Destede 3'lü Kombinasyonlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Keira
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba. Bir sorum olacak. Desteyi nasıl arındırabilirim?
En kolay yoluyla;
Desteyi ellerinizin arasına alarak, "Destemin içine hapsolmuş tüm olumsuz enerjilerin kartlarımdan uzaklaşmasını ve sadece kendi enerjimle bağ kurarak, benimle uyumlanmasını niyet ediyorum" diyebilirsiniz.
Sonrasında;
Destenin üzerinde hangi eliniz varsa, o elinizi kapı çalıyormuş gibi yumruk yapın ve desteye vurun. İster bir kez, ister üç kez bunu tekrar edin.

Bu işlemi yaparak destenizi kötü enerjilerden arındırdınız.

Başka şekilde destesini ardından varsa bende sizin gibi merak ediyorum...

İlişkinin kadın tarafı erkeğin kendisine karşı ne hissettiğini sordu; sırasıyla Valide (ters) - Çapa (ters) - Hesse (düz) açıldı. Valide'nin üstüne iki kart daha çektim ters Samyeli ve düz Tagral geldi. Bu açılımı tam anlamlandıramadığım için yorumlamadım ve baştan kart çektik. Ama yine de bu açılım burada kalsın.

Kartları tekrar karıştırıp aynı soruyu sorduğumda bu sefer Hesse (düz) - Dare (düz) - Yelkenli (ters) geldi, Yelkenli'nin üstüne iki kart daha çektim, sırasıyla Mektup ve Ev geldi, ikisi de ters. Ben de aslında adamın kadınla yeni bir başlangıç yapmak istediğini ama bu isteğin havada kalacağını, zira adamın tavrını değiştirmeyeceğini söyledim. Adam, kendisinin yapması gereken şeyleri kadının yapmasını bekliyor sanki. Eğer kadın yaparsa olur yapmazsa olmaz. Siz ne dersiniz?

(Bu kadınla adam uzun zamandır birbirlerini tanıyorlar ve arap saçına dönmüş bir bağları var, adam yaptığı yanlışlar için zamanında özür dilese de saçma sapan davranmaya devam ediyor, şimdilerde toptan konuşmayı bırakmış. Yorumlarken aklınızda bu bilgi de bulunsun.)

Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için :)

@Anosia zaten ilk açılımın vermiş bazı şeyleri ama üstüne 2. açılım yapma gereği duymuşun ki gereksizmiş aslında ben ilkini baz alıp yorum getireceğim sana .Adamın zaten saçma sapan dengesiz bi tip olduğu gelen hesseden belli ki 2 açılımda da vermiş.Bu adam olmaz kadın çok fazla uzatmasın gelse de olmaz tağral'ı vermiş 2.açılımın sonu.Şimdi ilişkinin özetine gelecek olursam aşırı derecede aksilikler,mutusuzluklar,şansızlıklar söz konusu tutarsız git gellerde olan bi ilişki adamın isteği de yok zaten kadının zorlamasıyla yürümüş ve adam nasıl desem kadın delisi gibi bi tip yani bugün gelse bile yarın geri gider bu adam boşuna kürek çekmesin.Adamın zaten sevgi yönünde bi duygusu da mevcut değil daldan dala bi tip kısaca...

@nurumm Çok teşekkür ederim ❤️ evet adam gerçekten kadın delisi, hayatına girip çıkan kadınların haddi hesabı yok. Ama hep böyle değildi, aksine zamanında çok ince düşünceli biri idi, kadın da bu yüzden umut ediyordu ama umduğumuz gibi olmuyor her şey :)
@Tokotoyu :)) yapabilirim de... niye öyle bir şey yapayım? :D

@nurumm Çok teşekkür ederim ❤️ evet adam gerçekten kadın delisi, hayatına girip çıkan kadınların haddi hesabı yok. Ama hep böyle değildi, aksine zamanında çok ince düşünceli biri idi, kadın da bu yüzden umut ediyordu ama umduğumuz gibi olmuyor her şey :)
Emin misiniz sonradan öyle olduğuna genelde başta kendilerini farklı gösteriyorlar sonradan ortaya çıkıyor marifetleri..

yapabilirim de... niye öyle bir şey yapayım? :D
Sorularınızı cvbını deste en iyi şekilde verecek zaten. Stalklayanlar sadece hayran oldukları için stalklamaz bildiğim kadarıyla. Kötülük planları yapan biride stalklayanlar arasında olabilir. Tedbir amaçlı paranoyak seviyesine çıkmadan yapılması görüşündeyim.
Katina da arada gelecek konusunda bakar tedbir alırmış misal işgal öncesi 🇬🇷 a gitmeden önce desteye baktığı rivayet ediliyor. Belki stalklayanlar arasında nazar vb negatif enerjini sana yönlendiren var tedbir amaçlı olarak. Bin üye arasında sadece size niye dedim bende bilmiyorum :)

İnsanlar ilk tanıdığımız gibi kalmıyor maalesef. Herkes çıkarları doğrultusunda iyi ;)😏

İnsanlar ilk tanıdığımız gibi kalmıyor maalesef. Herkes çıkarları doğrultusunda iyi ;)😏
Hayır aslında ilk tanıdığımız gibiler biz göremiyoruz gerçeği.. sonradan çıkarıyorlar maskelerini işlerine geldiği gibi yani ;) Bakımdaki adamın baştan beri öyleydi bence ama ilk zamanlar iyi kamufle etti kendini.
Bazıları matruşka gibi... Açtıkça içinden başka biri çıkar ve gittikçe küçülürler.

Katinanın özü sadece ilişkiler ve aşk üzerinedir. Alakasız konulara bakmaz yanlış cevap verir diye biliyorum. Yani stalk,işgal falan...Sanmıyorum. En azından ben öyle biliyorum.

Katinanın özü sadece ilişkiler ve aşk üzerinedir. Alakasız konulara bakmaz yanlış cevap verir diye biliyorum. Yani stalk,işgal falan...Sanmıyorum. En azından ben öyle biliyorum.
Bakar da okuyucu çok işinin ehli olması lazım. Ben mesela bi katina baktırdım başka birisine benim destem bana küstü hiç başıma gelmemişti. En son arındırma yaptım da bi müddet sonra düzeldi. Çok şeffaf bi deste

@nurumm @Rhea açık konuşayım ben ilişkinin erkek tarafına zamanında daha yakındım, ergenlikten beri tanıyordum bu kişiyi... şimdiki haline bakıyorum, hala anlayamıyorum nasıl değişti bu kadar. Biz tanıyamamışız demek ki. İş dönüşü bunun için de desteye danışayım ben en iyisi "ne oldu da bu böyle oldu?" diye :D

@nurumm @Rhea açık konuşayım ben ilişkinin erkek tarafına zamanında daha yakındım, ergenlikten beri tanıyordum bu kişiyi... şimdiki haline bakıyorum, hala anlayamıyorum nasıl değişti bu kadar. Biz tanıyamamışız demek ki. İş dönüşü bunun için de desteye danışayım ben en iyisi "ne oldu da bu böyle oldu?" diye :D
Parayı bulmuştur. Ben cevap veririm sana desteye sormana gerek yok 🤣

Önceden de öyleydi bahse girerim, birkaç cingözün bağlama büyüsüyle de iyice zıvanadan çıkmıştır 🤩

Parayı bulmuştur. Ben cevap veririm sana desteye sormana gerek yok 🤣
Evet parayı bulmuştur, önceden de hevesi vardır ama imkanı yoktur, kimse yüzüne bakmıyordur.. parayı bulunca etrafına üşüşen cingözlerin ilgisini gerçek sanıp kendini Aşk Tanrısı, Mehdi filan sanmaya başlamıştır kesin 💯🌞

Türkiye 🇹🇷 - Hollanda 🇳🇱 maçını kazanacak mıyız diye sordum
Güneş, kale, kalp çıktı (hepsi düz)
Avusturya maçı ile çok iyi ivme kazandığımızı, ileriye dönük kadromuzun iyi olduğunu, şimdi ise sağlam temeller üzerine kadro kurulduğunu ve kalp ile sevinen tarafın bizim olacağına yorumladım.

Geri