yosun_kokusu
Kayıtlı Üye
Ben bir sorun yaşamadım,çok kısa bir sürede indi.Bence bir sorun yok.
Bende subniminal mp3 arıyorum özel msj atabilirmisiniz acaba?
Ben indirdim paylaşım için teşekkür ederim. Gerçekten faydasını gören var mı? Birde yüksek seste dinlemeyin yazmışsınız ne gibi problemler çıkarabilir ki? Sessiz olanı ya da Klasik Ters olanı örneğin evde yokken bile bütün gün sürekli çalsak olur değil mi?
Sessiz olanı çok yüksek sesle ve kulaklıkla dinlemeyin diğerlerinde problem yok.Evde siz yokken çalarsanız size katkısı olmaz ama bir sorun da olmaz.
Sevgi ve Işıkla Kalın
Rapidli olanların hiçbirisini indiremedim .Diğerlerini indirdim çok teşekkür ederim .Raopidli olanlar çözüm varsa yardım edin lütfen .
Teşekkür ederim. Hepsi hem bolluk hem de para değil mi yani biri para öteki bolluk değil?
merhaba;
öncelikle mp3 için teşekkür ederim.sessiz olanı sizin de dediğiniz gibi şirkette sessize alıp sürekli çalıyorum ama kapatana kadar sessizliği midem bulanıyor ve başım zonkluyor.sizede aynı şeyler olmuş muydu?
yada neden böyel oluyor.
teşekkürler
Ses düğmesini çok açıkta dinlemeyin.Çok yüksek dinlediğiniz için olabilir.Bir kaç kez daha gözlemleyin.Başağrınız ve mide bulantınız başka birşeye bağlıda olabilir.
Sevgi ve Işıkla Kalın.
Merhaba Ailuros;
sessiz modunu şimdi iyice indirdim.hem programın hem bilgisayarın sesi kapalı ve kısıkta.ancak bu sabah kalktığımda başım çok ağrıyordu,zor geçirdim ağrısını hem reiki yaptım hem ilaç içtim.şimdi dediğiniz gibi yaparak açtım 23. dakikadayım ve yine başım ağrımaya başladı.benden başka dinleyip baş ağrısı çeken var mı? mide bulantısını hadi anlarım baş çok ağrıyınca mide tepki verir spazmdan bu normal.acaba kessem mi dinlemeyi?
sevgiyle ve huzurla
dosya errrooorr diyor...
Yükleme adresi gayet sorunsuz çalışıyor.