Aronyi
Banlı Kullanıcı
valla her mesajın altına dalga geçer mahiyette yazılar yazan üstüne üstlük abuk sabuk gülme smileyi koyan arkadaşlar sitenin ciddiyetinin dibine en az gereksiz konular açan arkadaşlar kadar dinamit koyuyorlar.
bence site yönetiminin bu konuda bir temizlik yapması şart.
4 senedir üyeyim mesela bilgim yazmaktan çok okumaya yetiyor.mesaj sayım belli..bilgisizce okumaktan çok yazmayı tercih eden arkadaşların düştüğü durumlar feci..
bu şekilde giden ve ciddiyetini ve inandırıcılığını kaybedip sıradanlaşan çok site gördüğüm için uyarmak istedim
Sitedeki ciddiyet önemli. Fakat deginilen konular da önemli. Dogruyu söylemek gerekirse bende bu arkadaşın pek dogrucu biri oldugunu düşünmüyorum hatta piskolojik tedavi bile önere bilirim hikayesine göre. Çünkü etrafındaki kişilerle kötü geçindigini söylüyor bir yerlerde. Bunu bir varlıga baglıyarak kendini rahatlatmaya çalışıyo olabilir. Fakat o şekilde yardım istemediginden deginmedim ama ciddiyetten çok kopuk bir halde konu. Bencede site tarafından bazı yorumlar temizlenmeli çok gereksiz ve konuyu parçalayan yorumlar var. Saygılar...