Bolluk bereket bilinçaltı ses dosyası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ailuros
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biliyorsunuz ki parada bir enerjidir.Bu enerjiyi hayatmıza çekmek amacıyla oluşturulmuş bir seti sizinle paylaşmak istedim.Bunun haricinde Kendine güven ve Özdeğer olumlamalarınıda içeren 2 subliminal çalışma daha var.Onlarıda en kısa zzamanda sizlerle paylaşacağım.Eklenmiş olan dosyaları başlıklardaki talimatlara göre dinlenemenizi öneririm.Konular içerisinde uzun olumlama ve özet olumlama grupları bulunmaktadır.Uzun olumlama guruplarını günde 3 veya 4 sefer özet olumlama guruplarınıda 1 defa dinlemeniz yeterlidir.Bunun haricinde kulaklıkla yazan partları kulaklıkla ,sessiz olarak isimlenmiş olanlarında ses düğmesini çok yüksekte olmamak şartıyla dinlenmesi lazım.

İndirme Linki

http://rapidshare.com/files/364469297/BEREKET.zip
Şifre
gizlimabed

merhaba
yeni üyeyim
verdiğiniz linkten yükleme yapamadım yardımcı olursanız sevinirim.
iyi ramazanlar

Ben hazırlamadığım için belki sormamışlardır.

subliminal mesajlar 21 gün boyunca hergün günde 2 defa dinlenmelidir

sonraki 21 gün günde bir defa hergün

sonraki 21 gün haftada 1 kere

sonrada istediğniz zaman

bilinç altı tekrardan alnıyor. ve hücreler 21 günde değişim gösteriyor bu nedenle bu şekilde öneriliyor.

benim de cok borclarım var ve cıkış yolu bulamıyorum en son bu mp3 ler kaldı bırde bunları deneyım

ben link ten faydalanamadım msn den yüklemek istiyorum yardım edermisin

URUMHAMATAHAYİL
bana yardım edermisin telkin dosyası sende varmı ? l

haber bekliyorum

Cok tesekkurler bu guzel emeginiz icin.
Ben indirmede sorun yasamiyorum.Su anda iniyor ve % 05 te .
Tahminimce 1 saat sonra felan inmis olacak.Cok merak ettim acikcasi.
Iyi forumlar v tekrar tesekkurler...

rapidshare isimli bir site çıkıyor. indirmeyi nasıl yapacağımı bilmiyorum... detaylı bir örnek verilebilirmi rapidsahre ile ilgili lütfen.

link ve yardım için tesekkürler.. ilk defa tecrube edeceğim umarım fayladalı olur.. sessiz dosyaları dinlerken kısık sesde olmasına ragmen arada ince kulagımı ısıran tiz sesler duyuyorum.. normal mi acaba..??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri