Bak arkadaşım ben sana bir teknik vereceğim ancak bu teknik mum ve pentagramdan çok daha korkunç.Eğer sen gelişmek ve büyümek istiyorsan arkadaşım önündeki en büyük engel KORKU faktörü olacaktır.
İlk olarak şunu belirtmeliyim ki bir arkadaşımın sözü benim her çalışmaya davet edeceğim kişi söylediğim bir sözdür.
DEMONLARDAN DERS ALMAK (yada yardım vb.) BUZ PİSTİNDE KILIÇ DANSI YAPMAYA BENZER.HIZLI İLERLERSİNİZ AMA DİKKATSİZLİĞİN SONUCU ÇOK KÖTÜ OLABİLİR.
Ve her çağırma formülünde mutlaka ve mutlaka KARANLIK bir ortamda olacak(cin ile demon farklı şeyler itiraz etmeyin)yani arkadaşım ben sana tüm bildiğim formülleride versem korkunu yenmediğin sürece çağırma başarısız olur.Sen karşıdakinden daha güçsüz olabilirsin pekala ama şunu unutma seninde GÜÇLÜ BİR RABBİN VAR.korktuğun zaman karşındakinin ALLAHIN karşısında belki bir mikrop bile olamayacağını bilmen gerekir.eğer bu yolla başlarsan emin ol korkun en aza inecektir.ben sana hiç korkun olmayacakta demiyorum ben bile azda olsa korkuyorum.sonuçta farklı varlıklarız.ancak korkununda bir sınırı olmalıdır.sen bence biraz daha düşün ve eğer çağırmaya hazırım dersen bana mesaj at bende sana bildiğim formülleri söyleyeyim.