Kelsey8012
Kayıtlı Üye
Herkese merhabalar ben bu defa kart yorumuyla gelmedim kartda seçmedim size bilgi aktarmak istiyorum Arkadaşlar ve sevgili Keira ben ..... 2016 dan bu yana okadar çok katina baktırmışımki bikaç gündür elesim ayıkladım hemen hemen hepsini dinledim burada reklam yapmak istemiyorum sadece 2 yorumcunun her söylediğini yaşamışım bunu fark ettim;Neyse çok uzatmayacağım birkaç kartı burada nurum ve Hopeless35 için muallakta kaldıkları için bilgi amaçlı yazacağım arkadaşlar şimdi “Valide kartı bana biten ilişkimde çok çıkmış ve “Mezar”valide en başta çıkmış başka bir açılımda ortada hatta sonda (7 li açılım tabi bu)yorumcu bana demişki;En başta dimdik ayakta bu kadın ve hiç aranızdan çıkmayacak ilişkinin sonu ev yada alyansçıktığı olmuş (resim atabilsek açılımı atardım ama neyse) hakkatende yaşadım ve o kadın hep aramızda ve hiç gitmedi gitmeyecekte zaten ilişkim bu yüzden bitti ve Mezar kartı içinde diyorki;Kendi ellerinle çekmişsin mezar kartını ölü nirşeyi canlandırmaya çalışıyorsun yapma!!!Fareler mesela kendi hayatımdan çalmılım bunca zaman Valide en kötü kart ama bazende Keiracım en kötü kadın enerjisi belki evet ama çıktığı yere göre mesela erkeğin annesi annesi yada bakılan kişinin(benim)annem vs.anlamlarınada gelirmiş ilişkiyi istemeyen kişi dikkatli ol uyarısı almışım bunu sizinle paylaşmak istedim sevgi ve ışıkla..
Moderatör tarafında düzenlendi: