,tabiki inanmanız için birşey yapamam başıma böyle bir olay geldi paylaşmayı uygun gördügüm için yazdım eger ki dalga geçicek olsaydım emin ol çok güzel bir yalanla aklını alıcak cinsden bir hikaye uydururdum ve hepsini en ince ayrıntısına kadar yalan dolan bir ton cümle yazardım "iblislerin yaptıgı gibi tek 1 dogrunun üstüne 99 yalanı katıp sizi kandırabilirim" ama sizi kandırmakla elime birşey geçmeyeceginden benimde bu tür gereksiz dikkata ihtiyacım olmadıgından bu tür şeylerle ugraşmazdım ve kendimi yalancı çoban durumuna düşürmeyede niyetim yok bu arada benim yaşadıgım olaylara yakın çevrem bile inanmazken benim yanımda gecenin bir yarısı kahkahalar içinde geceyi yaran o sesi duyupda hala benim anlattıklarımı hatta duydukları o sesi inkar ediyorlar çünkü yaşamayan görmeyen bilemez ben bu durumlara alışdım çünkü 7/24 her türlü mahlukatıyla karşılaştım onun için göz görür hayal görmüşsün dersin kulaklarımla duydum desem yogun stresden dolayı beynin sana oyun oynamış yada duydugun sesleri sen farklı yorumlamışsın diyebilirsiniz olabilir çünkü çok karşılaşdım inanmayanlarla hatta bu olayı kanıtlamak için deneme fırsatım oldu:
bir iş yerine ugradık babamla beraber ordada köpek yavrusu vardı köpek yavrusu yanaşıyor oyun çıkartıyor herşey normal cine dedimki beni madem koruyorsun madem varsın ki ben hayal görmediysem sende güçlüysen göster dedim köpegi benden uzak tut dedim ve yaptı aramızda 2 metre var köpek havlıyor koşuyor ama yaklaşamıyor kpek saga geçiyor önüne geçip tutuyor sola gidiyor izin vermiyor en son köpek çaresiz kaldı yerde mırıldanıyorcanı yanmış gibi sonra bırakmasını istedim köpek geldi bu sefer ayagımı ısırmaya çalışıyor bana havlıyor en son benden uzak dursun gözükmesin dedim köpek kaçtı gitti bana yaklaşmıyorbırak 2 metreyi gözümle bile göremiyorum saklanıyor köpek sürekli korkmuş 1 şekilde bu durumu açıklarsanız sevinirim biliyorum bazılarınız diyodur mantıklı açıklaması vardır buna baglamayın her işi diyeceksiniz ama yorum yazma zahmetinde bulunursanız sevirim hem ben bilgi sahibi olurum hemde bilmeyenler için yararlı 1 ders ve nasihat olur tavrım sert olabilir biraz denge problemim var kalb kırdıysam af ola
saygılarımla hayırlı günler....!
söylediklerin gerçekse ki bende pek inamıyorum bu görüşme olayları bu kadar net ve alelen acık bir vaziyette olması şaşırtıcı . hadi diyelim buda ol. buna benzer bi olayda benim başımdan geçti. ama senin ki gibi herşey acık ve net deildi. işte cin güldü gamzeleri gözüktü falan filan. bu biraz abartı olmuş. benle evlenmek isteyen sapsarı zun saçları olan donuk yüzlü bi kızdı. ve hatta gördüğümde benden biraz daha uzundu. rüya ile uyanıklık arasında gördüm. ilitişime geçmek bir iki sefer oldu. ve evlilik istiyodu benden . kabul etmedim . 2 senede anca kendimi kurtarabildim. sana tek diyeceğim deli gibi sevsede uzak dur kardeş. bugün sen sahip olursun ona. yarın o sahip olur sana. herşey şimdi laylaylom. sen bide onun tersine git bakalım senin için ölürüm diyen senin gırtlağına nasıl yapışıyor
ooo ayıp ettin çagrırım tabi hatta gelemeyenlere dügün fotografını yollarım tabi kızı göremezseniz telaşlanmayın havada uçan altınları görürseniz kesin odur hatta kendi tarafından ailesini çagrıcakmış bi kaçı sormuşdu birisine abisini birisinede kız kardeşini ayarlarım farketmezDügüne bizide davet edersin herhalde yanii??:sifone:kosa kosa gelirim ben unutma sakin arty:
Okumaya bile deymez, direk dalga geçtiğini açıklasan daha inandırıcı olurdu?
Konuyla dalga geçilmesine üzüldüm.
Biraz empati yaparak nedenini anlayabilirsiniz.
Kamereli arkadaşım, sana bir olay anlatayım.
Böylece birazcık da olsun iyi hissetmeni sağlayabilirim.
Diğerlerine de belki kıssadan hisse olur.
(Formda konu açıp anlatmıştım).
Benim müslüman bir cin fırkasıyla görüşme fırsatım oldu.
Görüşmelerimiz bu alemde değil, astral seyahat gibiydi.
Kısacası ruhen onların boyutunu ziyaret ediyordum yani.
O boyutta erkek bir cin bana aşık oldu, adı Yusuf tu.
Benim ona karşı hislerim yoktu. Evlenmek istiyordu benle.
Zatem müslüman olmadığım için nikah da düşmüyordu bize.
Sonra onların boyutuna gide gele, onu göre göre.
Karakterine hayran oldum. Bende sevdim onu.
Sonrasında onların boyutuna gitmeyi de bıraktım.Onu üzmemek için.
Birkeresinde onların boyutuna gittiğinde öğrendim ki; ölmüş.
İşte o zaman duyguduğum pişmanlığı anlatamam.
Keşke onunla evlenseydim.
Bu kadarcık iyiliği yapamaz mıydım dedim.
Ne vardı birkaç gün de olsa bir saadetimiz olsaydı.
Sana evlen dememin nedeni bu yüzdendi.
Benim Yusuf'um için artık çok geç.
Elinde böyle bir şansın varsa; sende geç kalma diye.
Bir insanı kandırabilirsin, sevmeden de seviyor gibi yapabilirsin.
Ama bir varlığı asla kandıramazsın bu konuda.
Seni ruhuna kadar okur.
Belki de kainatta en güzel aşktır bir insanla bir varlığın aşkı.
Belki de en gerçek ve en masum aşktır.
Seni seveni bulduktan sonra da insan olup olmaması
gerçekten önemli midir?
Ah ben sana ahkam kesen şu arkadaşların başına
senin durum gelse hallerini görmek isterdim.
Karşılarına bir huri çıksa, bakalım ne yapacaklar?
Veya bayanlara da yakışıklı erkek görünümünde
bir cin gelse ne yapacaklar?
Böyle şeyler başa gelmeden bilinmez. Büyük konuşmamak iyidir.
Çok şanslısın, ben seni kıskandım doğrusu.
"şinçeyank" fikirlerine saygı duyarım ama birşeyi belirtmek isterim ki ben durumun ciddiyetindeyim ve sizin gibi birisi böyle bir tecrübe edemeden nasıl olurda bu kadar kesin konuşmaya cesaret edersiniz sizi terbiyeye davet ediyorum ve sizin için bir piskolog ayarlayabilirim öfke kontrolü hakkında size çok yardımcı olucakdır emin olun boşuna dememişler atalarımız"cahille sohbet adamı yorar" demişler bende bu görüşü savunuyorum ve size ALLAH yardımcınız olsun.!:hurray::hurray::hurray::hurray:1 aşık , 2 yanında ayırma diye yalvarıyor ve arkadaşımız ayırmayacağını söyleyince çocuklar gibi sevindi ,3 onu kıskanıp kızlarla arasını bozuyor ve bitmeyen saçmalıklara uğruna ölmeside ekleniyor.. "Siz konuyu açan kişi" buradakilerle dalgamı geçmeye çalışıyorsunuz bu ne terbiyesizliktir haddinizi bilin. Ben size böyle bir cevap yazmazdım ama zorunda bıraktınız. Cin gelmişte itiraf üzerine itiraflar etmiş birde müslüman olduğunu söylemişmiş.. Başka işinizmi yok sizin. Acilende bir psikoloğa gözükün en acilinden. Bu site 3-5 yaş arası çocukların oyun oynama yeri değil bilginize. Diğer arkadaşlarımdan bu yazıyı yazdığım için özür diliyorum.
Peki neden konunun gerçeklik payı yok diyorsunuz?nedenini yazabilirler mi yalan diyen üyeler?doğrusu çok merak ettim...
arzuhal okadar şey konuşuldu sen bunu anlamışsın birşey diyemem fazla uzatmasak zaten geldigi yere gitti sürekli burda kalamaz bunuda herkes biliyor onlar insanların zayıf yönlerini biliyor bende onların zayıf yönlerini biliyorum ayrıca insanın üstünlügünü bilmeyen yokdur saygılarımla konu kilitlensin lütfen çünkü amacından sapmaya başladı hayırlı günler :beta1:Ben yalan oldugunu iddia etmedim.etmemde o varliklara kari saygim büyüktür.bana anlatilis bicimi biraz basit geldigi icin öyle tepki verdim.onlarla sadece sohbet etmek icin musallat olan ve gönderemeyince panige kapilan cok var.bana musallat oldular diyerek.haksizmiyim??:sifone: