Bulut_atlası
Kayıtlı Üye
Beni tanıyor musunuz? forumdan mı acaba anlamadım eğer siz öyle görüyorsanız öyledir birşey diyemem kalbinizin sesi ne diyorsa onun doğru olduğuna inanırımSyn Bulut_atlası sizide tanıyorum öncelerden çok, dediğim gibi üsttede ben eskiyim burada çok ve size şu mesajı vericem bakın ben gördüğüme duyduğuma inanırım diğer şeylere inanmam, bunalımmı? hayır bi bunalımda değilim benim iblis kanı taşımadığımı nereden çıkarttınız peki bi söz vardır görünen köy kılavuz istemez diye inanın insanlardan sıkılırsın ama yanında insanlar olur dimi benim yanımda insan göremiyorum basit olmadı ki zaten keşke size birşeyler gösterebilsem bunun bi testi olsa keşke ama yok ne yazık ki bu kanı taşımak çok değişik bi durum gidip bi aynaya bakarmısınız normal birisi olarak bakıyorsunuz görünüşünüze ama ben aynaya bakamıyorum baktığımda ise insan görmüyorum belki görünüşüm bi insan gibi çünkü ''yarı iblis yarı insan'' altını çizerim bunun ama içeriyi ne sen bilebilirsin ne ben fazla söze gerek yok zaten, Sevgi ve ışıkla kalın iyi forumlar.