Bolluk bereket bilinçaltı ses dosyası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ailuros
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam ben premium'a tıklıyomuşum çok dalgınım çok kızdan ayrılmak bana yaramadı S:

(Ailuros) Dalgınım kusura bakma :) yardım içinde teşekkürler

Ben indirdim paylaşım için teşekkür ederim. Gerçekten faydasını gören var mı? Birde yüksek seste dinlemeyin yazmışsınız ne gibi problemler çıkarabilir ki? Sessiz olanı ya da Klasik Ters olanı örneğin evde yokken bile bütün gün sürekli çalsak olur değil mi?

Ben indirdim paylaşım için teşekkür ederim. Gerçekten faydasını gören var mı? Birde yüksek seste dinlemeyin yazmışsınız ne gibi problemler çıkarabilir ki? Sessiz olanı ya da Klasik Ters olanı örneğin evde yokken bile bütün gün sürekli çalsak olur değil mi?

Sessiz olanı çok yüksek sesle ve kulaklıkla dinlemeyin diğerlerinde problem yok.Evde siz yokken çalarsanız size katkısı olmaz ama bir sorun da olmaz.
Sevgi ve Işıkla Kalın

Rapidli olanların hiçbirisini indiremedim .Diğerlerini indirdim çok teşekkür ederim .Raopidli olanlar çözüm varsa yardım edin lütfen .

Merhaba;

Öncelikle mp3 için teşekkür ederim.Sessiz olanı sizin de dediğiniz gibi şirkette sessize alıp sürekli çalıyorum ama kapatana kadar sessizliği midem bulanıyor ve başım zonkluyor.Sizede aynı şeyler olmuş muydu?
Yada neden böyle oluyor.

Teşekkürler

merhaba;

öncelikle mp3 için teşekkür ederim.sessiz olanı sizin de dediğiniz gibi şirkette sessize alıp sürekli çalıyorum ama kapatana kadar sessizliği midem bulanıyor ve başım zonkluyor.sizede aynı şeyler olmuş muydu?

yada neden böyel oluyor.

teşekkürler

Ses düğmesini çok açıkta dinlemeyin.Çok yüksek dinlediğiniz için olabilir.Bir kaç kez daha gözlemleyin.Başağrınız ve mide bulantınız başka birşeye bağlıda olabilir.
Sevgi ve Işıkla Kalın.

Ses düğmesini çok açıkta dinlemeyin.Çok yüksek dinlediğiniz için olabilir.Bir kaç kez daha gözlemleyin.Başağrınız ve mide bulantınız başka birşeye bağlıda olabilir.
Sevgi ve Işıkla Kalın.

Merhaba Ailuros;

sessiz modunu şimdi iyice indirdim.hem programın hem bilgisayarın sesi kapalı ve kısıkta.ancak bu sabah kalktığımda başım çok ağrıyordu,zor geçirdim ağrısını hem reiki yaptım hem ilaç içtim.şimdi dediğiniz gibi yaparak açtım 23. dakikadayım ve yine başım ağrımaya başladı.benden başka dinleyip baş ağrısı çeken var mı? mide bulantısını hadi anlarım baş çok ağrıyınca mide tepki verir spazmdan bu normal.acaba kessem mi dinlemeyi?

sevgiyle ve huzurla

Merhaba Ailuros;

sessiz modunu şimdi iyice indirdim.hem programın hem bilgisayarın sesi kapalı ve kısıkta.ancak bu sabah kalktığımda başım çok ağrıyordu,zor geçirdim ağrısını hem reiki yaptım hem ilaç içtim.şimdi dediğiniz gibi yaparak açtım 23. dakikadayım ve yine başım ağrımaya başladı.benden başka dinleyip baş ağrısı çeken var mı? mide bulantısını hadi anlarım baş çok ağrıyınca mide tepki verir spazmdan bu normal.acaba kessem mi dinlemeyi?

sevgiyle ve huzurla

Ondan kaynaklandığını düşünüyorsanız sessiz olanı dinlemeyin.Bende dinliyorum şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım.Birde bu şekilde gözlemleyin isterseniz sonuçta diğerleride aynı işlevi görüyor.Diğerlerini dinlemeye devam edebilirsiniz.

Paylaşımlarınız için çok teşekkürler gerçekten cok güzeller.Duruş bozuklukları için ve Hızlı Okuma için verebileceginiz varsa cok daha makbule geçer.

subliminal mp3leri yeni keşfettim ve dinlerken ruhumda dinginlik hissediyorum. paylaşımınız için teşekkürler ben de dinleyeceğim inşallah indikten sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri