegim ayip olacak ama.bir insanin sizi bu kadar uzemsine musade ediyorsa bosverin ne yapacaksiniz bu adami?
Bunca seyden sonra size donse bu olanlari unutabilecekmisiniz?
Ben acikcasi majiden ziyade esinizin karakterinin zayifligi ve sizinde kendiniz savunamamanizla alakali oldugunu dusunuyorum.
Cok gecmis olsun.Onunuze bakin bence.kurtuldugunuza sevinin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri