Merhaba X kisi benimle neden bulusmak istedi diye sordum sırasıyla baykuş zümrüt ariman kartları çıktı hepsi düz. Beni cinsel manada elde edip edemiyecegini ogrenmek icin diye yorumladım çünkü buluştuktan sonra beni aramadı bu şekilde hissettim fikri olan varmı?
Merhaba , bir kaç önce benden ayrılan sevgilim için benim için ne düşünüyor diye sordum ?
Alyans (düz) yılan (ters) saah (ters)
Yorum ise; Eski erkek arkadaşım istemeden beni kırdı ,incitti ileriye dönük ciddi adımlarla bana tekrardan gelecek sürekli beni düşünüyor ve bana sevgisini ilan edecek. Saah'ın ters anlamı sevgilime uymuyor kartlar açılır açılmaz hissiyatımda olumlu idi.
Bir şeyde öğrenmek istiyorum bir açılıma valide düşmüş ise ne anlama geliyor. Ve valide en çok bize neyi anlatmak istiyor.
Yorumunuz fena değil. Karşı tarafın istediği cinselliğin ön planda olduğu bir ilişkiymiş. Düşüncelerinizde haklısınız.
Muhtemelen erkek arkadaşınız bağlanmaktan korktu. Hala sizi düşünüyor yeniden birleşme ihtimaliniz var.
Eğer bir açılımda valide varsa orada hayır yokrue. Bir an önce o konu ya da olay ne ise uzaklaşmanız gerekir. O bakım diğer kartlar ne olursa olsun olumsuzdur. Diğer olumsuz kartlar, olumlu kartlar ile yumuşatılabilse de Valide için böyle bir durum söz konusu değil.
Daha önce herşey nasılsa aynı olmaya devam edecek anladığım kadarıyla...Merhaba yorumunuz icin tesekkurler keira ben bu kisiyle alakali tekrar acilim yapip beni gercekten sevebilme ihtimalini sordum. Agac duz assyranta duz munzur duz cikti. Bu kisi beni uzun soluklu bir iliski icin uygun gormuyo aramizda farkliliklar oldugunu dusunuyor bu yuzden hic birsey degismeyecek diyor kartlar siz ne dusunursunuz?
Öncelikle kendi yorumunuz gerekiyor.Bir de burda 4 kart var,bu ne açılımı?Eski erkek arkadaşımın bana karşı hisleri hala var mı yoksa bitti mi sorusu sordum
Sırasıyla kartlar
1)Tılsım Onlusu
2)Degnek 2lisi
3)Kılıç Kralı
4)İmparatoriçe kartı çıktı ?
Rica ediyorum bana ogreterek açıklar mısınız ?
Öncelikle kendi yorumunuz gerekiyor.Bir de burda 4 kart var,bu ne açılımı?
Keşke önce bir konuya baksaydınız. Bu konu üzerinde tarot açılımı yapılmıyor. Katina Destesi ile açılım yapılıyor. Tarot için farklı bir konu başlığı var. Açılımlarınızı orada yapıp yorum eksiklerinizi öğrenebilirsiniz. Ancak sadece kart çekip bırakmayın çünkü kimsenin kartlarını yorumlamıyoruz. Sizin yorumlarınızın eksiklerini ya da yanlışlarınızı açıklıyoruz.Kafama göre yaptım.Yanlış bir açılım oldu galiba.
Bu aralar benle ilgili ne düşunüyor diye sordum.
Kupa şövalyesi, ermiş, imparotiçe
çıktı.Ben ve bir başkasi arasnda kaldiğini mi gosteriyor bu bir baska kadin veya annesi ya da artık bana karsi birsey hissetmiyor onune bakiyor mu tam yorumlarimdan emin olamiyorum
Sorum şuydu; Final sınavım nasıl geçti?
Eprahhat düz , Sunit düz, yelkenli düz.
Yorumum ise; Kesin zeka , hırsla başarı elde edeceksin. Geçen hafta final sınavına girdim
Merhaba yorumunuz icin tesekkurler keira ben bu kisiyle alakali tekrar acilim yapip beni gercekten sevebilme ihtimalini sordum. Agac duz assyranta duz munzur duz cikti. Bu kisi beni uzun soluklu bir iliski icin uygun gormuyo aramizda farkliliklar oldugunu dusunuyor bu yuzden hic birsey degismeyecek diyor kartlar siz ne dusunursunuz?
Daha önce herşey nasılsa aynı olmaya devam edecek anladığım kadarıyla...