Deste ile ilgilenen Sevgili Üyeler,
Desteyi yorumlamanızı pekiştirmek için, yorumlara başka açıdan bakmanızı sağlamak için benim de sık kullandığım 3'lü kombinasyonu kullanacağız. Kombinasyona geçmeden önce Deste hakkında birkaç şeyin altına çizmek istiyorum.
1. Deste yalan söylemeyi sevmez, bu yüzden açılan kartları karşı tarafı incitir, üzer diye düşünerek ya da başka şeylerden dolayı kendi isteğinize göre yorumlamayın. Dürüst olun aksi takdirde Deste size bir daha cevap vermez.
2. Aynı soruyu açılan kartları beğenmediniz ya da ortaya çıkan yorumdan hoşlanmadınız diye yeniden sorarak yeni bir açılım yapmayınız. Aksi takdirde yine Deste size cevap vermeyecektir.
3. Deste bir tarot çeşidi değildir ve kıskançtır. Olumlama kartları hariç tüm kart çeşitlerini istemez. Yani eğer başka desteleriniz varsa bir seçim yapacaksınız. Ya Deste'yi seçip diğerlerinden vazgeçeceksiniz ya da onları bırakmayıp Deste'yi bırakacaksınız. Çünkü başka desteleriniz varken Katina'nın Destesi size asla doğruyu söylemeyecektir.
Gelelim 3'lü kombinasyona. Adından anlaşıldığı gibi 3 kart seçilerek bakılır. Önce Deste karıştırılır, sonra cevabı istenen soru sorulur ve 3 kart seçilir. Bazen bu 3 kart şimdiki zamanı ya da geçmişi anlatırken bazende ilk seçilen geçmişi ortadaki şimdiki zamanı ve son kart da geleceği anlatır. Bu zaman kavramı sorulan soruya ve o an ki hissiyatınıza göre değişir. Kartlar sırasıyla yorumlanır ve ilk karttan sonrakiler, kendinden bir önceki kartla birleştirilerek yorumlanır.
Bu konu başlığı altında Deste'ye sahip olanlar, sorularıyla birlikte 3 kart seçerek yaptıkları yorumları yazacaklar. Bunu yaparken sizden dikkat etmenizi istediğim şeyler var:
1. Amaç bakım yapmak değil, yorum kabiliyetinizi güçlendirmektir. O yüzden soruyu ve açılan kartları yazıp yorum yapmayıp bunu bizlerden bekleyen üyenin mesajına cevap yazılmayacak, bana da bakar mısınız şeklinde yazılan mesajlarla birlikte silinecektir.
2. Üyenin yazdığı yorumlamaya diğer üyeler de düşüncelerini yazabilir ancak sizden ricam Deste'ye kimin hakim olup olmadığını buradan görüp bilemeyeceğim için ben veya Mefetseger dışında kimsenin yorumlarını düzeltmelerine dikkat etmeyiniz.
3. Bu konu başlığı altında sadece bu açılımla ilgili sorularınızı sorunuz. Deste hakkında genel sorularınız için başka bir bölümümüz vardır.
Sevgi ve ışıkla...