Kan Bağları ve Kan Soyu;
Burada forumda paylaşıldı, arkadaşımız "kan soyundan" ya da bi anlamda düşmüş melek kanından bahsetti,
Ben "Kayopya CElseleri"nde (bi kısmında) kısa bi "kan" sözcüğü taraması yaptım; VE sunmak istedim;
Burada metnin içerdiği tüm genetik manipülasyon ya da ruhsal köken benzeri tartışmalara girmeden sadece metinde "kan" kelimesi ile yaptığım-derlediğim arama sonuçlarını sunacağım;
Yine bu arkadaşımız kan bağını-kan soyunu öğrenmenin ve araştırmanın zor olduğunu belirtti;
Burada Kasyopyalıların sunduğu birinci anahtar "başkaları için ruhunuz sızlıyor mu?" dur ve bu konuda daha fazla yoruma girmeyeceğiz;
Bu bizimde tam anladığımız ve açıklayabildiğimiz bi konu değildir, Bi ölçüde anlıyoruz ama;
Dileyen bu kaynağı araştırarak bi ölçüde bilgi sahibi olabilir;
Biz dilerdik ki herkes kan soyu olsun, kanlansın,
bununla tam ilgili olmasa da başka bir yorum/anahtar ise belki fizik bedenin/maddenini ruh ile özdeşleştiği benzeri yorumdur;
---
(A) Orjinal soru; bu kan bağı araştırmasına devam edip etmememizdi ve hangi sebeple ?
C: Kan bağları yazgıyı gözler önüne serer. Neden bu şekilde , en ince ayrıntısına kadar örtbas edildiğini düşünüyorsunuz ki yoksa?
---
S: (L) Kan bağlarının, örtbas edilmesini gerektirecek kadar bu denli önemli olmasının sebebi nedir ?
C: 3. Yoğunluk KH olan Dünya' nızda daha önce hiç görülmemiş derecede bir hakikat ve gerçekliğin ortaya çıkmasına sebep olabilirdi.
S: (L) Ve bu hakikatin ortaya çıkmasının sonucu ne olurdu ?
C: Tutsak olduğunuza göre; gerçek sizi özgür kılardı !..
---
S: (L) Ona ayrıca Gainesville'deki hematoloji profesörünün, patolojik bazı süreçler dışında, kırmızı kan hücrelerini, böylece hemoglobini, ve böylece kandaki ve beyindeki demir miktarını arttırdığını bildikleri tek şeyin tütün kullanımı olduğu şeklindeki açıklamasını da aktardım.
C: Doğru.
S: (L) Bu bilgiye dayalı olarak ve "Kutsal Kase'yi arayış" ve diğer eski literatürde yaygın olan bu "kan" konusundaki çalışmalardan şunu anlıyorum ki, kırmızı kan hücresi miktarını arttırmak, kişinin diğer yoğunluklara erişim yeteneğini arttırmada son derece arzu edilebilir birşey. Bu doğru bir fikir mi?
C: Evet ve ayrıca kişiyi mikrobiyal enfeksiyona karşı da daha dirençli kılıyor.
---
S: (A) Bir dünyadışı melezi olmanın test unsuru nedir? Dünyadışı melezi olanlar bir kan grubundan da, diğerleri da başka bir kan grubundan mı?
C: Kesin ölçütler değil ama bu nitelikteki kişiler dünya standartlarına göre anormal, anlamsız, bağlantısız tavırlar gösterebilir. Ama bu konunun en gerçek doğası henüz keşfedilmiş değil.
---
S: (L) Başka ne yapılabileceğini bilmiyorum...
C: Meksika gümüşünden kaynaklanabilecek olumsuz sağlık etkilerine karşı dikkatli olun.
S: (L) Ne gibi?
C: Kan anormallikleri.
S: (L) Sadece benimle mi ilgili bu? Ark'ın, A___'nın ve A___'nın da var....
C: Hepiniz.
S: (L) Ne yapmamızı önerirsiniz? Bu gümüşten yapılan şeyleri takmamamızı mı?
C: İyi fikir!
---
S: (L) Temel maddenin Tanrı tarafından yaratıldığını ve içte, yani insanda olduğunu, ve onsuz varolunamayacağını söylemiştiniz. Ben de temel maddenin kan olduğunu düşünmüştüm. Bunun da hemoglobin molekülüyle ilişkisini düşünmüştüm...
C: İnsan bedeninin %77'sini teşkil eden şey nedir?
S: (L) Su...
C: Bingo!
---
S: (L) Tamam. Şimdi, babamın mantık dışı davranışlarının benimle ne tür bir bağlantısı var?
C: ?!?
S: (L) "Çok, çok daha derin" dediniz. Ve "neden." Neden böyle bir sorunu olduğu. "Neden"i mi arıyoruz?
C: Kısmen.
S: (L) Biraz ipucu verin! Hiçbir fikrim yok. Genetik soyuyla mı yoksa bizzat ondaki veya hayatındaki birşeyle mi ilgili? Genetik soyla mı ilgili?
C: Muhtemelen, veya kanbağları.
S: (L) Kan bağları genetikten veya DNA'dan ayrı veya farklı birşey mi?
C: Sembiyotik ilişki.
---
S: (L) Oh oh oh... (T) Tek dünya devleti! İstedikleri şey bu! (L) Tamam, peki bu...
C: Bilgi korur, bilgisizlik/ihmal tehlike yaratır. Farkındalık hem doğrudan hem de dolaylı olarak sizi daha az mütessir hale getirir. Son zamanlarda sentetik kan, ve kan ve plazma değişimi hakkında birşeyler duydunuz mu?
