Cocukları var bu arada.X kisi evliliginde mutlu mudur diye sorduk.
Duz Baykus duz kiz cocugu ters dare kartları geldi.
Ters dareden dolayı mutsuz oldugunu düşündürdü bana. El mahkum çocuk icin evliligi surduruyor gibi.
El mahkum olduğu için yorumlamak çok doğru bi nokta olmaz da kişi çok düşünceli kafayı gömmüş adeta hem aklında hem içinde çok şeyi döküp tartıp düşünüyor herşeyi içinde yaşıyor kimseye derdim şu diyemiyor mutsuz ama mutsuz oldugunu kendinden başka bilen yok.Cocukları var bu arada.
Tesekkurler Nurumm. @Keira keske yorumlarimiza yardimci olsa. Tanridna acilimi denedim ama pek anlayamadim. Ornek acilim yorumlasa cok guzel olurdu ))El mahkum olduğu için yorumlamak çok doğru bi nokta olmaz da kişi çok düşünceli kafayı gömmüş adeta hem aklında hem içinde çok şeyi döküp tartıp düşünüyor herşeyi içinde yaşıyor kimseye derdim şu diyemiyor mutsuz ama mutsuz oldugunu kendinden başka bilen yok.
Aslında deste kendi kendinize ediyorsunuz demiş ne düşünüyorsanız nasıl bi ruh halindeyseniz yanlış düşüncelerdesiniz kendinizi ordan oraya savuruyorsunuz aslında şansınızda kısmetinizde açıkMerhaba, şu aralar işim konusunda sıkıntılı bir süreçten geçiyorum, kendimi kapana kısılmış ve sürekli yanlış yapıyormuşum gibi hissediyorum. "Şu anki işim hakkında ne yapmalıyım?" diye bir soru yönelttim kartlarıma. Sırasıyla Baykuş (ters) - Samyeli (ters) - Attart (düz) açıldı. Attart durumun düşündüğüm kadar kötü olmadığını ve her şeyin yoluna gireceğini söylese de ilk iki karta anlam veremedim. Şu an çıksam daha kötü bir iş ya da en fenası işsizlik de beni bekliyor olabilir (ters Samyeli). Siz ne dersiniz?
Çok teşekkür ederim nurumm ☺ işimde bana tek kişiye verilmemesi gereken ve benim de bunu müdürlerime belirttiğim bir görev verdiler. Bundan dolayı stresliyim açıkçası son 2-3 aydır ve bu iş daha da vakit alacak. Umarım kazasız belasız atlatırım bu süreciAslında deste kendi kendinize ediyorsunuz demiş ne düşünüyorsanız nasıl bi ruh halindeyseniz yanlış düşüncelerdesiniz kendinizi ordan oraya savuruyorsunuz aslında şansınızda kısmetinizde açık
Daha önce evlenecek miyim diye sormustum hatta cikan kartlari da paylastim Keira da yorumlamisti. O yuzden bu soruyu sordum.@esra96 çok genel bir soru sormuşunuz birde bu tip soru yöneltecekseniz öncesinde tek bi kartlık evet hayır diye sorun 1.sorunuz ben evlenecek miyim ? diye sorulup deste size evet cevabını verirse sonrasında yine tek kartlarla bu süre yakın bi zaman mı deyip daha sonra istediğiniz soruya gelin. Evet hayırlı soruları açılımları tavsiye ederim hem aklınızda soru işareti kalmıyor hem rahat anlıyorsunuz tek kart mis gibi cevabı veriyor.