Kelsey8012
Kayıtlı Üye
Kelsey8012 Merhaba,desteye 4/4 lük kartını niye dahil ediyorsun ki ? bence gerek yok yorumu ıskalıyor...seni düşünüyor soruna da kendin yorum yapmışın zaten kartlarında güzel gelmiş.bugünlerde seni ne bekliyor asıl gelelim buna güzel yormuşun kartları ama ben pek olumlu sezemedim.istiyorsun ki bu kadar mücadele veriyorum belli bir zaman sonra yoluna girecek girer diye beklentin var inişli çıkşılı gel gitli ilişki sonrasında ayrılığı getiriyor diye yorumlardım şahsen ben.hopeless ve keira da görürse bi yorum getirirse ne derece bi kanıya varmışız anlarız
Nurumm 1.si dört dörtlük kartını youtubedaki açılımlarda çok kullanan katina yorumcuları var ve boş kartı(boşluğa düşmüş vs anlamlar çıkartıyorlar)2.si yoeumun okadar doğruki aslında sürüncemede kalan inişli çıkışlı aşkımın bana bittiğini söylemiş demek katina bazen dilinden anlamıyorum kendime olunca ben tam tersini zafer kazanacağıma yorumlamıştım çok sağol beni düzelttiğin için yoeumun için teşekkürler Nurum sevgilerKelsey8012 Merhaba,desteye 4/4 lük kartını niye dahil ediyorsun ki ? bence gerek yok yorumu ıskalıyor...seni düşünüyor soruna da kendin yorum yapmışın zaten kartlarında güzel gelmiş.bugünlerde seni ne bekliyor asıl gelelim buna güzel yormuşun kartları ama ben pek olumlu sezemedim.istiyorsun ki bu kadar mücadele veriyorum belli bir zaman sonra yoluna girecek girer diye beklentin var inişli çıkşılı gel gitli ilişki sonrasında ayrılığı getiriyor diye yorumlardım şahsen ben.hopeless ve keira da görürse bi yorum getirirse ne derece bi kanıya varmışız anlarız