S: (L) Al sana bir solucan kutusu daha! Tamam, öğrenmek istiyorum! Bize sentetik kan ve kan plazmasından bahsedin. (T) Bu konuda muhtemelen pek çok araştırma yapmışlardır...
C: Mutilasyon ihtiyacı azalıyor.
S: (L) Sığır mutilasyonları. Eskisi kadar hayvan mutilasyonu yapmak zorunda olmuyorlar. (ç.n.: "hayvan mutilasyonu" daha önce açıklanmıştı.)
C: Genel nüfus içinde biyo ve siber/genetik hümanoit türlerin sayısı üssel olarak artıyor. Son 10 gün içinde bir iki tanesine rastlamış bile olabilirsiniz.
------
S: (L) Görüyorum. Tamam, belirli bir ırk veya beden türüne sahip bir kişiyi, diğer ırk veya beden türlerinden olan kişilerle karşılaştırıldığında bu manipülasyona daha yatkın hale getiren şeyler var mı?
C: Bu, ırklar arasındaki fiziksel farklılıklar ve beden kimyası farklılıkları konusunu ön plana çıkarıyor ve bu, üçüncü yoğunluk varlık seviyesinde yeterince keşfedilememiş bir konudur. Örneğin sizin deyişinizle farklı "ırklar", bedenlerinde farklı kimyasal özelliklere sahiptir. Değil mi?
S: (L) Sanırım bu muhtemel.
C: Eğer buradan bir sonraki adıma geçersek, belki bir ırkın beyin kimyası veya kan kimyası, o ırkın duygularını, en azından alışık olduğunuz sosyal ortamda anti-sosyal davranış göstermeye neden olacak şekilde değiştirebilir. Ve bu, belirli bir ırkın bireylerinin, başka bir ırkın bireylerinden daha fazla suç işlemesinin nedenlerinden biri olabilir.
---
S: (L) Metabolik yapıları nedir?
C: Çok karmaşık olduğu için tanımlaması çok zor çünkü bu sizin anlamadığınız dördüncü bilinç yoğunluğu seviyesinde gerçekleşir. Fakat onların dördüncü yoğunluk seviyesinde var olma nedenleri kısmen, hem ruhsal/eterik yöntemlerle hem de fiziksel yöntemlerle kendilerini besleyebilmeleridir. Dolayısıyla, bu enerji transferi eterik/ruhsal beslenme yöntemini temsil eder. Diğeri de fiziksel olarak gerçekleştirilir.
S: (L) Diğeri nasıl?
C: Kan ve kanın yan ürünlerinin tüketilmesi buna bir örnek olarak gösterilebilir.
S: (L) Bunu yapıyorlar mı?
C: Evet ama alım şekli sizin düşüneceğiniz şekilde değildir. Gözenekler yoluyla yapılır.
S: (L) Ne şekilde?
C: Kan banyosu yoluyla, yani bedenlerini kana sokarak gerekli ürünleri absorbe etme ve sonra atık ürünleri boşaltma şeklinde.
---
S
T) Peki Griler neyle besleniyor?
C: Plazma.
S
T) Tamam, Griler plazmayla besleniyor. Yani bir tür kan plazması, öyle mi?
C: Evet.
S
T) Yani kan istemelerinin nedeni bu; peki Griler duygularla besleniyor mu?
C: Hayır.
S
T) Hmm.
C: Onları Kertenkelelere gönderiyorlar.
S
T) Griler duyguları Kertenkelelere mi gönderiyorlar? Aktarıcı görevi mi görüyorlar?
C: Teknoloji yoluyla enerji transferi.
---
S: (L) Kitapta deniyor ki; belirli bir kan bağından gelen birinin ortaya çıkması ve 'ejderha yumurtasını serbest kılması' gerekiyor. Şöyle devam ediyor : 'Yılanları kıvrandırmayı başarsalar bile, ondan [ç.n. buradaki 3. tekil şahıs o ing. "she" olarak ifade edilmiş yani bir kadından bahsediliyor] başka hiçkimse 'pryf' i derinliklerden yukarı çıkaramaz. Yeter ki zamanın kapılarındaki yerini muhafaza edebilsin.'
Burada neden bahsediyorlar ? Ejderha yumurtasını yukarı çıkarmak ? Peki bunun ruhla ilgisi nedir ?
C: Göremiyor musun ?
S: (L) Ayrıca deniyor ki; bu belirli bir kan bağından gelen kişinin bir görevi insanlar ve tanrılar arasında bir köprü oluşturmak ve zamanın geçiş kapılarını açmak. Bununla ilgili yorumda bulunabilir misiniz ?
C: Bu soruların yanıtları halihazırda aşikar.
---
(...-tartışma yaratmamak için atlanan kısım/kısımlar
Mouravieff'in ortaya koyduğu bu düşünce, yani bu şekilde iki tür insan olması yaklaşımı doğru mu ?
C: Elbette, bununla birlikte bir "İncil tesfiri" var.
S: (L) Mouravieff diyor ki "Adem-öncesi" insan türünün bir üst merkezleri yok ve bizim 300.000 yıl olarak tahmin ettiğimiz Büyük Çevrim boyunca da bir üst merkez geliştirebilme ihtimalleri yok. Bu "Adem-öncesi" varlıklarla ilgili doğru bir tanımlama mı ?
C: Evet, (...-tartışma yaratmamak için atlanan kısım/kısımlar