Peki Keira düşünce sorusunu daha net nasıl ifade edebilirim?Açıkçası daha nasıl detaya girebilirim benimle ilgili düşündükleri çin bilemedim.
Keira bir Katina eğitim atölyesi açsan,İstanbul'da açsan,bende gelsem.:hurray:Çok keyifli olmaz mı?
Katina'da buna gerçekten ihtiyaç var.Tarot eğitimi veriliyor ancak Katina yok.Tahmin ediyorum ki epeycede ilgi görür.Evet!! Kesinlikle lviv sana katılıyorum. Keşke açılsa ne güzel olur, benim de zaten biliyorsunuz elimde kartlarım var ve işin üstadlarından eğitim almak.. Mükemmel olurdu.
Gelen soru : Eşimden ayrılacak mıyım?
Kartlar : ters munzur + ters sunit + düz yakut
Benim yorumum : Aralarında gerçek bir aşk var fakat şuan mevcut sorunları ne kadar düzeltme çabaları olsa da evliliğin bitecek gibi gözüküyor.
Umarım fazla sallamamışımdır.
Bu benimde aklıma takılıyor.Ben arada tek kart çekiyorum destede ama bu desteye uygunmu değilmi bilmeden yapıyorum.Kitapçıkta olan açılım bi imparatorluk artısı bir de Tanridna Metodu.Ama biz burda 3'lü açılımda yapıyoruz.Ben mesela deste ile Azize'nin Sırrı açılımınıda denedim.Aslında düşününce olmaması için bir sebep yok.Zorlukta ise katina kartları cidden zor.Özellikle kişi kartları .Tarotta günlük ya da yıllık açılımlar yapabiliyoruz.Örneğin, tarottaki 12 gece açılımı destede de uygulanabilir mi?Ya da günlük olarak kart çekip, o günle ilgili genel bir yorum alabilir miyiz?Denemek istiyorum ama tarotta bu açılımları yorumlamak o kadar zor gelmiyor ama katinada daha zor geliyor.Bu destenin kendi yapısıyla mı alakalı benimle mi alakalı bilemedim.O yüzden sormak istedim.Bu açılımlar deste için uygun mu değil mi?
Benim nacizane yorumum ;değişiklik yapılmaması yönünde.Yinede işin üstadları daha iyi bilir.soru: işimle ilgili değişiklik yapmalı mıyım?
kartlar: düz ağaç, ters kalif, ters mezar.
yorumum: olumlu bir kart, kararsızlığa işaret eden kart ve olumsuz bir kart çektiğim için çok net bi yorum yapamadım ama, gitmenin sağlığım için iyi olduğunu, bazı tereddütlerimin olduğunu ve şu anda çalıştığım yerden kopmakta zorlanacağımı düşünüyorum. tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
Düz anlamlarıyla açılım olmaz ki..Kartları çekerken ters gelirse sonuç ters kart anlamıdır.Ters geleni düz yorumlamak tamamen farklı sonuç verir.Kart fallarının sistemine aykırı zaten.Desteyi sadece düz anlamlarıyla açılım yapsak yinede doğru sonuçlar verir mi?