Yanılıyorda olabilirim ama birbirimize yazalım ki pratik yapmış olup geliştirebilelim.Merhaba bene deste kartları edinenlerdenim.Yeni yeni kendime bakarak yorumlamaya çalışıyorum. Biraz önce bir açılım yaptım fakat yorumum doğru mu emin değilim. Sizde değerli yorumunuzla beni aydınlatırsanız çok sevinirim.sorum ayrılmış olduğum eski erkek arkadaşım yakın zamanda beni arayacak mi ya da msj atacak mi.
Mektup mezar yakut hepsi düz ek olarak bir kart daha sectim ağaç düz. Benim yorumum bir haber gelecek o haberle birlikte bitik olan bu ilişki yeniden karşılık bulacak ve ilerleyip kök salacak. Yoksa tam tersimi
İşte bu!Mesela bizler yeni birini bu açılımda göremiyoruz henüz.Öğrenme adına birşey soracağım Keira.Yeni biri çıkacağı hangi kartların kombinasyonundan anlaşılıyor bu açılımda?Kapı ve Aral mı?Tüm kartları gözden geçirerek baktığımızda karşılıklı duygular mevcut çünkü ayrılık ani olmuş. Bu yüzden can çekişiyorsunuz. Aşkınız bir sinav veriyor şuan. Bu sınavın sonucu sizi mutlu edecek. Ancak bazen sizi mutlu edecek şey eski sevgilinin dönmesi değildir. Deste hayatınıza başka birinin gireceğini ve sizi çok mutlu edeceğini söylüyor. Belki bu kişiyle tanıştınız ama farkında bile değilsiniz. Zaten eski sevgiliniz biraz kaba görünüyor ruhunuzu hiç okşamamış..
Mezar olumsuz olarak o kadar işlemişki bana yeni başlangıç olabileceğini tahmin etmezdim.Birçok farklı kombinasyonda yeni birinin gelişi söylenebilir. O yüzden bu kart ya da şu kartlar diyemeyiz. Ama bu kombinasyondaki örneği verebilirim. Mezar ve Aral yeni birini gösteriyor.