Erkek neden uzak duruyor diye sorduğumda;
gamhat,ters köpek,afyon
erkeğin aldatması güven sorununa yol açtığı için bazı şeylerin daha kötüye gitmemesi için şu anda soğukkanlı duruyor ve kabuğuna çekilmiş zamanı biraz akışına bırakmanın daha iyi geleceğini düşünüyor.
bir ikinci yorumum da :
Evli bir erkeğin başka birisiyle beraber olması evli çiftler arasında kavga ve huzursuzluğa yol açtığı için oldukça üzülse de diğer kadını tam bağları koparmamak ve işlerin de daha kötüye gitmemesi için şu anda sessiliğini koruduğunu ve zamanla herşeyin düzeleceğini düşündüğünden dolayı biraz zamana bırakmış.
bu ikilemde kaldım açıkçası yardımlarınızı beklerim...
Sevgili Keira, enteresan yani içimden isteyen illaki yolunu bulur diyorum ama açılımı bu şekilde yoramadım tuhaf geldi gerçekten güvensizlik ihanet veriyor deste ama gerçekten şu cevaba çok şaşkınım.bu açılıma istinaden kadın nasıl bir tutum izlesin diye sorsak 3 kart açsak olur mu peki ?
Aslında bende tam yorumdan emin olmadığım için yazdim nurumm akşam bir daha çekeyim olmazsa farklı bir soru ileHopeless35 neden geçmiş zaman olarak yorumladın ki ? Tattaret’in kişilik kartı olarak da gelmiş olabilir sadece çıkar amaçlı gelmiyor.arkasından gelen abonoz durumun ahengini biraz bozmuş gibi geldi.sevgi göremedim evet ama üzüntü de sevdiğin insana oluşur sevmediğin umurunda olmaz ki...
kadın ilişkisinde nasıl bir tutum sergilesin sorusuna :
nil,zara,isfahan ( üstüne selena ve dağ ) hepsi düz
geçmişte yaşanılan olumsuzlukları bir kenara bırakıp mutlu olduğun şekilde devam edersen,güzel yolunda gidecek bir ilişki ve karşılığında da sevgiyi göreceksin diye yorumladım.
yorumlarınızı beklerim...
hopeless35 merhaba, beni özlüyormu sorusuna; birşeylerden dolayı pişmanlığı olsada seni kaderinde var olarak görüyor eninde sonunda bi yerde birleşeğinizi düşünüyor diye yorumladım ben
beni seviyor mu ; istemeden incitmiş evet lakin bir kadın etkisinden çok, ben nedense sadece cinsellik olarak bir bağ kurduğunu çıkardım.ve görüşmelerinin de şu an için devam edeceği yönünde sinyalleri var gibi gibi![]()