Merhabalar, kartların konu edildiği İzmir Büyücüleri kitabını yıllar önce okudum, çok ilgimi çekti. Geçen yılda desteyi edindim. Eğlence için, bazen karar almadan önce tek kart seçerek kullandım desteyi ta ki bu forumla karşılaşana dek. Forumdaki yorumları okuduktan çok farklı bir vizyonla kartları okumam gerektiğini anladım. Erkek arkadaşımdan bir buçuk yıl önce ayrıldım. Çok kötü günler geçirdim, üzüldüm ama hayat devam ediyor dedim. Karşıma başka insanlar da çıktı, bir şekilde sonlandı. Bu kadar zaman sonra hala onu hatırlayıp, düşünmem boşa olamaz diye kuşkulanıyorum.Ve onu ilk gördüğüm anda içimde işte evleneceğim adam hissini hissettim. Forumu okuduktan sonra ben de destemi alıp "onunla durumum ne olacak?" diye sordum.
Parsadra (düz)- Mida (düz)- Tattaret (düz) kartlarını seçtim.
Şimdi burada okuduklarıma dayanarak kartları şöyle okudum:
Benimle ilgili duyduğu şüpheler, benim konuşmalarımdan, yorumlarımdan dolayı ilişki sonlandı.Şu an ya da yakın zamanında hayatında başka bir kadın olacak. O kadının kendisine iyi gelmediğini tecrübe edince çıkarları ve şartları evliliğe, ciddiyete uygun olduğu için bana dönüş yapacak.
Bilmiyorum doğru yorumlamış mıyım? Bakış açım doğru mu? Okunanlardan anladıklarım doğru mu? Yorumuma katkıda bulunup eleştirirseniz çok sevinirim. Sevgiler.
Parsadra (düz)- Mida (düz)- Tattaret (düz) kartlarını seçtim.
Şimdi burada okuduklarıma dayanarak kartları şöyle okudum:
Benimle ilgili duyduğu şüpheler, benim konuşmalarımdan, yorumlarımdan dolayı ilişki sonlandı.Şu an ya da yakın zamanında hayatında başka bir kadın olacak. O kadının kendisine iyi gelmediğini tecrübe edince çıkarları ve şartları evliliğe, ciddiyete uygun olduğu için bana dönüş yapacak.
Bilmiyorum doğru yorumlamış mıyım? Bakış açım doğru mu? Okunanlardan anladıklarım doğru mu? Yorumuma katkıda bulunup eleştirirseniz çok sevinirim. Sevgiler.